reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja miałam dokładnie taki i był bardzo ok- jak na ręczny. Elektrycznego nie miałam, więc nie mam porównania.
Ja mialam elektryczny baby one czy jakos tak....ale szkoda mi wydawac tyle kasy jak i tak w domu bede a jedynie przy nawale bede odciagac,lub w razie wyjscia.
Właśnie coś mi się kojarzy ze i ja taki dostałam ale nie korzystałam wiec nie pomogę ale chętnie coś o nim usłysze :)
Sa rozne opinie na jego temat ,ale jak przy kazdym innym. Kazda ma inne potrzebny inna ilosc mleka itd.chyba zaryzykuje i zakupie ten.

A ja dzis jiz zaliczylam karetke pogotowia...cukier mi spadl do 45! Myslalam ze schodze z tego swiata :(

7u22gzu3fqrpf7u3.png

O kurde , ale już dobrze się czujesz?

Dzieki dziewczyny, cukier lecial mi od 2 dni ale dzis to juz makabra...dyspozytorka kazala mezowi napoic mnie cola poki bylam przytomna i jakos poszlo w gore ale tez nie od razu . mam zmniejszyc nocna insuline i obserwowac.
MARGANA dlugo te wymioty, wspolczuje...

WOZEK ja tak zrobilam- kupilam uzywany gleboki a potrm zainwestuje w dobra nowa spacerowke. Nie przekonuja mnie wozki z zestawu kompletnie...

7u22gzu3fqrpf7u3.png

Moja mama ma cukrzycę od 7 lat i właśnie nie raz w nocy takie spadki ma i cała oblana potem trzęsie się i musi mieć zawsze coś słodkiego w domu a najlepiej właśnie cola bo najszybciej działa albo kostki białego cukru. Biedna trzymaj się

Ja kupie zwykly reczny, nie drogi. Bo jesli nie bede miala pokarmu to po co mi drogi. A tak to nie bedzie szkoda 50zl wydanych. Dopiero jak bede pewna ze mam mleko to kupie elektryczny :)

Ja kupie zwykly reczny, nie drogi. Bo jesli nie bede miala pokarmu to po co mi drogi. A tak to nie bedzie szkoda 50zl wydanych. Dopiero jak bede pewna ze mam mleko to kupie elektryczny :)
Moim zdaniem elektryczny to zbedny wydatek -no chyba ze sciagasz i karmisz butelka. Co kobieta to inna opinia. Mi reczny starczal! Tylko zastanawiam się na firma. Mialam duzo pokarmu na poczatku,a pozniej sciagalam przed karmieniem bo mlodemu sie mleko lalo i sie dlawil.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moim zdaniem elektryczny to zbedny wydatek -no chyba ze sciagasz i karmisz butelka. Co kobieta to inna opinia. Mi reczny starczal! Tylko zastanawiam się na firma. Mialam duzo pokarmu na poczatku,a pozniej sciagalam przed karmieniem bo mlodemu sie mleko lalo i sie dlawil.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli ten ci kupie na poczatku bedzie mi starczal jako reczny to kupie z lepszej firmy a jesli nie to elektryczny. Zobacze jak bedzir mi wygodnie. Jeszcze nie wiadomo czy bedzie mi dane karmic :/

Do góry