reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) ja dzisiaj z dużym opóźnieniem, niby na urlopie powinno być więcej czasu na wszystko a u mnie jest inaczej, ciągle coś do roboty. Dziś kończyny 18 tydzień [emoji173] Ale to leci. Już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty :) a jeszcze bardziej poniedziałkowego prenatalnego :) Mam nadzieję, że wszystko jest ok bo jakoś nie widzę, żeby brzuch mi rósł.

Ale super zakupy :) Bujaczek świetny :)

Miałam taką jedną żarówkę ale sprzedałam bo jakoś mi nie podeszła.

Ale ładne :) Ja ostatnio nie mam weny do robótek ręcznych, leń mnie dopadł.

A dlaczego nie można stosować tej odżywki?

To tak jak ja :) też mam wizytę w czwartek :) już się zaczynam stresować.
Na urlopie często jest mniej czasu, bo się ma więcej planów ile to się zrobi, itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Wczoraj stwierdziliśmy z P., że brzuch mi się niby zmniejszył ale zrobił się taki fajny. Wcześniej mogły byś to wzdęcia, że wydawał się taki duży? A teraz jest taki zgrabny i fajny kształt się zrobił.
Oczywiście, że mogły być wzdęcia - mnie też trochę odpuściły jak się macica przeniosła wyżej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny tak patrzę na wadze zakupy i normalnie zazdroszczę;) ja jeszcze nic nie kupiłam. Kompletnie nic;) a to już 20 tydzień;) mam nadzieję że już po polowkowych zacznę trochę;) tak mnie już korci...

16udqqmzazbcxcef.png
Ja 19, i też twardo - czekam z zakupami do połówkowego ;)
1.3 mam prenatalne, a potem szaleję - O. będzie miał urlop, żebyśmy mogli do kilku sklepów pojechać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tak na wieczór chyba narobię co niektórym apetytu na małe co nieco .. :-p
mój mąż tak się przejął moją bolącą nogą, że masuje ją a że mu się spodobało to od razu masuje mi plecy a i balsam anty rozstępowy jeszcze mi wciera tu i ówdzie :-) :
ciekawe kiedy mu się to znudzi. :-) Póki co leżę i nawet udaje gdy nic mnie nie boli. Hehe..

Idealnie..! Jęcz i narzekaj żeby nie przestał :D

Tak. Z krwi wyszła tylko lekka anemia, nic groźnego. Badali mnie tez na narkotyki itp. Wszystkie wyniki w normie

Uffff... dobrze że nic nie wyszło...! :-D:-D:-D

@JustMe55 ja tez nie znosze siedziec z mloda w domu i nie moc wyjsc. Wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do zdrowia!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Myślę że każda mama mnie zrozumie... No nic, nie mogę narzekać, moje dziecko i tak nie choruje często

Łazienka już skończona zostało zabudować wannę;) jutro zrywa podłogę w połowie kuchni i przedpokoju bo będzie robić wylewkę pod schody i kładł płytki;) dziś na. Drugi raz daje gładź na 2 raz i w sumie zostaje do wytarcia.

16udqqmzazbcxcef.png
Super, bardzo szybko wam to idzie :)
Ale jak już będzie wanna zabudowana, to koniecznie wrzuć fotki łazienki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry