reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

My wróciliśmy po całym dniu chodzenia, ciagle gdzieś a na koniec weszliśmy do Hydropolis i padam.. Tak mnie bolą nogi i zawsze po takim długim chodzeniu ciągnie mnie brzuch.. No ale przynajmniej nie leżę ciągle i nie jem [emoji14] bo inaczej będzie ze mnie kulka :> i tak już mój mówi do mnie grubasek albo kuleczka hehe

p19u3e3kq2h6zzuv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Moim zdaniem elektryczny to zbedny wydatek -no chyba ze sciagasz i karmisz butelka. Co kobieta to inna opinia. Mi reczny starczal! Tylko zastanawiam się na firma. Mialam duzo pokarmu na poczatku,a pozniej sciagalam przed karmieniem bo mlodemu sie mleko lalo i sie dlawil.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Elektryczny tez sie przydaje przy rozvudzaniu laktacji. Ja mialam reczny, a potem wypozyczalam elektryczny, bo musialam regularnie sciagac zeby pobudzic taktacje.
Jak ktos uzywa sporadycznie to reczny w zupelnosci wystarczy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Chyba bede musiala sie wybrac do ginekologa ...
Czy ktoras z Was zmaga sie z opuszczona scianka pochwy ala "wypadanie".
Ja poczulam dzisiaj dyskomfort pomiedzy nogami I martwie sie czy opada mi macica czy pochwa I jakie sa konsekwencje dla dzidzi...
Pewnie pessar mnie nie ominie...

Nie dam rady Was dzisiaj nadrobić... Z grubsza czytałam, nie dam rady odpisać na wszystko, tylko parę...

@oliwka_11 - patrząc na Twoje zdjęcia w życiu bym nie powiedziała, że to 4 ciążą... Wyglądasz świetnie, zazdroszczę trochę ;)

@Galadriela - współczuję "atrakcji" z pogotowiem... dobrze, że mąż był....

@taycia - oj, nie mam pojęcia :oops:
Spotkałam się z przypadkami "wypadania" pochwy, ale raczej w starszym wieku...
Ale imho przede wszystkim wizyta, samej nie da się za bardzo pooglądać... Trzymam kciuki...

A co do wózka na wertepy - jest strona i blog wozimysie.pl tam są sportowe wózki, niekoniecznie za 5k, ewentualnie bardzo pomagają jak się ma pytania :)
Ja tam miałam upatrzony jeden... Co prawda plany się chyba zmienią, ale wybiorę inny model ;) (miałam upatrzony wózek z funkcją przyczepki rowerowej, cruzer, ale najprawdopodobniej dostanę oddzielną przyczepkę "w spadku" :D więc wtedy kupię wózek - spacerówkę do biegania, ale nie jestem jeszcze zdecydowana na model :oops:)

Dzisiaj ogólnie jakiś dziwny dzień..
Głównie spędzony z projektem garderoby, szukając żarówek, licząc potrzebną moc oświetlenia i na tym podobnych zajęciach..
Ale takie już uroki budowy...
Jeszcze model kaloryferów muszę wybrać, ale to jutro, może pojutrze... ;)
Na razie, to muszę iść spać.... A zamiast tego jem... W sumie cały dzień dzisiaj jem :|
A jakby tego było mało, to wzięłam sobie miseczkę z migdałami, nerkowcami i rodzynkami... Nie wiem czy powinnam wchodzić na wagę.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry