reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha to ja ostatnio co odwaliłam :D Mówię do Ł że jeszcze świeczki trzeba kupić, a on ze przecież mamy ich pełno. To mu odpowiedziałam, że została ostatnia i to nie cała więc do wieczora jej nie będzie a przecież ja cały czas siusiam wiec to chodzi mega szybko. On do mnie "Jesteś pewna że chodzi Ci o świeczki?" Wtedy do mnie dotarło, że zamiast mówić papier toaletowy mówiłam świeczki :D
Hahaha, usmialam sie[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wystarczy uklafac dziecko w roznych pozycjach i glowka sie nie znieksztalca[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wiem kochana,z tym ze 1 tydzien ukladalam go buzka do nas zeby w nocy widziec. Pozniej sam glowke na lewo przekrecal az w koncu tez kocyk mu podkladalam. Ale glowe ma ladna wszystko sie wyrownalo.
A na co Ci mój wygląda ? :D trochę martwię się, że on nie rośnie. Dziś kończę 18 tydzień.
Zobacz załącznik 838123
Twoj spiczasty wlasnie . Ola rosnie rosnie,wypycha cie u mnie idzie do gory zamiast do przodu.wlasnie jak patrzylam zdjecia w ciazy z Matim to w 20 mialam brzuszek bardziej wypukly od dolu.
Wlasnie jakos tak chyba ok. 17-18tc, bo mi tez sie ostatnio brzuszek podniosl.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja jak bylam 18 tyg 4 dzien(wedlug om) to lekarz powiedzial ze macica jest na wysokosci pepka. Z reszta widac u mnie juz na jakiej jest wysokosci jak foto wstawialam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem kochana,z tym ze 1 tydzien ukladalam go buzka do nas zeby w nocy widziec. Pozniej sam glowke na lewo przekrecal az w koncu tez kocyk mu podkladalam. Ale glowe ma ladna wszystko sie wyrownalo.

Twoj spiczasty wlasnie . Ola rosnie rosnie,wypycha cie u mnie idzie do gory zamiast do przodu.wlasnie jak patrzylam zdjecia w ciazy z Matim to w 20 mialam brzuszek bardziej wypukly od dolu.

Ja jak bylam 18 tyg 4 dzien(wedlug om) to lekarz powiedzial ze macica jest na wysokosci pepka. Z reszta widac u mnie juz na jakiej jest wysokosci jak foto wstawialam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki kochana :) trochę mnie uspokoiłaś bo ciągle mam wrażenie, że w porównaniu z innymi brzuszkami to mój jest malutki.

O widzę forum znowu odżyło fajnie :) ja jestem obecnie w 18 tygodniu i 3 dniu i właśnie widzę ze brzuszek poszedł juz w górę. Dzisiaj od południa maleństwo e brzuszku jest tak aktywne ze wydaje mi się ze w ogóle nie śpi :D kurcze ja prawdopodobnie będę miała dopiero prenetalne w ostatnim tygodniu lutego to będzie już 21 tydzień jeszcze tyle czekania

Ja bede musiala Was jutro nadrobic. Cos mi sie teledon psuje... Dobrze, ze w przyszlym tygodniu K moze przedluzyc umowe :p
Chyba, ze sie naprawi to chociaz was poczytam :)

Noworodki maja jeszcze elastyczne glowki i wszystko szybko sie wyrownuje[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
O widzę forum znowu odżyło fajnie :) ja jestem obecnie w 18 tygodniu i 3 dniu i właśnie widzę ze brzuszek poszedł juz w górę. Dzisiaj od południa maleństwo e brzuszku jest tak aktywne ze wydaje mi się ze w ogóle nie śpi :D kurcze ja prawdopodobnie będę miała dopiero prenetalne w ostatnim tygodniu lutego to będzie już 21 tydzień jeszcze tyle czekania
A też czasami odczuwasz ruchy jako takie laskotanie od środka?

Do góry