reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ty kiedyś pisałaś, że z jakiejś strony zamawiałaś pakiet do badań genetycznych? Podpowiedziałabyś z jakiej? :) Chyba sobie zrobie, może gdzies tam leży przyczyna
testdna.pl tam masz różne pakiety zobacz sobie :) ja akurat zamawiałam odnośnie trombofilii :)

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Jola92 współczuję :( oby się więcej nie powtórzyło... Najgorsze, że nie wiadomo, dlaczego.... :(

@peszek - zamawiałam s-ki, i są dość luźne, mogę później zmierzyć faktycznie jak wychodzi rozmiar (w sensie cm pomierzyć)
W każdym razie mam w biuście ponad 100cm i w S wchodzę

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam sie dziewczynki biore sie za nadrabianie was akurat mam chwile . Bo pozniej biore sie za prace. Wstawilam rosolek dla dzieciakow bo ich polamalo wszystko przez D . z rana pojechalam dac mocz na badania a w srode wizyta pod kontem badan. Jak bylam w laboratorium to byla babeczka w ciazy ktora tez robila usg u Dr.Kretowicza i on powiedzial jek w 12 juz tyg ze dziewczynka ,sam z siebie i nadal plec ta sama. Mi nie powiedzial wprost ze jest pewien ale mam nadzieje ze jednak jego przypuszczenia sie spr. Zapisalam sie na usg na 1 marca wiec troche poczekam .

Co do sniegu to u mnie teraz -4slonecznie ale i snieg lezy ,i ma sypac. Powrot zimy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zabrałam się w końcu do szycia, to się okazało, że.... Suwaka do torby O. nie mam :|
Trudno, przygotuję dzisiaj podszewkę, powycinam, a po suwak pójdę jutro...

Ale w między czasie chociaż okładka na kindla powstanie.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Czesć. W weekend mnie nie było, bo uciekliśmy ze stolicy do teściów :) I było super, prócz 7h wizyty w szpitalu w sobote. Wstalismy rano, siadaamy do sniadania a mi nagle słuchajcie zaczęło w głowie tak wirowac ze spadłam z krzesła. Miałam problemy z mówieniem i tak jakby zgubiałam orientacje w czasie i miejscu. Widziałam i słyszałam co sie dzieje dookoła ale nic nie mogłam z tym zrobić oprócz próby sklejenia słowa. Wiedziałam gdzie jestem ale nie poznawałam tego miejsca. Ł zabrał mnie do szpitala. Tam zobaczyli co sie dzieje, to wzieli mnie poza kolejnością bo się bali że to udar. Potem mysleli że spadek cukru(nigdy w zyciu nie miałam z tym problemów) ale glukoza w dolnej granicy ale to nadal norma. Nic mi nie podawali bo póki ten mój dziwny stan trwał to chcieli sprawdzić wszystko co się da. Chcieli zrobić tomograf głowy ale z wiadomych przyczyn nie mogli. Ciśnienie super, saturacja super, tylko temperatura była dziwna bo wynosiła 34,4. Ale powiedzieli, że to nie jest przyczyną. Po około 30 min w szpitalu poczułam, że odpuszcza, mogłam znowu normalnie mówic, świat przestał wirowac i znowu że tak to określę "ogarniałam". Ani na chwilę nie straciłam przytomności. Lekarz stwierdził że nie ma pojęcia co się stało i że moge isc do domu. Podpowiedział tylko że on by obstawiał jakąś chorobę autoimmunologiczną, ale wiadomo diagnostyki mi nie zrobi. Resza weekendu była super, pochodziłam po lesie, jadłam duzo dobrego jedzenia :D
Straszne.... dobrze ze się poprawilo

3jgxskjo51j6485i.png

Jednak zły pomysł robić badania w poniedziałek, godzinę czekałam w kolejce ale za to był mały słodki pacjent. 19miesięczny chłopczyk, Franio. Ze swoim tatą. Nic nie płakał, no troszeczkę. Tata się rozgadał i wyjaśnił że w domu została siostra bliźniaczka, która płakałaby tak że pewnie płytki poodpadalyby. Hehe uśmiałam się ale chłopczyk był tak dzielny i grzeczny że szok i ludzie gratulowali facetowi takiego synka.:):)

Witam sie dziewczynki biore sie za nadrabianie was akurat mam chwile . Bo pozniej biore sie za prace. Wstawilam rosolek dla dzieciakow bo ich polamalo wszystko przez D . z rana pojechalam dac mocz na badania a w srode wizyta pod kontem badan. Jak bylam w laboratorium to byla babeczka w ciazy ktora tez robila usg u Dr.Kretowicza i on powiedzial jek w 12 juz tyg ze dziewczynka ,sam z siebie i nadal plec ta sama. Mi nie powiedzial wprost ze jest pewien ale mam nadzieje ze jednak jego przypuszczenia sie spr. Zapisalam sie na usg na 1 marca wiec troche poczekam .

Co do sniegu to u mnie teraz -4slonecznie ale i snieg lezy ,i ma sypac. Powrot zimy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy to też nie zależy od sprzętu na jakim jest wykonywane USG? Mój nie spieszy się nigdy z podawaniem płci dopóki nie jest 100% pewien. Tak że ja pewnie poczekam do 20go tygodnia na info. :-D

reklama
Wy macie śnieg a Wrocław świeci śnieżnymi pustkami... Buuuu

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry