reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale po polowkowych już szaleje. 24 mam urodziny więc od męża biorę w kopercie i coś kupię haha xd

16udqqmzazbcxcef.png
Widze ze mamy podobne podejscie,z tym ze kilka rzeczy mam juz. Ale co do urodzin to powiedzialam co chce,szlafrok ,koszule itd.
Mój obiadek:
1517847440-d961e9c44a2ae301-aaaaaa.jpeg
1517847447-6a9ab6764f5ebb19-aaaaaa.jpeg
1517847454-ecc231a931a7b0bd-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeju moje smaki i zdrowe odzywianie!mniam....oj zjadlabym
Dostałam dziś paczkę z alixpress :)
Zobacz załącznik 838108
Piekne!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie nic nie mówiła na temat leżenia ale wolę dmuchać na zimne i będę leżeć jak kłoda jeśli to ma pomóc :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
To moze jednak nie trzeba[emoji53] Nie wiem. Sltszalam , ze zalecaja wlasniw lezenie zevy sie podnioslo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Widze ze mamy podobne podejscie,z tym ze kilka rzeczy mam juz. Ale co do urodzin to powiedzialam co chce,szlafrok ,koszule itd.

Jeju moje smaki i zdrowe odzywianie!mniam....oj zjadlabym

Piekne!

Też mi się podobają :) chociaż myślałam że obie będę w jednym rozmiarze a okazuje się, że te z dad są trochę większe.

@peszek sliczny domek.

Kurcze dziewczyny nie wiem czemu ale te bardziej takie spiczaste brzunie kojarza mi sje z chlopcem a bardziej okrągłe z dziewczynkami. Wiem ze to zadna regula ale kilka razy udalo mi sie odgadnac

Halooo [emoji4] dawno mnie nie bylo wiec nie nadrobie wszystkiego nie ma szans[emoji53] od kilku dni za duzo mam na głowie wiec nawet nie mialam kiedy na forum wejsc. Widze ze kilka nowych osób sie pojawiło [emoji112][emoji112]
Zapisalam sie na polowkowe na 26.02 wiec juz odliczam dni...

0d1ysek2n95thgly.png

To super :D zleci szybko :)

reklama
hej,
poniedziałek- 15 tc :) dobrze, że wizyta we czwartek (te 3 tygodnie to wieczność) dowiem się co z tą tarczycą i cukrem. Mężu ma dziś dyżur w pracy do 18stj- więc mega długi dzień przede mną.
Zamawiała któraś ubranka z Link do: Dolce Sonno ?

Mam z tej firmy kilka spodenek. Ladne, zywe kolory. Nie wiem jak po praniu, bo jeszcze czekaja na swoja kolej ;)

Czesć. W weekend mnie nie było, bo uciekliśmy ze stolicy do teściów :) I było super, prócz 7h wizyty w szpitalu w sobote. Wstalismy rano, siadaamy do sniadania a mi nagle słuchajcie zaczęło w głowie tak wirowac ze spadłam z krzesła. Miałam problemy z mówieniem i tak jakby zgubiałam orientacje w czasie i miejscu. Widziałam i słyszałam co sie dzieje dookoła ale nic nie mogłam z tym zrobić oprócz próby sklejenia słowa. Wiedziałam gdzie jestem ale nie poznawałam tego miejsca. Ł zabrał mnie do szpitala. Tam zobaczyli co sie dzieje, to wzieli mnie poza kolejnością bo się bali że to udar. Potem mysleli że spadek cukru(nigdy w zyciu nie miałam z tym problemów) ale glukoza w dolnej granicy ale to nadal norma. Nic mi nie podawali bo póki ten mój dziwny stan trwał to chcieli sprawdzić wszystko co się da. Chcieli zrobić tomograf głowy ale z wiadomych przyczyn nie mogli. Ciśnienie super, saturacja super, tylko temperatura była dziwna bo wynosiła 34,4. Ale powiedzieli, że to nie jest przyczyną. Po około 30 min w szpitalu poczułam, że odpuszcza, mogłam znowu normalnie mówic, świat przestał wirowac i znowu że tak to określę "ogarniałam". Ani na chwilę nie straciłam przytomności. Lekarz stwierdził że nie ma pojęcia co się stało i że moge isc do domu. Podpowiedział tylko że on by obstawiał jakąś chorobę autoimmunologiczną, ale wiadomo diagnostyki mi nie zrobi. Resza weekendu była super, pochodziłam po lesie, jadłam duzo dobrego jedzenia :D

Wspolczuje przeżyć...dostalas jakies skierowanie do neurologa?

A ja wlasnie zwolnilam sie z pracy, bo tak stresuje mnie cala zaistniala sytuscja z ta opadajaca sciana pochwy, ze nie moglabym sie skupic. Hormony buzuja I placze na sama mysl zalozenia mi szwow ( bo tak zapewnie stanie).
Przenioslam tez wizyte z czwartku na jutro na 18, bo musze wiedziec, ze oprocz pochwy - nic innego mi sie nie obniza.
Egh... a tak dobrze sie czulam do tej pory...:frown:

Spokojnie, cokolwiek to jest to napewno można cos zaradzic. Mam szwy zalozone od 13 tygodnia z powodu niewydolnosci szyjki. I wszystko poki co dobrze i zyje normalnie. Dzisiaj np. bylam u fryzjera ;) trzymam kciuki za wizyte.

Do góry