reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny co macie sprawdzonego na zgage ? Łapie mnie jak sie przebudze i czasem w dzien ..
Jak spie na jednym boku zaczyba bolec mnie w klatce piersiowej i plecy w tym miejscu.. Mialyscie tak kiedys ? :/

Mój jeszcze nie poczuł bo co rękę przykłada to się uspokaja☺️

Oby tak tata na niego działał po porodzie :D

Tzn ja nie lubię śniegu mróz mogę mieć, ale lato lubię gorące

Ja trz uwielbiam lato, ale w tym roku moglo by wlasnie nie byc upalow. Bo sie wykonczymy w ostatnim miesiacu ciazy ..

Współczuję, mnie komary uwielbiają gryźć

Masz slodka krew :D

reklama
U nas tez zima, i dalej sypie :) myslalam rano, ze pojedziemy na sanki, ale maz sie obudził z gorączką, a dzieci zaczynają kaszlec :/ będziemy sie kurowac ostro, bo ferie za tydzień sie zaczynają ;) Zobacz załącznik 837928
Piękna zima....
Ale... Wy też..? Współczuję infekcji, mam nadzieję, że reszta się nie zarazi...

A co do zimy, to u nas:
efbfaa99debd8b18184c472dfa8fddf4.jpg
ffc4f5e90ea1c72dfaac1b06137302dc.jpg
6bf7f3dcd06b313b003477bff6771028.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam sie dzis ze slonecznego Karpacza[emoji5] Mloda cala noc ani razu nie zakaszlala. Jest duzo lepiej. Juz mamy sanki za soba[emoji5] Dzieciaki zucily sie na snieg jakby go nigdy nie widzialy[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Niech się nacieszą, bo w mieście to go dużo nie będzie ;)
Wrzuciłam fotkę śniegu, tzn w trakcie wysyłania usnęłam... A teraz spojrzałam za okno i śniegu na drzewach ani śladu... :O
Kurcze, no, spałam max pół godziny... No może godzinkę... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja dzis jiz zaliczylam karetke pogotowia...cukier mi spadl do 45! Myslalam ze schodze z tego swiata :(

7u22gzu3fqrpf7u3.png
No co Ty mówisz! Ale już wszystko ok?
Tak w ogóle to witam się niedzielne :) u mnie w nocy zaczął padać śnieg :) chyba się wczoraj za bardzo dotleniłam bo od rana muli mnie głowa.

Dziewczyny co macie sprawdzonego na zgage ? Łapie mnie jak sie przebudze i czasem w dzien ..
Jak spie na jednym boku zaczyba bolec mnie w klatce piersiowej i plecy w tym miejscu.. Mialyscie tak kiedys ? :/

Oby tak tata na niego działał po porodzie :D

Ja trz uwielbiam lato, ale w tym roku moglo by wlasnie nie byc upalow. Bo sie wykonczymy w ostatnim miesiacu ciazy ..

Masz slodka krew :D
Mi na zgaga na razie pomaga Rennie. W pierwszej ciazy na poczatku tez mi pomagalo, potem juz nic nie dzialalo[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny a co myślicie żeby gondolę kupić używaną, bo w końcu dziecko i tak w niej pojeździ maks pół roku, a zainwestować pieniądze w porządną spacerówkę która posłuży przynajmniej dwa lata? Kurde no jakoś te wózki 2 w 1 czy 3 w 1 wydają mi się beznadziejne, że się rozlecą po roku, tym bardziej jak widzę ile osób po niespełna roku właśnie sprzedaje wózki. Wiem że jeszcze daleka droga ale normalnie mam mętlik w głowie z tymi wózkami :(
Rozsądne podejście. Spacerowka na dłużej się przyda, więc warto w nią zainwestować. A gondola szybko się nie niszczy, więc i używana powinna być dobra.
Witam sie dzis ze slonecznego Karpacza[emoji5] Mloda cala noc ani razu nie zakaszlala. Jest duzo lepiej. Juz mamy sanki za soba[emoji5] Dzieciaki zucily sie na snieg jakby go nigdy nie widzialy[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super, że córcia lepiej się czuje. Widać zmiana klimatu jej służy
A ja dzis jiz zaliczylam karetke pogotowia...cukier mi spadl do 45! Myslalam ze schodze z tego swiata :(

7u22gzu3fqrpf7u3.png
O matko....Ale już sytuacja jest opanowana?

Mnie mało na forum, bo strasznie męczą mnie wymioty. Z każdym tyg jest coraz gorzej. Liczyłam, że w tej ciąży będzie inaczej, ale niestety jest tak samo jak w poprzednich ciążach...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niech się nacieszą, bo w mieście to go dużo nie będzie ;)
Wrzuciłam fotkę śniegu, tzn w trakcie wysyłania usnęłam... A teraz spojrzałam za okno i śniegu na drzewach ani śladu... :O
Kurcze, no, spałam max pół godziny... No może godzinkę... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No w miescie to w tym roku ani razu nie widzialy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry