reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha to ja ostatnio co odwaliłam :D Mówię do Ł że jeszcze świeczki trzeba kupić, a on ze przecież mamy ich pełno. To mu odpowiedziałam, że została ostatnia i to nie cała więc do wieczora jej nie będzie a przecież ja cały czas siusiam wiec to chodzi mega szybko. On do mnie "Jesteś pewna że chodzi Ci o świeczki?" Wtedy do mnie dotarło, że zamiast mówić papier toaletowy mówiłam świeczki :D
Tak to jest jak się myśli o kilku rzeczach na raz [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Hahaha to ja ostatnio co odwaliłam :D Mówię do Ł że jeszcze świeczki trzeba kupić, a on ze przecież mamy ich pełno. To mu odpowiedziałam, że została ostatnia i to nie cała więc do wieczora jej nie będzie a przecież ja cały czas siusiam wiec to chodzi mega szybko. On do mnie "Jesteś pewna że chodzi Ci o świeczki?" Wtedy do mnie dotarło, że zamiast mówić papier toaletowy mówiłam świeczki :D
Padłam, zwłaszcza jak sobie wyobraziłam zastosowanie świeczek [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja wlasnie zrobilam i dzieciaki sie zajadaja poza Bartkiem (zapomnialam mu odlozyc porcji bez groszku).

Ja sie zastanawiam czy nie kupic,u mnie Bartek przekrecal sie na jeden bok i mial nieksztaltna glowketzn.plaska. musielismy przekreceac go na druga strone i podkladac zwiniety kocyk bo inaczej przekrecal sie na lewa strone.

Ja tez mam skleroze szczegolnie jak ide na zakupy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat co mam kupić pamiętam [emoji16] tylko jak co się nazywa zapominam [emoji16] to tak jakbym się rozkojarzala... I musiała myśleć o tym o czym chce opowiedzieć bo tracę sens [emoji16] i zastanawiam się też co chciałam powiedzieć

f2w39n7303c24ozn.png

JOLA ja mialam taki epizod w lipcu, jechalam do szpitala karetka z powodu podejrzenia udaru. Po porodzie na koniec lipca mam miec rezonans bo noe ogarnelam sie z tym wczesniej

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Też się czułaś tak jak ja to opisywałam?

Padłam, zwłaszcza jak sobie wyobraziłam zastosowanie świeczek [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Hahaha, mają na pewno lepszy poślizg niż papier :D

Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p
Moja siostrzenica urodziła się z bardzo krzywą głową. Tak leżała w macicy i trochę ją odkszatłciła. Siostra kupiła tą poduszkę, tylko tą oryginalną. Zapłaciła coś koło 250zł i mała cały czas leżała tylko na niej. Teraz po krzywej główce nie ma ani śladu [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Piękne widoki :)
A jazdy na nartach ponoć się nie zapomina ;)
No ale najważniejsze, że młoda zdrowa, może szaleć, itd ;)
A jak Ty się czujesz? Jak zatoki?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zatoki troche pobolewaja, ale nie jest zle. Gorzej, ze brzuszek czesciej pobolewa i kragoslup. Chyba nie moge za duzo chodzic po takim terenie[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@peszek sliczny domek.

Kurcze dziewczyny nie wiem czemu ale te bardziej takie spiczaste brzunie kojarza mi sje z chlopcem a bardziej okrągłe z dziewczynkami. Wiem ze to zadna regula ale kilka razy udalo mi sie odgadnac

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A na co Ci mój wygląda ? :D trochę martwię się, że on nie rośnie. Dziś kończę 18 tydzień.
20180205_195537_20180205201503680.jpg

Załączniki

• 20180205_195537_20180205201503680.jpg
    20180205_195537_20180205201503680.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 338
Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p
Wystarczy uklafac dziecko w roznych pozycjach i glowka sie nie znieksztalca[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry