reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się na zakończenie weekendu. U mnie biało jak okiem sięgnął. Biało i ładnie :)
Ja dziś cały dzień w piżamie, nawet obiad miałam podany:) teraz wieczorem chciałam gdzieś wyjść ale mąż zmęczony... No to dalej siedzę w piżamie :D przywitałam dziś 17 tydzień, liczę że będzie dla mnie szczęśliwy i zacznę czuć mojego lokatora\lokatorke.

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
N bo kurde wszystkie te wózki wydają mi się takie typowo miejskie, do chodzenia po chodniku czy alejkach w parku a ja potrzebuję czegoś co da radę w lesie a nawet na plaży więc lekka parasolka u mnie też odpada. Ciężko znaleźć dobry wózek który nadaje się w teren i nie kosztuje 5 tys :(
Z terenowych wózków polecam emmaljungi na tradycyjnym zawieszeniu, można kupić używaną, bo są niezniszczalne, przejedzie po wszystkim. A spacerwka - ja mam joie mytrax i jestem zachwycona, pompowane koła, amortyzacja na 4, zwrotny, wygodny, można ew. dokupić gondole, ale ta takiej opcji nie testowaliśmy.

Witam się na zakończenie weekendu. U mnie biało jak okiem sięgnął. Biało i ładnie :)
Ja dziś cały dzień w piżamie, nawet obiad miałam podany:) teraz wieczorem chciałam gdzieś wyjść ale mąż zmęczony... No to dalej siedzę w piżamie :D przywitałam dziś 17 tydzień, liczę że będzie dla mnie szczęśliwy i zacznę czuć mojego lokatora\lokatorke.

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie bardzo podobnie. Leniwiec cały dzień i też myślałam wyjść gdzieś po południu a mąż dopiero około godzinę temu wstał z drzemki.:-D a tydzień 16 witam ;-)

Witam niedzielnie i nas śnieg nareszcie [emoji16] wczoraj wybrałam się na zakupki z moim M i kupiliśmy ciuszki dla dzidzi jutro wstawię foto rano Łukasz mnie zaskoczył bo kupił bujaczek urzywany po jedny dziecku jeszcze na gwarancji do przyszłego roku. Dzień wstawilismy komoda na ubrania dla dziecka i szok prawie wszystkie ciuchy już mam.....
1517770318-09b5b9279bf04e3a-aaaaaa.jpeg
1517770344-ddc3162d7ae78d08-aaaaaa.jpeg
1517770382-ce028ae71fb8ed8e-aaaaaa.jpeg
jutro wstawię zdjęcia tego co kupiliśmy A zakupy to z pepco..

3jgxskjo51j6485i.png

Witam niedzielnie i nas śnieg nareszcie [emoji16] wczoraj wybrałam się na zakupki z moim M i kupiliśmy ciuszki dla dzidzi jutro wstawię foto rano Łukasz mnie zaskoczył bo kupił bujaczek urzywany po jedny dziecku jeszcze na gwarancji do przyszłego roku. Dzień wstawilismy komoda na ubrania dla dziecka i szok prawie wszystkie ciuchy już mam.....

3jgxskjo51j6485i.png

Bardzo ladny bujaczek :)

Dziękuję mąż mi ucisk z luzka P 8 rano i jechał po niego myślał ze zdąży zanim wstane bo w niedzielę ja mam wolne i nic nie robię wszystko jest na jego głowie.....

3jgxskjo51j6485i.png

Dobrze, ze.masz oparcie :) zawsze to lzej.
I swietny gust ma twoj maz :)
Fajnie, ze wie co potrzeba dziecku. To wasze pierwsze chyba tak ?

3jgxskjo51j6485i.png

No to pięknie:)

reklama
Do góry