reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny co macie sprawdzonego na zgage ? Łapie mnie jak sie przebudze i czasem w dzien ..
Jak spie na jednym boku zaczyba bolec mnie w klatce piersiowej i plecy w tym miejscu.. Mialyscie tak kiedys ? :/

Mój jeszcze nie poczuł bo co rękę przykłada to się uspokaja☺️

Oby tak tata na niego działał po porodzie :D

Tzn ja nie lubię śniegu mróz mogę mieć, ale lato lubię gorące

Ja trz uwielbiam lato, ale w tym roku moglo by wlasnie nie byc upalow. Bo sie wykonczymy w ostatnim miesiacu ciazy ..

Współczuję, mnie komary uwielbiają gryźć

Masz slodka krew :D

reklama
U nas tez zima, i dalej sypie :) myslalam rano, ze pojedziemy na sanki, ale maz sie obudził z gorączką, a dzieci zaczynają kaszlec :/ będziemy sie kurowac ostro, bo ferie za tydzień sie zaczynają ;) Zobacz załącznik 837928
Piękna zima....
Ale... Wy też..? Współczuję infekcji, mam nadzieję, że reszta się nie zarazi...

A co do zimy, to u nas:
efbfaa99debd8b18184c472dfa8fddf4.jpg
ffc4f5e90ea1c72dfaac1b06137302dc.jpg
6bf7f3dcd06b313b003477bff6771028.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam sie dzis ze slonecznego Karpacza[emoji5] Mloda cala noc ani razu nie zakaszlala. Jest duzo lepiej. Juz mamy sanki za soba[emoji5] Dzieciaki zucily sie na snieg jakby go nigdy nie widzialy[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Niech się nacieszą, bo w mieście to go dużo nie będzie ;)
Wrzuciłam fotkę śniegu, tzn w trakcie wysyłania usnęłam... A teraz spojrzałam za okno i śniegu na drzewach ani śladu... :O
Kurcze, no, spałam max pół godziny... No może godzinkę... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja dzis jiz zaliczylam karetke pogotowia...cukier mi spadl do 45! Myslalam ze schodze z tego swiata :(

7u22gzu3fqrpf7u3.png
No co Ty mówisz! Ale już wszystko ok?
Tak w ogóle to witam się niedzielne :) u mnie w nocy zaczął padać śnieg :) chyba się wczoraj za bardzo dotleniłam bo od rana muli mnie głowa.

Dziewczyny co macie sprawdzonego na zgage ? Łapie mnie jak sie przebudze i czasem w dzien ..
Jak spie na jednym boku zaczyba bolec mnie w klatce piersiowej i plecy w tym miejscu.. Mialyscie tak kiedys ? :/

Oby tak tata na niego działał po porodzie :D

Ja trz uwielbiam lato, ale w tym roku moglo by wlasnie nie byc upalow. Bo sie wykonczymy w ostatnim miesiacu ciazy ..

Masz slodka krew :D
Mi na zgaga na razie pomaga Rennie. W pierwszej ciazy na poczatku tez mi pomagalo, potem juz nic nie dzialalo[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny a co myślicie żeby gondolę kupić używaną, bo w końcu dziecko i tak w niej pojeździ maks pół roku, a zainwestować pieniądze w porządną spacerówkę która posłuży przynajmniej dwa lata? Kurde no jakoś te wózki 2 w 1 czy 3 w 1 wydają mi się beznadziejne, że się rozlecą po roku, tym bardziej jak widzę ile osób po niespełna roku właśnie sprzedaje wózki. Wiem że jeszcze daleka droga ale normalnie mam mętlik w głowie z tymi wózkami :(
Rozsądne podejście. Spacerowka na dłużej się przyda, więc warto w nią zainwestować. A gondola szybko się nie niszczy, więc i używana powinna być dobra.
Witam sie dzis ze slonecznego Karpacza[emoji5] Mloda cala noc ani razu nie zakaszlala. Jest duzo lepiej. Juz mamy sanki za soba[emoji5] Dzieciaki zucily sie na snieg jakby go nigdy nie widzialy[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super, że córcia lepiej się czuje. Widać zmiana klimatu jej służy
A ja dzis jiz zaliczylam karetke pogotowia...cukier mi spadl do 45! Myslalam ze schodze z tego swiata :(

7u22gzu3fqrpf7u3.png
O matko....Ale już sytuacja jest opanowana?

Mnie mało na forum, bo strasznie męczą mnie wymioty. Z każdym tyg jest coraz gorzej. Liczyłam, że w tej ciąży będzie inaczej, ale niestety jest tak samo jak w poprzednich ciążach...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niech się nacieszą, bo w mieście to go dużo nie będzie ;)
Wrzuciłam fotkę śniegu, tzn w trakcie wysyłania usnęłam... A teraz spojrzałam za okno i śniegu na drzewach ani śladu... :O
Kurcze, no, spałam max pół godziny... No może godzinkę... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No w miescie to w tym roku ani razu nie widzialy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry