reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No domyslam sie, ze sie biedny martwi. Nie dziwie mu sie. Wygladalo to jak jakis mikro udar[emoji53] Musisz sie koniecznie przebadac po porodzie. A pobrali Ci chociaz krew na badania w szpitalu?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak. Z krwi wyszła tylko lekka anemia, nic groźnego. Badali mnie tez na narkotyki itp. Wszystkie wyniki w normie

reklama
Mi wypadla plomba z dolnej 4....ukryszylam zab i zulam gume...a w pewnym momencie przykleila sie do gumy i wylazla. Dzwonie pytam sie o terminy a dopiero 20....kurcze moze sie nie rozsypie bo to po kanalowym. A chodze tylko do niej,do innego stomatologa nie pojde nawet jakby mieli mi płacić.

U mnie D.codziennie mowi ze dziewczynka....prawie od samego poczatku jak lekarz ciaze potwierdzil.

Jej jaka piekna kuleczka. Tylko w brzuszek ci idzie .super.

Boze ale smaka mi narobilas.....a ja dzis mam rosol z kaczki. Dzieciaki uwielbiaja z platkami ryzowymi. Dalam duzo warzyw to wieczorem troche salatki jarzynowej zrobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuu... Współczuję ukruszonego zęba :(

Z innej beczki, to sałatkę jarzynową też bym zjadła ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
agnieszka, super masz z dojściem do rolników :)

jęczmień mi się na oku robi, tego jeszcze nie było :(
To są uroki mieszkania na wsi ;)
Ale zazwyczaj zaopatruję się w Katowicach, bądź ci bądź mieście wojewódzkim ;)
Więc poszukaj w "okolicy" - duża szansa, że też masz gdzieś coś takiego - rolnicy przyjeżdżają titami i sprzedają co mają ;)
Takie targowiska nie są w widocznych miejscach, nie są reklamowane, itd - tam się zaopatrują warzywniaki i mniejsze sklepy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry