reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No domyslam sie, ze sie biedny martwi. Nie dziwie mu sie. Wygladalo to jak jakis mikro udar[emoji53] Musisz sie koniecznie przebadac po porodzie. A pobrali Ci chociaz krew na badania w szpitalu?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak. Z krwi wyszła tylko lekka anemia, nic groźnego. Badali mnie tez na narkotyki itp. Wszystkie wyniki w normie

reklama
Mi wypadla plomba z dolnej 4....ukryszylam zab i zulam gume...a w pewnym momencie przykleila sie do gumy i wylazla. Dzwonie pytam sie o terminy a dopiero 20....kurcze moze sie nie rozsypie bo to po kanalowym. A chodze tylko do niej,do innego stomatologa nie pojde nawet jakby mieli mi płacić.

U mnie D.codziennie mowi ze dziewczynka....prawie od samego poczatku jak lekarz ciaze potwierdzil.

Jej jaka piekna kuleczka. Tylko w brzuszek ci idzie .super.

Boze ale smaka mi narobilas.....a ja dzis mam rosol z kaczki. Dzieciaki uwielbiaja z platkami ryzowymi. Dalam duzo warzyw to wieczorem troche salatki jarzynowej zrobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuu... Współczuję ukruszonego zęba :(

Z innej beczki, to sałatkę jarzynową też bym zjadła ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
agnieszka, super masz z dojściem do rolników :)

jęczmień mi się na oku robi, tego jeszcze nie było :(
To są uroki mieszkania na wsi ;)
Ale zazwyczaj zaopatruję się w Katowicach, bądź ci bądź mieście wojewódzkim ;)
Więc poszukaj w "okolicy" - duża szansa, że też masz gdzieś coś takiego - rolnicy przyjeżdżają titami i sprzedają co mają ;)
Takie targowiska nie są w widocznych miejscach, nie są reklamowane, itd - tam się zaopatrują warzywniaki i mniejsze sklepy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry