reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W sumie racja [emoji14] ciekawe ile ma cm :D

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Czytam, że jesteś w 18tc to może i ze 14cm od głowy do pupy [emoji16] ale nie wiek czy będą nam nadal długość podawać skoro teraz głównie waga się liczy

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Czytam, że jesteś w 18tc to może i ze 14cm od głowy do pupy [emoji16] ale nie wiek czy będą nam nadal długość podawać skoro teraz głównie waga się liczy

f2w39n7303c24ozn.png
Mój mówi że ma 13 cm a ja ze 14 :D i poszedł zakład hehe

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]

W sumie racja [emoji14] ciekawe ile ma cm :D

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Teraz już raczej ważą a nie mierzą ;)
Moje maleństwo miało ostatnio trochę ponad 10, i było to na granicy możliwości mierzenia - nie mieściło się "w kadrze" ;)
Więc kilkanaście cm już pewnie ma :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej dziewczyny, jestem po wizycie u mnie dziś 17+1 tc, niby wszystko jest dobrze, ale trochę jestem zaniepokojona, gin powiedział, że mam nisko łożysko, ale, że może się jeszcze podniesie, po za tym żołądek dzidzi był trochę duży, a ostatnia sprawa to wynik pappa mam na granicy, i mam przyjmować acard, płeć puki co dalej jest zagadką :) 1.03. mam drugie prenatalne :)

Ja tez mam nisko lozysko, ale lekarze uwazaja, ze w miare wzrostu dziecka macica unosi sie do gory, a wiec lozysko z dzidzia tez I na razie nie ma sie czym martwic. Ja mam jeszcze problem z miesniami Kegla na to wyglada , bo scianki pochwy mam slabe , wiec zapisalam sie prywatnie do gina na czwartek zeby sprawdzil mi szyjke. Jesli sie skraca to czeka mnie krazek...
Ciekawe co powie...:baffled::(

Kurde... Właśnie, nie przemyślałam tego :D a nową torebkę chciałam i to był mój zakład haha

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
[emoji16][emoji16] po1. Zawsze możesz troszkę poprawić długość dziecka pod siebie hihihi a facet nie wie gdzie na usg szukać [emoji16] a jeśli chcesz być szczera to np. Za remis wyjście do kina lub restauracji [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

[emoji16][emoji16] po1. Zawsze możesz troszkę poprawić długość dziecka pod siebie hihihi a facet nie wie gdzie na usg szukać [emoji16] a jeśli chcesz być szczera to np. Za remis wyjście do kina lub restauracji [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Już ja coś wynegocjuje :D chociaż mam doczynienia ze wspólnikiem loombardów więc on targowanie się ma we krwi [emoji14]

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja tez mam nisko lozysko, ale lekarze uwazaja, ze w miare wzrostu dziecka macica unosi sie do gory, a wiec lozysko z dzidzia tez I na razie nie ma sie czym martwic. Ja mam jeszcze problem z miesniami Kegla na to wyglada , bo scianki pochwy mam slabe , wiec zapisalam sie prywatnie do gina na czwartek zeby sprawdzil mi szyjke. Jesli sie skraca to czeka mnie krazek...
Ciekawe co powie...:baffled::(
Dzięki za słowa otuchy u mnie z szyjka jest wszystko ok a wiecie o czym może świadczyć niski wynik tego białka pappa?

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzisiaj szalenstwo, bo jestem u mojej fryzjerki i bede znowu wygladac jak mloda mama, a nie siwa i stara. Pierwszego siwego wlosa znalazlam w 18 urodziny i do dzisiaj mam z przodu jeden siwy kosmyk przez ktorego musze sie regularnie farbowac ;)
Jutro ide do labu na badania przed czwartkowa wizyta i juz sie stresuje czy z Malym wszystko ok i czy szyjka dalej dobra...
Milego dnia Wam zycze :)

Do góry