reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

My wróciliśmy po całym dniu chodzenia, ciagle gdzieś a na koniec weszliśmy do Hydropolis i padam.. Tak mnie bolą nogi i zawsze po takim długim chodzeniu ciągnie mnie brzuch.. No ale przynajmniej nie leżę ciągle i nie jem [emoji14] bo inaczej będzie ze mnie kulka :> i tak już mój mówi do mnie grubasek albo kuleczka hehe

p19u3e3kq2h6zzuv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Moim zdaniem elektryczny to zbedny wydatek -no chyba ze sciagasz i karmisz butelka. Co kobieta to inna opinia. Mi reczny starczal! Tylko zastanawiam się na firma. Mialam duzo pokarmu na poczatku,a pozniej sciagalam przed karmieniem bo mlodemu sie mleko lalo i sie dlawil.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Elektryczny tez sie przydaje przy rozvudzaniu laktacji. Ja mialam reczny, a potem wypozyczalam elektryczny, bo musialam regularnie sciagac zeby pobudzic taktacje.
Jak ktos uzywa sporadycznie to reczny w zupelnosci wystarczy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Chyba bede musiala sie wybrac do ginekologa ...
Czy ktoras z Was zmaga sie z opuszczona scianka pochwy ala "wypadanie".
Ja poczulam dzisiaj dyskomfort pomiedzy nogami I martwie sie czy opada mi macica czy pochwa I jakie sa konsekwencje dla dzidzi...
Pewnie pessar mnie nie ominie...

Nie dam rady Was dzisiaj nadrobić... Z grubsza czytałam, nie dam rady odpisać na wszystko, tylko parę...

@oliwka_11 - patrząc na Twoje zdjęcia w życiu bym nie powiedziała, że to 4 ciążą... Wyglądasz świetnie, zazdroszczę trochę ;)

@Galadriela - współczuję "atrakcji" z pogotowiem... dobrze, że mąż był....

@taycia - oj, nie mam pojęcia :oops:
Spotkałam się z przypadkami "wypadania" pochwy, ale raczej w starszym wieku...
Ale imho przede wszystkim wizyta, samej nie da się za bardzo pooglądać... Trzymam kciuki...

A co do wózka na wertepy - jest strona i blog wozimysie.pl tam są sportowe wózki, niekoniecznie za 5k, ewentualnie bardzo pomagają jak się ma pytania :)
Ja tam miałam upatrzony jeden... Co prawda plany się chyba zmienią, ale wybiorę inny model ;) (miałam upatrzony wózek z funkcją przyczepki rowerowej, cruzer, ale najprawdopodobniej dostanę oddzielną przyczepkę "w spadku" :D więc wtedy kupię wózek - spacerówkę do biegania, ale nie jestem jeszcze zdecydowana na model :oops:)

Dzisiaj ogólnie jakiś dziwny dzień..
Głównie spędzony z projektem garderoby, szukając żarówek, licząc potrzebną moc oświetlenia i na tym podobnych zajęciach..
Ale takie już uroki budowy...
Jeszcze model kaloryferów muszę wybrać, ale to jutro, może pojutrze... ;)
Na razie, to muszę iść spać.... A zamiast tego jem... W sumie cały dzień dzisiaj jem :|
A jakby tego było mało, to wzięłam sobie miseczkę z migdałami, nerkowcami i rodzynkami... Nie wiem czy powinnam wchodzić na wagę.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry