reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Może nie zawsze :) U mnie akurat pasuje :)

Szerokiej drogi :)

Super pomysł..! Zazdroszczę Wam! Fran miał rano 38.2, zamówiłam lekarza do domu- ogarnięta Pani na infolinii powiedziała mi żebym przyjechała w ogóle na wizytę do placówki. Przypomniałam jej że dziecko ma ponad 38,więc chyba trochę ryzyko....? Powiedziała że to nie jest problem :eek: Chyba jednak zostanę przy swojej teorii że z gorączką się siedzi w domu. BTW czas oczekiwania na lekarza- do 12h .... piękna niedziela się zapowiada :baffled:
Ojej wspolczuje. Zdrowka dla mlodego!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Me too... sam sypiący śnieg jest piękny ale w głowie mam od razu to jak paskudnie będzie jak zacznie się to topić:confused2: Zima i śnieg są super w górach :D

Właśnie ja to też rozumiem tak jak @SzczęśliwaCiężarna :)

O nieeee... faktycznie, znowu będzie mnóstwo tego dziadostwa...

U nas na szczęście był już lekarz. Póki co nic konkretnego,wirus... ciekawe czy się wszyscy zarazimy :baffled::baffled::baffled:
Oby udało się wam nie zarazić....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny a co myślicie żeby gondolę kupić używaną, bo w końcu dziecko i tak w niej pojeździ maks pół roku, a zainwestować pieniądze w porządną spacerówkę która posłuży przynajmniej dwa lata? Kurde no jakoś te wózki 2 w 1 czy 3 w 1 wydają mi się beznadziejne, że się rozlecą po roku, tym bardziej jak widzę ile osób po niespełna roku właśnie sprzedaje wózki. Wiem że jeszcze daleka droga ale normalnie mam mętlik w głowie z tymi wózkami :(
Ja swoj 2w1 urzywalam przez 2 lata i nie bylo z nim problemu. Twraz tez mam zamiar go urzywac[emoji5] To chyba zalezy od wozka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

N bo kurde wszystkie te wózki wydają mi się takie typowo miejskie, do chodzenia po chodniku czy alejkach w parku a ja potrzebuję czegoś co da radę w lesie a nawet na plaży więc lekka parasolka u mnie też odpada. Ciężko znaleźć dobry wózek który nadaje się w teren i nie kosztuje 5 tys :(
My naszym wozkiem chodzilisny bez problemu w Karpaczu po lasach i pagorkach. W miescie po parku w sniegu tez bylo ok[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Z ciekawostek, to mi powiedział astrolog- w sensie koleś po studiach i taki mega ogarnięty :) Miałam z nim ciekawą rozmowę o tym jak wszyscy mamy wszystko zapisane w gwiazdach :)

Hmmmm wiecie co... ja w tym roku to piszę się na gorące lato o ile będzie od sierpnia... wcześniej osobiście niekoniecznie :)

Taaaak... 38 wczoraj i dzisiaj... Jak mu dałam przy 38 coś na zbicie to jest ok i humor dobry... minimalnie kaszle... zobaczymy co się z tego rozwinie...

Ty to masz ciekawe hobby :-D:-D

Czemu wydaje Ci się że się rozlecą? Co do solidności myślę że to akurat nie jest problem, raczej pytanie jak dlugo posłuży, czy nie wygodniej potem będzie zmienić na parasolkę itp... Jak dla mnie spacerówka z takiego zestawu nie jest jakimś hitem, zgadzam się, ale z drugiej strony np. mój synek był wielki i szybko wyrósł z gondoli, więc kładłam go na płasko w spacerówce- mało która parasolka ma taką opcję. Więc się przydała. Pewnie tym razem też kupię 3w1, a później parasolkę. W ogóle moje dziecko było mało wózkowe, jak już zaczął chodzić to nei chciał jeździć w wózku, ale każde dziecko inne...
Oby mu przeszło i nic się nie rozwinęło

Witam sie dzis ze slonecznego Karpacza[emoji5] Mloda cala noc ani razu nie zakaszlala. Jest duzo lepiej. Juz mamy sanki za soba[emoji5] Dzieciaki zucily sie na snieg jakby go nigdy nie widzialy[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Chyba muszę do Ciebie przyjechać z młodym i jego choroba [emoji12][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Raaany. Musze sie przestawic bo ciagle bede nie dozycia jak K przyjedzie..
Wstalam o 9 wiec po 10 musialam zaczac zle sie czuc.. I spalam do teraz :o
Wyspana jak nigdy :D Miłej niedzieli, u mnie sprzatanir i gotowanie czas zaczać :D

Jezu....napisalam post a tu mi telefon padl....loooo matko
Oszaleje,nadrobilam was i zazdroszcze tego sniegu. U nas pochmurno ale co najwaniensze bez deszczu.
Co do ruchow to macie racje nie da sie ich pomylic..fajnie ze dzieciaki juz takie aktywne sie robia,teraz dopiero do nas dociera ze tak naprawde rosnie w nas malenstwo.

Wspolczuje nalotow owadow , u nas znosnie! Choc musze Mateusza smarowac zakladac opaski odstraszajace bo ma chyba uczulenie,jak go ukasi to robi mu sie odczyn a pozniej az ropieje .My jezdzimy do osrodka kolo Radomia i tam zero komarow,ani jednego. Musza chyba czyms pryskac. Osrodek w lesie nad woda a tam nawet muchy nie ma.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie dzis ze slonecznego Karpacza[emoji5] Mloda cala noc ani razu nie zakaszlala. Jest duzo lepiej. Juz mamy sanki za soba[emoji5] Dzieciaki zucily sie na snieg jakby go nigdy nie widzialy[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super ze dzieciaki zadowolone i ze corka czuje sie lepiej! Ale wam zazdroszcze. U mnie szpital domowy sie zaczyna

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry