reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A możecie polecić sposób na lenia? [emoji23]
Leżę w łóżku z kotami j telefonem, a czeka piękna tkanina na uszycie 3 torebek... No i jednego pokrowca na kindla, bo stary pokrowiec O. już wymaga wymiany ;)
Bardzo lubię szyć, czekałam, aż ta tkanina przyjdzie itd, ale - nie chce mi się podnieść, tak po prostu tu jest fajnie, ciepło.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@redavecad moim zdaniem to wezmy chlonne -jak pisala agnieszka. Mialam z tym kuedys duuuuzy problem. Wyskaliwaly, nawet po kilka na zmiane po pachami. To wlasnie bylo jak niby wielki podskorny pryszcz bez lebka. I bolalo. Zwlaszcza jak bylo kilka. Bralam na to antybiotyk. Tyle, ze trzeba odrazu zabezpueczyc sie probiotykiem dowcipnym. U mnie to bylo bledne kolo. Wezly-antybiotyk-infekcja pochwy. Idz do lekarza z tym koniecznie.

A możecie polecić sposób na lenia? [emoji23]
Leżę w łóżku z kotami j telefonem, a czeka piękna tkanina na uszycie 3 torebek... No i jednego pokrowca na kindla, bo stary pokrowiec O. już wymaga wymiany ;)
Bardzo lubię szyć, czekałam, aż ta tkanina przyjdzie itd, ale - nie chce mi się podnieść, tak po prostu tu jest fajnie, ciepło.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam ten sam problem.. A musze isc pozaplacac rachunki, kupic cos na zupe i odwiedzic szwagierke bo juz zla troche, ze ja olewam od poczatku stycznia :o ale jak patrze za okno to mi sie odechciewa wychodzic :( jedyne co mnie ratuje, to to, ze wejde do Pepco i moze bedzie cos fajnego dla dzidzi :D

Dzień dobry mamusie :) wczoraj padłam, nawet nie wiem kiedy... Pierwszy raz nie miałam problemu z zaśnięciem i obudziłam się teraz [emoji14] śpioch :)
Już nie mogę doczekać się jutra - zobaczę mojego maluszka :)

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Zleci szybciutko i zaraz bedziesz po :) szczesliwa :)
Ja mam wizyte 13ego :) a 14ego mamy 4 rocznice. Moze nam malenstwo zrobi prezent i sie ujawni kim jest :D

Hej dziewczyny, jestem po wizycie u mnie dziś 17+1 tc, niby wszystko jest dobrze, ale trochę jestem zaniepokojona, gin powiedział, że mam nisko łożysko, ale, że może się jeszcze podniesie, po za tym żołądek dzidzi był trochę duży, a ostatnia sprawa to wynik pappa mam na granicy, i mam przyjmować acard, płeć puki co dalej jest zagadką :) 1.03. mam drugie prenatalne :)

@redavecad moim zdaniem to wezmy chlonne -jak pisala agnieszka. Mialam z tym kuedys duuuuzy problem. Wyskaliwaly, nawet po kilka na zmiane po pachami. To wlasnie bylo jak niby wielki podskorny pryszcz bez lebka. I bolalo. Zwlaszcza jak bylo kilka. Bralam na to antybiotyk. Tyle, ze trzeba odrazu zabezpueczyc sie probiotykiem dowcipnym. U mnie to bylo bledne kolo. Wezly-antybiotyk-infekcja pochwy. Idz do lekarza z tym koniecznie.
Czyli wychodzi ze to jest problem ginekologiczny, ze mialas przy tym infekcje?

Mam ten sam problem.. A musze isc pozaplacac rachunki, kupic cos na zupe i odwiedzic szwagierke bo juz zla troche, ze ja olewam od poczatku stycznia :o ale jak patrze za okno to mi sie odechciewa wychodzic :( jedyne co mnie ratuje, to to, ze wejde do Pepco i moze bedzie cos fajnego dla dzidzi :D
Ojj... Ja bym chciała by mi w czwartek powiedział coś pewniejszego o płci i polecę kupić pierwsza rzecz (ubranko) [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Hej dziewczyny, jestem po wizycie u mnie dziś 17+1 tc, niby wszystko jest dobrze, ale trochę jestem zaniepokojona, gin powiedział, że mam nisko łożysko, ale, że może się jeszcze podniesie, po za tym żołądek dzidzi był trochę duży, a ostatnia sprawa to wynik pappa mam na granicy, i mam przyjmować acard, płeć puki co dalej jest zagadką :) 1.03. mam drugie prenatalne :)
3 mam kciuki za prenatalne :) wtedy na pewno już Cię powinni uspokoić

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry