reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Helou Girlz.

@Jola92 słaba akcja... ja mam np. czasami taki omdlenia ze stresu- tracę kontakt i wpadam w hiperwentylację. Kiedyś zabrała mnie karetka, zrobili mi wszystkie badania i nic nie wyszło konkretnego. Po prostu nie mogę się denerwować :D

Dziękuję mąż mi ucisk z luzka P 8 rano i jechał po niego myślał ze zdąży zanim wstane bo w niedzielę ja mam wolne i nic nie robię wszystko jest na jego głowie.....

3jgxskjo51j6485i.png

Ooooo, pomysłowy mąż! Mój mi przyniósł wczoraj pierwsze w tym roku tulipany, całą wielką pakę :) Uwielbiam, od razu czuję wiosnę :)

Na razie, to muszę iść spać.... A zamiast tego jem... W sumie cały dzień dzisiaj jem :|
A jakby tego było mało, to wzięłam sobie miseczkę z migdałami, nerkowcami i rodzynkami... Nie wiem czy powinnam wchodzić na wagę.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

To i tak masz bardzo zdrowe rzeczy do podjadania, jedz na zdrowie :D

Czesc, normalnie jestem Wami rozczarowana...jak mam teraz troche wiecej czasu na forum to Wy duzo mniej piszecie;)

7u22gzu3fqrpf7u3.png

Hhahaha to przez weekend :D A dentysty też się boję, nienawidzę, ale chodzę :) Za to moje dziecko- bardzo lubi o ile można tak powiedzieć. Chodzi bez stresu, miał już leczenie, znieczulenie, usuwanie... w jednym zębie zrobiła mu się przetoka, więc się nachodziliśmy. Ale to zasługa dentysty dla dzieci, z podejściem.

Odnośnie lampy... Takie coś mi się marzy, homemade oczywiście ;)
Tylko żarówki ledowe, ale stylizowane.... :oops:

Ledowe są dużo jaśniejsze, co prawda nie są aż tak "retro", ale nie czuję się na siłach zamontować 100 żarówek, żeby oswietlić salon, no i nie mam ochoty płacić rachunku za prąd, gdyby oświetlenie to było 500-1000W... Ale ledy powinny dać radę przy ok 80W na całą powierzchnię, i powinno być przyzwoicie jasno...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Super oświetlenie!

Na pewno będzie smaczne :D
Plus zamawiania ciastek w restauracji jest taki, że można do ostatniej chwili zmienić zdanie ;)
Ja pieczesz w domu, i wyciągasz sernik z piekarnika, to raczej nie zmienisz go w karpatkę albo szarlotkę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahahahah nigdy o tym w ten sposób nie myślałam, ale masz rację :D

Kurde... Właśnie, nie przemyślałam tego :D a nową torebkę chciałam i to był mój zakład haha

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

O poważna sprawa! A on też coś chciał, jeśli wygra?

Zabrałam się w końcu do szycia, to się okazało, że.... Suwaka do torby O. nie mam :|
Trudno, przygotuję dzisiaj podszewkę, powycinam, a po suwak pójdę jutro...

Ale w między czasie chociaż okładka na kindla powstanie.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Po prostu nie jest Ci pisana praca dzisiaj :D

...ja z młodym w domu... młody ma świetny humor, tyle że w nocy miał temperaturę, więc siedzimy. Umieram z nudów :baffled::baffled::baffled:

reklama
A mi przy obiedzie ukruszylo się trochę zęba :( co prawda nie wiele i z tylu więc do 15 ego poczekam bo tak mam wisyt3 ale jak pomyślę , że to już będą 3 zęby to aż mi słabo :baffled:

Moze sie zle wyrazilam. Problem jest z wezlami. A sprawy ginekologiczne wychodzs dlatego ze przy tych wezlach musialsm uzyc antybiotyku. I odrazu flora bakteryjna w pochwie sie psula. Potem juz wied islam, ze jak antybiotyk do ust to odrazu laktovaginal fo pochwy.
Dzięki za wytlumaczenie :*

Ojj... Ja bym chciała by mi w czwartek powiedział coś pewniejszego o płci i polecę kupić pierwsza rzecz (ubranko) [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ale Ty i tak juz na 70 procent wiesz, ze Juleczka :D a jak nic a nic. I zero przeczucia co moze byc. A do tego od tygodnia zle przeczucia i jeszcze tydzien zostal.. Na szczescie K juz w czwartek/piatek bedzie to pojezdzimy troche za wyprawka, za rzeczami na remont i po lozeczko ❤❤ to troche bedzie mi lzej.

Czesć. W weekend mnie nie było, bo uciekliśmy ze stolicy do teściów :) I było super, prócz 7h wizyty w szpitalu w sobote. Wstalismy rano, siadaamy do sniadania a mi nagle słuchajcie zaczęło w głowie tak wirowac ze spadłam z krzesła. Miałam problemy z mówieniem i tak jakby zgubiałam orientacje w czasie i miejscu. Widziałam i słyszałam co sie dzieje dookoła ale nic nie mogłam z tym zrobić oprócz próby sklejenia słowa. Wiedziałam gdzie jestem ale nie poznawałam tego miejsca. Ł zabrał mnie do szpitala. Tam zobaczyli co sie dzieje, to wzieli mnie poza kolejnością bo się bali że to udar. Potem mysleli że spadek cukru(nigdy w zyciu nie miałam z tym problemów) ale glukoza w dolnej granicy ale to nadal norma. Nic mi nie podawali bo póki ten mój dziwny stan trwał to chcieli sprawdzić wszystko co się da. Chcieli zrobić tomograf głowy ale z wiadomych przyczyn nie mogli. Ciśnienie super, saturacja super, tylko temperatura była dziwna bo wynosiła 34,4. Ale powiedzieli, że to nie jest przyczyną. Po około 30 min w szpitalu poczułam, że odpuszcza, mogłam znowu normalnie mówic, świat przestał wirowac i znowu że tak to określę "ogarniałam". Ani na chwilę nie straciłam przytomności. Lekarz stwierdził że nie ma pojęcia co się stało i że moge isc do domu. Podpowiedział tylko że on by obstawiał jakąś chorobę autoimmunologiczną, ale wiadomo diagnostyki mi nie zrobi. Resza weekendu była super, pochodziłam po lesie, jadłam duzo dobrego jedzenia :D

Ojj biedna. Dziwie sie, ze nie zostawili Cie w szpitalu. U nas nawet przy bolach brzucha w ciazy zostawiaja..

A mi przy obiedzie ukruszylo się trochę zęba :( co prawda nie wiele i z tylu więc do 15 ego poczekam bo tak mam wisyt3 ale jak pomyślę , że to już będą 3 zęby to aż mi słabo :baffled:
Oj współczuję :( ale lepiej, ze ukruszyl ci sie przed wizytą, niz np tuz po. Chociaż wiadomo, by najlepiej było by sie nie kruszyl...

Oj współczuję :( ale lepiej, ze ukruszyl ci sie przed wizytą, niz np tuz po. Chociaż wiadomo, by najlepiej było by sie nie kruszyl...

No i w sumie mam teraz dylemat bo na 15 ego lutego mam wizyte bo mam dwie małe dziurki i muszę to zrobić i nie wiem czy z tym ukruszonym poczekać i zrobić "przy okazji" czy lepiej spróbować wcześniej się dostać :/

reklama
Ale Ty i tak juz na 70 procent wiesz, ze Juleczka :D a jak nic a nic. I zero przeczucia co moze byc. A do tego od tygodnia zle przeczucia i jeszcze tydzien zostal.. Na szczescie K juz w czwartek/piatek bedzie to pojezdzimy troche za wyprawka, za rzeczami na remont i po lozeczko [emoji173][emoji173] to troche bedzie mi lzej.

Ojj biedna. Dziwie sie, ze nie zostawili Cie w szpitalu. U nas nawet przy bolach brzucha w ciazy zostawiaja..
Nie no nie powiedział mi lekarz procentowo :) tylko stwierdził jak jego zdaniem wygląda :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry