reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój obiadek:
1517847440-d961e9c44a2ae301-aaaaaa.jpeg
1517847447-6a9ab6764f5ebb19-aaaaaa.jpeg
1517847454-ecc231a931a7b0bd-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wygląda bardzo smacznie i zdrowo :)
Brukselkę bym zjadła ;)
W sumie wszystko za wyjątkiem kuraka bym chętnie zjadła ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A ja wlasnie zwolnilam sie z pracy, bo tak stresuje mnie cala zaistniala sytuscja z ta opadajaca sciana pochwy, ze nie moglabym sie skupic. Hormony buzuja I placze na sama mysl zalozenia mi szwow ( bo tak zapewnie stanie).
Przenioslam tez wizyte z czwartku na jutro na 18, bo musze wiedziec, ze oprocz pochwy - nic innego mi sie nie obniza.
Egh... a tak dobrze sie czulam do tej pory...:frown:
Będzie dobrze, spokojnie [emoji106]
Ale dobrze, że przełożyłaś wizytę, lepiej się nie stresować...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie [emoji5]
Rano zastaly nas takie widoki
1517851920-6734b7f41c833ff1-aaaaaa.jpeg

Sypalo cala noc i caly dzien. Dzieciaki przeszczesliwe[emoji5] Mloda pojezdzila na nartach. O dziwo nie zapombiala nic z zeszlego roku i swietnie jej szlo[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Piękne widoki :)
A jazdy na nartach ponoć się nie zapomina ;)
No ale najważniejsze, że młoda zdrowa, może szaleć, itd ;)
A jak Ty się czujesz? Jak zatoki?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Haha, no wlasnie chyba za duzo spaceruje, bo mnie juz okropnie kregoslup boli. A jak za duzo pochodze to krzyz i brzuszek. Musze wiecej lezec miedzy wyjsciami[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Zdecydowanie leżenie to dobry pomysł [emoji106]
Oczywiście nie cały czas, ale gdzieś "pomiędzy" [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p

Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p
Myślę, że te wszystkie pokolenia, które żyły jakiś bez takiej poduszki sugerują, że może ona nie być niezbędna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry