reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A możecie polecić sposób na lenia? [emoji23]
Leżę w łóżku z kotami j telefonem, a czeka piękna tkanina na uszycie 3 torebek... No i jednego pokrowca na kindla, bo stary pokrowiec O. już wymaga wymiany ;)
Bardzo lubię szyć, czekałam, aż ta tkanina przyjdzie itd, ale - nie chce mi się podnieść, tak po prostu tu jest fajnie, ciepło.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@redavecad moim zdaniem to wezmy chlonne -jak pisala agnieszka. Mialam z tym kuedys duuuuzy problem. Wyskaliwaly, nawet po kilka na zmiane po pachami. To wlasnie bylo jak niby wielki podskorny pryszcz bez lebka. I bolalo. Zwlaszcza jak bylo kilka. Bralam na to antybiotyk. Tyle, ze trzeba odrazu zabezpueczyc sie probiotykiem dowcipnym. U mnie to bylo bledne kolo. Wezly-antybiotyk-infekcja pochwy. Idz do lekarza z tym koniecznie.

A możecie polecić sposób na lenia? [emoji23]
Leżę w łóżku z kotami j telefonem, a czeka piękna tkanina na uszycie 3 torebek... No i jednego pokrowca na kindla, bo stary pokrowiec O. już wymaga wymiany ;)
Bardzo lubię szyć, czekałam, aż ta tkanina przyjdzie itd, ale - nie chce mi się podnieść, tak po prostu tu jest fajnie, ciepło.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam ten sam problem.. A musze isc pozaplacac rachunki, kupic cos na zupe i odwiedzic szwagierke bo juz zla troche, ze ja olewam od poczatku stycznia :o ale jak patrze za okno to mi sie odechciewa wychodzic :( jedyne co mnie ratuje, to to, ze wejde do Pepco i moze bedzie cos fajnego dla dzidzi :D

Dzień dobry mamusie :) wczoraj padłam, nawet nie wiem kiedy... Pierwszy raz nie miałam problemu z zaśnięciem i obudziłam się teraz [emoji14] śpioch :)
Już nie mogę doczekać się jutra - zobaczę mojego maluszka :)

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Zleci szybciutko i zaraz bedziesz po :) szczesliwa :)
Ja mam wizyte 13ego :) a 14ego mamy 4 rocznice. Moze nam malenstwo zrobi prezent i sie ujawni kim jest :D

Hej dziewczyny, jestem po wizycie u mnie dziś 17+1 tc, niby wszystko jest dobrze, ale trochę jestem zaniepokojona, gin powiedział, że mam nisko łożysko, ale, że może się jeszcze podniesie, po za tym żołądek dzidzi był trochę duży, a ostatnia sprawa to wynik pappa mam na granicy, i mam przyjmować acard, płeć puki co dalej jest zagadką :) 1.03. mam drugie prenatalne :)

@redavecad moim zdaniem to wezmy chlonne -jak pisala agnieszka. Mialam z tym kuedys duuuuzy problem. Wyskaliwaly, nawet po kilka na zmiane po pachami. To wlasnie bylo jak niby wielki podskorny pryszcz bez lebka. I bolalo. Zwlaszcza jak bylo kilka. Bralam na to antybiotyk. Tyle, ze trzeba odrazu zabezpueczyc sie probiotykiem dowcipnym. U mnie to bylo bledne kolo. Wezly-antybiotyk-infekcja pochwy. Idz do lekarza z tym koniecznie.
Czyli wychodzi ze to jest problem ginekologiczny, ze mialas przy tym infekcje?

Mam ten sam problem.. A musze isc pozaplacac rachunki, kupic cos na zupe i odwiedzic szwagierke bo juz zla troche, ze ja olewam od poczatku stycznia :o ale jak patrze za okno to mi sie odechciewa wychodzic :( jedyne co mnie ratuje, to to, ze wejde do Pepco i moze bedzie cos fajnego dla dzidzi :D
Ojj... Ja bym chciała by mi w czwartek powiedział coś pewniejszego o płci i polecę kupić pierwsza rzecz (ubranko) [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Hej dziewczyny, jestem po wizycie u mnie dziś 17+1 tc, niby wszystko jest dobrze, ale trochę jestem zaniepokojona, gin powiedział, że mam nisko łożysko, ale, że może się jeszcze podniesie, po za tym żołądek dzidzi był trochę duży, a ostatnia sprawa to wynik pappa mam na granicy, i mam przyjmować acard, płeć puki co dalej jest zagadką :) 1.03. mam drugie prenatalne :)
3 mam kciuki za prenatalne :) wtedy na pewno już Cię powinni uspokoić

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry