reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tzn ja nie lubię śniegu mróz mogę mieć, ale lato lubię gorące
Śnieg jest utrudnieniem wiadomo, ale ja uwielbiam patrzeć na radość dzieci gdy zobaczą snieg... I jak wychodza z domu na sanki i balwany lepia [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
W tym roku było najwięcej komarów ile w życiu nawet w lesie nie widziałam... Mieszkam na 4 piętrze... Co wieczór przed snem zabijalam ok 80/100 komarów (wiem bo liczyłam, robiłam zabitym zdjęcia i wysyłałam facetowi jak miał drugie zmiany w pracy ) ... A do toalety nam kratka wentylacyjna tyle wlatywalo, że raz się przerazilismy... Otwieramy toaletę a tam czarno... Facet zabijał i nie mógł wybić bo nowe wlatywaly... Musieliśmy zasłonić kratke wentylacyjna...

f2w39n7303c24ozn.png
Serio? To ja Ci powiem, że nie zauważyłam aż takiego nalotu wiem, że wkurzały mnie muchy i osy☺️

Serio? To ja Ci powiem, że nie zauważyłam aż takiego nalotu wiem, że wkurzały mnie muchy i osy[emoji5]️
U nas tyle bylo (zachodniopomorskie)... I nie przesadzam... NIGDY tyle nie było... Każdy pogryziony... Nie można było okna otworzyć ... Mądrzy politycy u nas w miescie pryskali na te komary w lipcu i nic to nie dało bo to się powinno się w momencie wylegu... A to kosztowne bo to z samolotu pryskaja czy czegoś takiego... Pryskaja głównie nad parkami i zalesionymi miejscami bo to w krzakach się wylega i tam siedzi...

f2w39n7303c24ozn.png

U nas tyle bylo (zachodniopomorskie)... I nie przesadzam... NIGDY tyle nie było... Każdy pogryziony... Nie można było okna otworzyć ... Mądrzy politycy u nas w miescie pryskali na te komary w lipcu i nic to nie dało bo to się powinno się w momencie wylegu... A to kosztowne bo to z samolotu pryskaja czy czegoś takiego... Pryskaja głównie nad parkami i zalesionymi miejscami bo to w krzakach się wylega i tam siedzi...

f2w39n7303c24ozn.png
Współczuję, mnie komary uwielbiają gryźć

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też jestem z zachodniopomorskiego i u mnie tak nie było, wiadomo gryzły wieczorem komary ale raczej w takiej normalnej, wakacyjnej ilości.

reklama
Do góry