reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Może i tak, ale mimo wszystko nie wydaje mi się żeby to miało jakieś znaczenie.
Na początku ma dzieci są aktywne faktycznie tak jak były w brzuchu i po swoich to widziałam. Że tak jak były aktywne w brzuchu tak były po porodzie. Reagowały na muzykę która słuchałam w ciąży naprawdę to jest aż niesamowite. Później to się zmienia dorosłych już tą zasada nie dotyczy

reklama
A mi się dobrze kojarzą oste zimy też dlatego, że po nich jest często gorące lato [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
O kolejny powód aby przyszła prawdziwa zima :D

p19u3e3kq2h6zzuv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wiem :D ale jak nie ma sniegu to chociaz tak inaczej jest :D nie lubie zimy i sniegu :no:

Me too... sam sypiący śnieg jest piękny ale w głowie mam od razu to jak paskudnie będzie jak zacznie się to topić:confused2: Zima i śnieg są super w górach :D

Raczej nie, ja się urodziłam o 5 rano a jestem nocnym Markiem a później spać mogę do południa :D

Właśnie ja to też rozumiem tak jak @SzczęśliwaCiężarna :)

Choróbska są przez to, że nie ma zimy [emoji39] gdyby był porządny mróz to by te bakterie i wirusy padły... No i komary i kleszcze

f2w39n7303c24ozn.png

O nieeee... faktycznie, znowu będzie mnóstwo tego dziadostwa...

U nas na szczęście był już lekarz. Póki co nic konkretnego,wirus... ciekawe czy się wszyscy zarazimy :baffled::baffled::baffled:

Me too... sam sypiący śnieg jest piękny ale w głowie mam od razu to jak paskudnie będzie jak zacznie się to topić:confused2: Zima i śnieg są super w górach :D

U nas na szczęście był już lekarz. Póki co nic konkretnego,wirus... ciekawe czy się wszyscy zarazimy :baffled::baffled::baffled:
Młody chory? Bo mnie ominęło

reklama

W tym roku było najwięcej komarów ile w życiu nawet w lesie nie widziałam... Mieszkam na 4 piętrze... Co wieczór przed snem zabijalam ok 80/100 komarów (wiem bo liczyłam, robiłam zabitym zdjęcia i wysyłałam facetowi jak miał drugie zmiany w pracy ) ... A do toalety nam kratka wentylacyjna tyle wlatywalo, że raz się przerazilismy... Otwieramy toaletę a tam czarno... Facet zabijał i nie mógł wybić bo nowe wlatywaly... Musieliśmy zasłonić kratke wentylacyjna...

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry