reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha to ja ostatnio co odwaliłam :D Mówię do Ł że jeszcze świeczki trzeba kupić, a on ze przecież mamy ich pełno. To mu odpowiedziałam, że została ostatnia i to nie cała więc do wieczora jej nie będzie a przecież ja cały czas siusiam wiec to chodzi mega szybko. On do mnie "Jesteś pewna że chodzi Ci o świeczki?" Wtedy do mnie dotarło, że zamiast mówić papier toaletowy mówiłam świeczki :D
Tak to jest jak się myśli o kilku rzeczach na raz [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Hahaha to ja ostatnio co odwaliłam :D Mówię do Ł że jeszcze świeczki trzeba kupić, a on ze przecież mamy ich pełno. To mu odpowiedziałam, że została ostatnia i to nie cała więc do wieczora jej nie będzie a przecież ja cały czas siusiam wiec to chodzi mega szybko. On do mnie "Jesteś pewna że chodzi Ci o świeczki?" Wtedy do mnie dotarło, że zamiast mówić papier toaletowy mówiłam świeczki :D
Padłam, zwłaszcza jak sobie wyobraziłam zastosowanie świeczek [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja wlasnie zrobilam i dzieciaki sie zajadaja poza Bartkiem (zapomnialam mu odlozyc porcji bez groszku).

Ja sie zastanawiam czy nie kupic,u mnie Bartek przekrecal sie na jeden bok i mial nieksztaltna glowketzn.plaska. musielismy przekreceac go na druga strone i podkladac zwiniety kocyk bo inaczej przekrecal sie na lewa strone.

Ja tez mam skleroze szczegolnie jak ide na zakupy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat co mam kupić pamiętam [emoji16] tylko jak co się nazywa zapominam [emoji16] to tak jakbym się rozkojarzala... I musiała myśleć o tym o czym chce opowiedzieć bo tracę sens [emoji16] i zastanawiam się też co chciałam powiedzieć

f2w39n7303c24ozn.png

JOLA ja mialam taki epizod w lipcu, jechalam do szpitala karetka z powodu podejrzenia udaru. Po porodzie na koniec lipca mam miec rezonans bo noe ogarnelam sie z tym wczesniej

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Też się czułaś tak jak ja to opisywałam?

Padłam, zwłaszcza jak sobie wyobraziłam zastosowanie świeczek [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Hahaha, mają na pewno lepszy poślizg niż papier :D

Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p
Moja siostrzenica urodziła się z bardzo krzywą głową. Tak leżała w macicy i trochę ją odkszatłciła. Siostra kupiła tą poduszkę, tylko tą oryginalną. Zapłaciła coś koło 250zł i mała cały czas leżała tylko na niej. Teraz po krzywej główce nie ma ani śladu [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Piękne widoki :)
A jazdy na nartach ponoć się nie zapomina ;)
No ale najważniejsze, że młoda zdrowa, może szaleć, itd ;)
A jak Ty się czujesz? Jak zatoki?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zatoki troche pobolewaja, ale nie jest zle. Gorzej, ze brzuszek czesciej pobolewa i kragoslup. Chyba nie moge za duzo chodzic po takim terenie[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@peszek sliczny domek.

Kurcze dziewczyny nie wiem czemu ale te bardziej takie spiczaste brzunie kojarza mi sje z chlopcem a bardziej okrągłe z dziewczynkami. Wiem ze to zadna regula ale kilka razy udalo mi sie odgadnac

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A na co Ci mój wygląda ? :D trochę martwię się, że on nie rośnie. Dziś kończę 18 tydzień.
20180205_195537_20180205201503680.jpg

Załączniki

• 20180205_195537_20180205201503680.jpg
    20180205_195537_20180205201503680.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 335
Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p
Wystarczy uklafac dziecko w roznych pozycjach i glowka sie nie znieksztalca[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry