redavecad
Fanka BB :)
A widzisz, nawet nie widzialam, ze mi sie dodaloDobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz, nawet nie widzialam, ze mi sie dodaloDobry
Hmmm, to jedyne, co mi przychodzi do głowy to usg jak będzie akurat.....Nie, typowy guzek. Dobrze, ze znikają, ale dalej mnie martwi co to jest. Bo pryszcz raczej by sie robil bialy i nie taki wielki.
A widzisz, nawet nie widzialam, ze mi sie dodalo
W przyrodzie nic nie ginie [emoji39] gdzieś musiało pójść [emoji16]Aaaaa. Tak sie cieszylam wczoraj, ze nie ma sniegu .. i nasypało
A leczysz się na tarczycę? Mnie endokrynolog zaleca utrzymywanie tsh poniżej 2, jak skoczyło na początku ciąży do 2,4 to miałam zwiększoną dawkę euthyroxu, i ostatnio już 1,39Galadriela, na początku ciąży miałam 3,90 a teraz 3,24
tak samo jest problem z TSH na początku 3,028 a teraz 3,108
Ja biorę euthyrox od lat, do ciąży 100, teraz 125To mi chyba wlacza euthyrox
Spytam sie w środę na wizycie, mam nadzieję, ze lekarka nie zleje tematu. A google nawet nie pytam, bo jeszcze nie potrzebnie sie zestresuje.Hmmm, to jedyne, co mi przychodzi do głowy to usg jak będzie akurat.....
Ja mam parę torbieli, które czasem się "napełniają", ale bardziej na piersiach, i sama nie miałam pojęcia co to..)
Zdecydowanie nie pytaj google [emoji106]U
Spytam sie w środę na wizycie, mam nadzieję, ze lekarka nie zleje tematu. A google nawet nie pytam, bo jeszcze nie potrzebnie sie zestresuje.
U mnie gin w ogóle nie zwrócił uwagi, bo teoretycznie norma jest wyższa (tylko że nie dotyczy ciężarnych i potencjalnych ciężarnych....), a przede wszystkim wie, że się regularnie leczę u endo, więc na początku tylko potwierdził, że wizyty u endo regularne, itd._agnieszka_, zapytam gin może ona zwiększy dawkę, bo endy u którego byłam jest tragiczny i niekoniecznie chce go widzieć