Nie dam rady Was dzisiaj nadrobić... Z grubsza czytałam, nie dam rady odpisać na wszystko, tylko parę...
@oliwka_11 - patrząc na Twoje zdjęcia w życiu bym nie powiedziała, że to 4 ciążą... Wyglądasz świetnie, zazdroszczę trochę
@Galadriela - współczuję "atrakcji" z pogotowiem... dobrze, że mąż był....
@taycia - oj, nie mam pojęcia
Spotkałam się z przypadkami "wypadania" pochwy, ale raczej w starszym wieku...
Ale imho przede wszystkim wizyta, samej nie da się za bardzo pooglądać... Trzymam kciuki...
A co do wózka na wertepy - jest strona i blog wozimysie.pl tam są sportowe wózki, niekoniecznie za 5k, ewentualnie bardzo pomagają jak się ma pytania
Ja tam miałam upatrzony jeden... Co prawda plany się chyba zmienią, ale wybiorę inny model
(miałam upatrzony wózek z funkcją przyczepki rowerowej, cruzer, ale najprawdopodobniej dostanę oddzielną przyczepkę "w spadku"
więc wtedy kupię wózek - spacerówkę do biegania, ale nie jestem jeszcze zdecydowana na model
)
Dzisiaj ogólnie jakiś dziwny dzień..
Głównie spędzony z projektem garderoby, szukając żarówek, licząc potrzebną moc oświetlenia i na tym podobnych zajęciach..
Ale takie już uroki budowy...
Jeszcze model kaloryferów muszę wybrać, ale to jutro, może pojutrze...
Na razie, to muszę iść spać.... A zamiast tego jem... W sumie cały dzień dzisiaj jem :|
A jakby tego było mało, to wzięłam sobie miseczkę z migdałami, nerkowcami i rodzynkami... Nie wiem czy powinnam wchodzić na wagę.....