reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Helou Girlz.

@Jola92 słaba akcja... ja mam np. czasami taki omdlenia ze stresu- tracę kontakt i wpadam w hiperwentylację. Kiedyś zabrała mnie karetka, zrobili mi wszystkie badania i nic nie wyszło konkretnego. Po prostu nie mogę się denerwować :D

Dziękuję mąż mi ucisk z luzka P 8 rano i jechał po niego myślał ze zdąży zanim wstane bo w niedzielę ja mam wolne i nic nie robię wszystko jest na jego głowie.....

3jgxskjo51j6485i.png

Ooooo, pomysłowy mąż! Mój mi przyniósł wczoraj pierwsze w tym roku tulipany, całą wielką pakę :) Uwielbiam, od razu czuję wiosnę :)

Na razie, to muszę iść spać.... A zamiast tego jem... W sumie cały dzień dzisiaj jem :|
A jakby tego było mało, to wzięłam sobie miseczkę z migdałami, nerkowcami i rodzynkami... Nie wiem czy powinnam wchodzić na wagę.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

To i tak masz bardzo zdrowe rzeczy do podjadania, jedz na zdrowie :D

Czesc, normalnie jestem Wami rozczarowana...jak mam teraz troche wiecej czasu na forum to Wy duzo mniej piszecie;)

7u22gzu3fqrpf7u3.png

Hhahaha to przez weekend :D A dentysty też się boję, nienawidzę, ale chodzę :) Za to moje dziecko- bardzo lubi o ile można tak powiedzieć. Chodzi bez stresu, miał już leczenie, znieczulenie, usuwanie... w jednym zębie zrobiła mu się przetoka, więc się nachodziliśmy. Ale to zasługa dentysty dla dzieci, z podejściem.

Odnośnie lampy... Takie coś mi się marzy, homemade oczywiście ;)
Tylko żarówki ledowe, ale stylizowane.... :oops:

Ledowe są dużo jaśniejsze, co prawda nie są aż tak "retro", ale nie czuję się na siłach zamontować 100 żarówek, żeby oswietlić salon, no i nie mam ochoty płacić rachunku za prąd, gdyby oświetlenie to było 500-1000W... Ale ledy powinny dać radę przy ok 80W na całą powierzchnię, i powinno być przyzwoicie jasno...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Super oświetlenie!

Na pewno będzie smaczne :D
Plus zamawiania ciastek w restauracji jest taki, że można do ostatniej chwili zmienić zdanie ;)
Ja pieczesz w domu, i wyciągasz sernik z piekarnika, to raczej nie zmienisz go w karpatkę albo szarlotkę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahahahah nigdy o tym w ten sposób nie myślałam, ale masz rację :D

Kurde... Właśnie, nie przemyślałam tego :D a nową torebkę chciałam i to był mój zakład haha

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

O poważna sprawa! A on też coś chciał, jeśli wygra?

Zabrałam się w końcu do szycia, to się okazało, że.... Suwaka do torby O. nie mam :|
Trudno, przygotuję dzisiaj podszewkę, powycinam, a po suwak pójdę jutro...

Ale w między czasie chociaż okładka na kindla powstanie.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Po prostu nie jest Ci pisana praca dzisiaj :D

...ja z młodym w domu... młody ma świetny humor, tyle że w nocy miał temperaturę, więc siedzimy. Umieram z nudów :baffled::baffled::baffled:

reklama
A mi przy obiedzie ukruszylo się trochę zęba :( co prawda nie wiele i z tylu więc do 15 ego poczekam bo tak mam wisyt3 ale jak pomyślę , że to już będą 3 zęby to aż mi słabo :baffled:

Moze sie zle wyrazilam. Problem jest z wezlami. A sprawy ginekologiczne wychodzs dlatego ze przy tych wezlach musialsm uzyc antybiotyku. I odrazu flora bakteryjna w pochwie sie psula. Potem juz wied islam, ze jak antybiotyk do ust to odrazu laktovaginal fo pochwy.
Dzięki za wytlumaczenie :*

Ojj... Ja bym chciała by mi w czwartek powiedział coś pewniejszego o płci i polecę kupić pierwsza rzecz (ubranko) [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ale Ty i tak juz na 70 procent wiesz, ze Juleczka :D a jak nic a nic. I zero przeczucia co moze byc. A do tego od tygodnia zle przeczucia i jeszcze tydzien zostal.. Na szczescie K juz w czwartek/piatek bedzie to pojezdzimy troche za wyprawka, za rzeczami na remont i po lozeczko ❤❤ to troche bedzie mi lzej.

Czesć. W weekend mnie nie było, bo uciekliśmy ze stolicy do teściów :) I było super, prócz 7h wizyty w szpitalu w sobote. Wstalismy rano, siadaamy do sniadania a mi nagle słuchajcie zaczęło w głowie tak wirowac ze spadłam z krzesła. Miałam problemy z mówieniem i tak jakby zgubiałam orientacje w czasie i miejscu. Widziałam i słyszałam co sie dzieje dookoła ale nic nie mogłam z tym zrobić oprócz próby sklejenia słowa. Wiedziałam gdzie jestem ale nie poznawałam tego miejsca. Ł zabrał mnie do szpitala. Tam zobaczyli co sie dzieje, to wzieli mnie poza kolejnością bo się bali że to udar. Potem mysleli że spadek cukru(nigdy w zyciu nie miałam z tym problemów) ale glukoza w dolnej granicy ale to nadal norma. Nic mi nie podawali bo póki ten mój dziwny stan trwał to chcieli sprawdzić wszystko co się da. Chcieli zrobić tomograf głowy ale z wiadomych przyczyn nie mogli. Ciśnienie super, saturacja super, tylko temperatura była dziwna bo wynosiła 34,4. Ale powiedzieli, że to nie jest przyczyną. Po około 30 min w szpitalu poczułam, że odpuszcza, mogłam znowu normalnie mówic, świat przestał wirowac i znowu że tak to określę "ogarniałam". Ani na chwilę nie straciłam przytomności. Lekarz stwierdził że nie ma pojęcia co się stało i że moge isc do domu. Podpowiedział tylko że on by obstawiał jakąś chorobę autoimmunologiczną, ale wiadomo diagnostyki mi nie zrobi. Resza weekendu była super, pochodziłam po lesie, jadłam duzo dobrego jedzenia :D

Ojj biedna. Dziwie sie, ze nie zostawili Cie w szpitalu. U nas nawet przy bolach brzucha w ciazy zostawiaja..

A mi przy obiedzie ukruszylo się trochę zęba :( co prawda nie wiele i z tylu więc do 15 ego poczekam bo tak mam wisyt3 ale jak pomyślę , że to już będą 3 zęby to aż mi słabo :baffled:
Oj współczuję :( ale lepiej, ze ukruszyl ci sie przed wizytą, niz np tuz po. Chociaż wiadomo, by najlepiej było by sie nie kruszyl...

Oj współczuję :( ale lepiej, ze ukruszyl ci sie przed wizytą, niz np tuz po. Chociaż wiadomo, by najlepiej było by sie nie kruszyl...

No i w sumie mam teraz dylemat bo na 15 ego lutego mam wizyte bo mam dwie małe dziurki i muszę to zrobić i nie wiem czy z tym ukruszonym poczekać i zrobić "przy okazji" czy lepiej spróbować wcześniej się dostać :/

reklama
Ale Ty i tak juz na 70 procent wiesz, ze Juleczka :D a jak nic a nic. I zero przeczucia co moze byc. A do tego od tygodnia zle przeczucia i jeszcze tydzien zostal.. Na szczescie K juz w czwartek/piatek bedzie to pojezdzimy troche za wyprawka, za rzeczami na remont i po lozeczko [emoji173][emoji173] to troche bedzie mi lzej.

Ojj biedna. Dziwie sie, ze nie zostawili Cie w szpitalu. U nas nawet przy bolach brzucha w ciazy zostawiaja..
Nie no nie powiedział mi lekarz procentowo :) tylko stwierdził jak jego zdaniem wygląda :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry