reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ojej, dawajcie do Karpacza[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Niestety u nas po feriach juz! Dzieciaki maja szkole ale nie wiem czy ich jutro puszcze bo gluty leca i narzekaja na gardlo. D znow wczesniej z pracy dzis przyjechal i spi. Chyba trzeba bedzie inhalator znow uruchomic.

U mnie przelom z Matim,wczoraj przylozyl reke i poczul malucha. A dzis wkladalam mu rosol a on sam z siebie podszedl i reke klad na brzuch zeby znow malucha poczuc. Chyba szok mu przeszedl i zaczyna sie cieszyc tak jak starsze.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też dziś mało cały dzień z mężem w domku dopiero wstalismy z popołudniowej drzemki :) miłego wieczorku dziewczyny :*

A ja dzis jiz zaliczylam karetke pogotowia...cukier mi spadl do 45! Myslalam ze schodze z tego swiata :(

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Jejku ,ale wszystko juz ok? Dali ci jakieś zalecenia?
No co Ty mówisz! Ale już wszystko ok?
Tak w ogóle to witam się niedzielne :) u mnie w nocy zaczął padać śnieg :) chyba się wczoraj za bardzo dotleniłam bo od rana muli mnie głowa.
Jezeli nie przejdzie to tabletka apapu pomoze.
Niech się nacieszą, bo w mieście to go dużo nie będzie ;)
Wrzuciłam fotkę śniegu, tzn w trakcie wysyłania usnęłam... A teraz spojrzałam za okno i śniegu na drzewach ani śladu... :O
Kurcze, no, spałam max pół godziny... No może godzinkę... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Pewnie dodatnia tem.i snieg topnieje ale zazdroszcze sniegu....wolalabym już mroz i snieg niz taka chlape jak mam teraz.Przez tydzien nie moglismy autami wjechac bo sie zakopywaly.

N bo kurde wszystkie te wózki wydają mi się takie typowo miejskie, do chodzenia po chodniku czy alejkach w parku a ja potrzebuję czegoś co da radę w lesie a nawet na plaży więc lekka parasolka u mnie też odpada. Ciężko znaleźć dobry wózek który nadaje się w teren i nie kosztuje 5 tys :(

Aaaa rozumiem... A może jakiś używany, droższy? I wtedy będzie się dobrze trzymał?

Super ze dzieciaki zadowolone i ze corka czuje sie lepiej! Ale wam zazdroszcze. U mnie szpital domowy sie zaczyna

Niechętnie przybijam Ci piątkę :baffled:

A ja dzis jiz zaliczylam karetke pogotowia...cukier mi spadl do 45! Myslalam ze schodze z tego swiata :(

7u22gzu3fqrpf7u3.png

O masakra..! Jak to się stało? Nie sprawdziłaś, czy to jakiś nieprzewidywalny wyskok?

Mnie mało na forum, bo strasznie męczą mnie wymioty. Z każdym tyg jest coraz gorzej. Liczyłam, że w tej ciąży będzie inaczej, ale niestety jest tak samo jak w poprzednich ciążach...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

..wciąż?? :surprised: Strasznie kiepsko, współczuję...

reklama
Dobra obiad skończony! Kuchnia posprzątana... Do męża wpadł kolega więc stwierdziłam ze z obietnicy posprzątania kuchni raczej nici. Sama się za to zabrałam. Nawet go to nie zainteresowalo

16udqqmzazbcxcef.png

Do góry