reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też jestem z zachodniopomorskiego i u mnie tak nie było, wiadomo gryzły wieczorem komary ale raczej w takiej normalnej, wakacyjnej ilości.
No to może u Was zadzialali i nie dopuścili do takiej sytuacji :) mam nadzieję, że w tym roku coś z tym zrobią :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
No to może u Was zadzialali i nie dopuścili do takiej sytuacji :) mam nadzieję, że w tym roku coś z tym zrobią :)

f2w39n7303c24ozn.png
No ja mieszkam w Mielnie, miejscowość typowo turystyczna więc raczej muszą coś z tym robić. Chociaż w to lato tak dużo padało że i tak rzadko kiedy można było wieczorem wyjść i na dworze posiedzieć :( Eh już drugi rok z rzędu takie paskudne lato nad morzem, a patrząc na tą lekką zimę obawiam się że w tym roku nie będzie lepsze :(

No ja mieszkam w Mielnie, miejscowość typowo turystyczna więc raczej muszą coś z tym robić. Chociaż w to lato tak dużo padało że i tak rzadko kiedy można było wieczorem wyjść i na dworze posiedzieć :( Eh już drugi rok z rzędu takie paskudne lato nad morzem, a patrząc na tą lekką zimę obawiam się że w tym roku nie będzie lepsze :(
2 lata temu byliśmy na wakacjach koło Mielna w Mielenku☺️ w zeszłym roku też byliśmy nad morzem ale Gdańsk

Dziewczyny a co myślicie żeby gondolę kupić używaną, bo w końcu dziecko i tak w niej pojeździ maks pół roku, a zainwestować pieniądze w porządną spacerówkę która posłuży przynajmniej dwa lata? Kurde no jakoś te wózki 2 w 1 czy 3 w 1 wydają mi się beznadziejne, że się rozlecą po roku, tym bardziej jak widzę ile osób po niespełna roku właśnie sprzedaje wózki. Wiem że jeszcze daleka droga ale normalnie mam mętlik w głowie z tymi wózkami :(

Ja też w to nie wierzę jak z reszta we wszystkie zabobony [emoji16] choć gdyby tak spojrzeć to ja zawsze wstaje rano i rano jestem aktywna a urodzilam się o 15 więc rano musiałam zacząć akcje pt. "Uwaga wychodzę" [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Z ciekawostek, to mi powiedział astrolog- w sensie koleś po studiach i taki mega ogarnięty :) Miałam z nim ciekawą rozmowę o tym jak wszyscy mamy wszystko zapisane w gwiazdach :)

A mi się dobrze kojarzą oste zimy też dlatego, że po nich jest często gorące lato [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Hmmmm wiecie co... ja w tym roku to piszę się na gorące lato o ile będzie od sierpnia... wcześniej osobiście niekoniecznie :)

Młody chory? Bo mnie ominęło

Taaaak... 38 wczoraj i dzisiaj... Jak mu dałam przy 38 coś na zbicie to jest ok i humor dobry... minimalnie kaszle... zobaczymy co się z tego rozwinie...

W tym roku było najwięcej komarów ile w życiu nawet w lesie nie widziałam... Mieszkam na 4 piętrze... Co wieczór przed snem zabijalam ok 80/100 komarów (wiem bo liczyłam, robiłam zabitym zdjęcia i wysyłałam facetowi jak miał drugie zmiany w pracy ) ... A do toalety nam kratka wentylacyjna tyle wlatywalo, że raz się przerazilismy... Otwieramy toaletę a tam czarno... Facet zabijał i nie mógł wybić bo nowe wlatywaly... Musieliśmy zasłonić kratke wentylacyjna...

f2w39n7303c24ozn.png

Ty to masz ciekawe hobby :-D:-D

Dziewczyny a co myślicie żeby gondolę kupić używaną, bo w końcu dziecko i tak w niej pojeździ maks pół roku, a zainwestować pieniądze w porządną spacerówkę która posłuży przynajmniej dwa lata? Kurde no jakoś te wózki 2 w 1 czy 3 w 1 wydają mi się beznadziejne, że się rozlecą po roku, tym bardziej jak widzę ile osób po niespełna roku właśnie sprzedaje wózki. Wiem że jeszcze daleka droga ale normalnie mam mętlik w głowie z tymi wózkami :(

Czemu wydaje Ci się że się rozlecą? Co do solidności myślę że to akurat nie jest problem, raczej pytanie jak dlugo posłuży, czy nie wygodniej potem będzie zmienić na parasolkę itp... Jak dla mnie spacerówka z takiego zestawu nie jest jakimś hitem, zgadzam się, ale z drugiej strony np. mój synek był wielki i szybko wyrósł z gondoli, więc kładłam go na płasko w spacerówce- mało która parasolka ma taką opcję. Więc się przydała. Pewnie tym razem też kupię 3w1, a później parasolkę. W ogóle moje dziecko było mało wózkowe, jak już zaczął chodzić to nei chciał jeździć w wózku, ale każde dziecko inne...

Czemu wydaje Ci się że się rozlecą? Co do solidności myślę że to akurat nie jest problem, raczej pytanie jak dlugo posłuży, czy nie wygodniej potem będzie zmienić na parasolkę itp... Jak dla mnie spacerówka z takiego zestawu nie jest jakimś hitem, zgadzam się, ale z drugiej strony np. mój synek był wielki i szybko wyrósł z gondoli, więc kładłam go na płasko w spacerówce- mało która parasolka ma taką opcję. Więc się przydała. Pewnie tym razem też kupię 3w1, a później parasolkę. W ogóle moje dziecko było mało wózkowe, jak już zaczął chodzić to nei chciał jeździć w wózku, ale każde dziecko inne...
N bo kurde wszystkie te wózki wydają mi się takie typowo miejskie, do chodzenia po chodniku czy alejkach w parku a ja potrzebuję czegoś co da radę w lesie a nawet na plaży więc lekka parasolka u mnie też odpada. Ciężko znaleźć dobry wózek który nadaje się w teren i nie kosztuje 5 tys :(

reklama
Do góry