Helou Girlz.
@Jola92 słaba akcja... ja mam np. czasami taki omdlenia ze stresu- tracę kontakt i wpadam w hiperwentylację. Kiedyś zabrała mnie karetka, zrobili mi wszystkie badania i nic nie wyszło konkretnego. Po prostu nie mogę się denerwować
Ooooo, pomysłowy mąż! Mój mi przyniósł wczoraj pierwsze w tym roku tulipany, całą wielką pakę Uwielbiam, od razu czuję wiosnę
To i tak masz bardzo zdrowe rzeczy do podjadania, jedz na zdrowie
Hhahaha to przez weekend A dentysty też się boję, nienawidzę, ale chodzę Za to moje dziecko- bardzo lubi o ile można tak powiedzieć. Chodzi bez stresu, miał już leczenie, znieczulenie, usuwanie... w jednym zębie zrobiła mu się przetoka, więc się nachodziliśmy. Ale to zasługa dentysty dla dzieci, z podejściem.
Super oświetlenie!
Hahahahah nigdy o tym w ten sposób nie myślałam, ale masz rację
O poważna sprawa! A on też coś chciał, jeśli wygra?
Po prostu nie jest Ci pisana praca dzisiaj
...ja z młodym w domu... młody ma świetny humor, tyle że w nocy miał temperaturę, więc siedzimy. Umieram z nudów
@Jola92 słaba akcja... ja mam np. czasami taki omdlenia ze stresu- tracę kontakt i wpadam w hiperwentylację. Kiedyś zabrała mnie karetka, zrobili mi wszystkie badania i nic nie wyszło konkretnego. Po prostu nie mogę się denerwować
Dziękuję mąż mi ucisk z luzka P 8 rano i jechał po niego myślał ze zdąży zanim wstane bo w niedzielę ja mam wolne i nic nie robię wszystko jest na jego głowie.....
Ooooo, pomysłowy mąż! Mój mi przyniósł wczoraj pierwsze w tym roku tulipany, całą wielką pakę Uwielbiam, od razu czuję wiosnę
Na razie, to muszę iść spać.... A zamiast tego jem... W sumie cały dzień dzisiaj jem :|
A jakby tego było mało, to wzięłam sobie miseczkę z migdałami, nerkowcami i rodzynkami... Nie wiem czy powinnam wchodzić na wagę.....
To i tak masz bardzo zdrowe rzeczy do podjadania, jedz na zdrowie
Czesc, normalnie jestem Wami rozczarowana...jak mam teraz troche wiecej czasu na forum to Wy duzo mniej piszecie
Hhahaha to przez weekend A dentysty też się boję, nienawidzę, ale chodzę Za to moje dziecko- bardzo lubi o ile można tak powiedzieć. Chodzi bez stresu, miał już leczenie, znieczulenie, usuwanie... w jednym zębie zrobiła mu się przetoka, więc się nachodziliśmy. Ale to zasługa dentysty dla dzieci, z podejściem.
Odnośnie lampy... Takie coś mi się marzy, homemade oczywiście
Tylko żarówki ledowe, ale stylizowane....
Ledowe są dużo jaśniejsze, co prawda nie są aż tak "retro", ale nie czuję się na siłach zamontować 100 żarówek, żeby oswietlić salon, no i nie mam ochoty płacić rachunku za prąd, gdyby oświetlenie to było 500-1000W... Ale ledy powinny dać radę przy ok 80W na całą powierzchnię, i powinno być przyzwoicie jasno...
Super oświetlenie!
Na pewno będzie smaczne
Plus zamawiania ciastek w restauracji jest taki, że można do ostatniej chwili zmienić zdanie
Ja pieczesz w domu, i wyciągasz sernik z piekarnika, to raczej nie zmienisz go w karpatkę albo szarlotkę
Hahahahah nigdy o tym w ten sposób nie myślałam, ale masz rację
Kurde... Właśnie, nie przemyślałam tego a nową torebkę chciałam i to był mój zakład haha
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O poważna sprawa! A on też coś chciał, jeśli wygra?
Zabrałam się w końcu do szycia, to się okazało, że.... Suwaka do torby O. nie mam :|
Trudno, przygotuję dzisiaj podszewkę, powycinam, a po suwak pójdę jutro...
Ale w między czasie chociaż okładka na kindla powstanie..
Po prostu nie jest Ci pisana praca dzisiaj
...ja z młodym w domu... młody ma świetny humor, tyle że w nocy miał temperaturę, więc siedzimy. Umieram z nudów