reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha to ja ostatnio co odwaliłam :D Mówię do Ł że jeszcze świeczki trzeba kupić, a on ze przecież mamy ich pełno. To mu odpowiedziałam, że została ostatnia i to nie cała więc do wieczora jej nie będzie a przecież ja cały czas siusiam wiec to chodzi mega szybko. On do mnie "Jesteś pewna że chodzi Ci o świeczki?" Wtedy do mnie dotarło, że zamiast mówić papier toaletowy mówiłam świeczki :D
Hahaha, usmialam sie[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wystarczy uklafac dziecko w roznych pozycjach i glowka sie nie znieksztalca[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wiem kochana,z tym ze 1 tydzien ukladalam go buzka do nas zeby w nocy widziec. Pozniej sam glowke na lewo przekrecal az w koncu tez kocyk mu podkladalam. Ale glowe ma ladna wszystko sie wyrownalo.
A na co Ci mój wygląda ? :D trochę martwię się, że on nie rośnie. Dziś kończę 18 tydzień.
Zobacz załącznik 838123
Twoj spiczasty wlasnie . Ola rosnie rosnie,wypycha cie u mnie idzie do gory zamiast do przodu.wlasnie jak patrzylam zdjecia w ciazy z Matim to w 20 mialam brzuszek bardziej wypukly od dolu.
Wlasnie jakos tak chyba ok. 17-18tc, bo mi tez sie ostatnio brzuszek podniosl.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja jak bylam 18 tyg 4 dzien(wedlug om) to lekarz powiedzial ze macica jest na wysokosci pepka. Z reszta widac u mnie juz na jakiej jest wysokosci jak foto wstawialam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem kochana,z tym ze 1 tydzien ukladalam go buzka do nas zeby w nocy widziec. Pozniej sam glowke na lewo przekrecal az w koncu tez kocyk mu podkladalam. Ale glowe ma ladna wszystko sie wyrownalo.

Twoj spiczasty wlasnie . Ola rosnie rosnie,wypycha cie u mnie idzie do gory zamiast do przodu.wlasnie jak patrzylam zdjecia w ciazy z Matim to w 20 mialam brzuszek bardziej wypukly od dolu.

Ja jak bylam 18 tyg 4 dzien(wedlug om) to lekarz powiedzial ze macica jest na wysokosci pepka. Z reszta widac u mnie juz na jakiej jest wysokosci jak foto wstawialam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki kochana :) trochę mnie uspokoiłaś bo ciągle mam wrażenie, że w porównaniu z innymi brzuszkami to mój jest malutki.

O widzę forum znowu odżyło fajnie :) ja jestem obecnie w 18 tygodniu i 3 dniu i właśnie widzę ze brzuszek poszedł juz w górę. Dzisiaj od południa maleństwo e brzuszku jest tak aktywne ze wydaje mi się ze w ogóle nie śpi :D kurcze ja prawdopodobnie będę miała dopiero prenetalne w ostatnim tygodniu lutego to będzie już 21 tydzień jeszcze tyle czekania

Ja bede musiala Was jutro nadrobic. Cos mi sie teledon psuje... Dobrze, ze w przyszlym tygodniu K moze przedluzyc umowe :p
Chyba, ze sie naprawi to chociaz was poczytam :)

Noworodki maja jeszcze elastyczne glowki i wszystko szybko sie wyrownuje[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
O widzę forum znowu odżyło fajnie :) ja jestem obecnie w 18 tygodniu i 3 dniu i właśnie widzę ze brzuszek poszedł juz w górę. Dzisiaj od południa maleństwo e brzuszku jest tak aktywne ze wydaje mi się ze w ogóle nie śpi :D kurcze ja prawdopodobnie będę miała dopiero prenetalne w ostatnim tygodniu lutego to będzie już 21 tydzień jeszcze tyle czekania
A też czasami odczuwasz ruchy jako takie laskotanie od środka?

Do góry