reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój obiadek:
1517847440-d961e9c44a2ae301-aaaaaa.jpeg
1517847447-6a9ab6764f5ebb19-aaaaaa.jpeg
1517847454-ecc231a931a7b0bd-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wygląda bardzo smacznie i zdrowo :)
Brukselkę bym zjadła ;)
W sumie wszystko za wyjątkiem kuraka bym chętnie zjadła ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A ja wlasnie zwolnilam sie z pracy, bo tak stresuje mnie cala zaistniala sytuscja z ta opadajaca sciana pochwy, ze nie moglabym sie skupic. Hormony buzuja I placze na sama mysl zalozenia mi szwow ( bo tak zapewnie stanie).
Przenioslam tez wizyte z czwartku na jutro na 18, bo musze wiedziec, ze oprocz pochwy - nic innego mi sie nie obniza.
Egh... a tak dobrze sie czulam do tej pory...:frown:
Będzie dobrze, spokojnie [emoji106]
Ale dobrze, że przełożyłaś wizytę, lepiej się nie stresować...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie [emoji5]
Rano zastaly nas takie widoki
1517851920-6734b7f41c833ff1-aaaaaa.jpeg

Sypalo cala noc i caly dzien. Dzieciaki przeszczesliwe[emoji5] Mloda pojezdzila na nartach. O dziwo nie zapombiala nic z zeszlego roku i swietnie jej szlo[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Piękne widoki :)
A jazdy na nartach ponoć się nie zapomina ;)
No ale najważniejsze, że młoda zdrowa, może szaleć, itd ;)
A jak Ty się czujesz? Jak zatoki?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Haha, no wlasnie chyba za duzo spaceruje, bo mnie juz okropnie kregoslup boli. A jak za duzo pochodze to krzyz i brzuszek. Musze wiecej lezec miedzy wyjsciami[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Zdecydowanie leżenie to dobry pomysł [emoji106]
Oczywiście nie cały czas, ale gdzieś "pomiędzy" [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p

Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p
Myślę, że te wszystkie pokolenia, które żyły jakiś bez takiej poduszki sugerują, że może ona nie być niezbędna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry