Wygląda bardzo smacznie i zdrowoMój obiadek:
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brukselkę bym zjadła
W sumie wszystko za wyjątkiem kuraka bym chętnie zjadła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda bardzo smacznie i zdrowoMój obiadek:
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze, spokojnie [emoji106]A ja wlasnie zwolnilam sie z pracy, bo tak stresuje mnie cala zaistniala sytuscja z ta opadajaca sciana pochwy, ze nie moglabym sie skupic. Hormony buzuja I placze na sama mysl zalozenia mi szwow ( bo tak zapewnie stanie).
Przenioslam tez wizyte z czwartku na jutro na 18, bo musze wiedziec, ze oprocz pochwy - nic innego mi sie nie obniza.
Egh... a tak dobrze sie czulam do tej pory...
Piękne widokiWitajcie [emoji5]
Rano zastaly nas takie widoki
Sypalo cala noc i caly dzien. Dzieciaki przeszczesliwe[emoji5] Mloda pojezdzila na nartach. O dziwo nie zapombiala nic z zeszlego roku i swietnie jej szlo[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Zdecydowanie leżenie to dobry pomysł [emoji106]Haha, no wlasnie chyba za duzo spaceruje, bo mnie juz okropnie kregoslup boli. A jak za duzo pochodze to krzyz i brzuszek. Musze wiecej lezec miedzy wyjsciami[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
No mówię Ci! Żadnej hery, koki, haszu, lsdIdealnie..! Jęcz i narzekaj żeby nie przestał
Uffff... dobrze że nic nie wyszło...!
Myślę że każda mama mnie zrozumie... No nic, nie mogę narzekać, moje dziecko i tak nie choruje często
Ja może jutro zrobię... Smaka mi narobiłyście..Dzis byla jazynowka na sniadabie[emoji3] ( mamy wyzywienie w pensjonacie)
Aniołek[*]8.08.2017
Myślę, że te wszystkie pokolenia, które żyły jakiś bez takiej poduszki sugerują, że może ona nie być niezbędnaCo mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)
Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce
Oczywiście, że mogły być wzdęcia - mnie też trochę odpuściły jak się macica przeniosła wyżej