reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Od jakiegoś tygodnia i ja czuję ruchy [emoji4] na początku nie byłam pewna czy to to ale teraz już nie mam wątpliwości [emoji4] najczęściej po posiłku jak leżę płasko i po słodkim też się ruszał, specjalnie coś zjadłam żeby go wybadać [emoji2] a wczoraj pierwszy raz było tak mocno że mąż też poczuł [emoji4] fajne to uczucie [emoji4][emoji4][emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Od jakiegoś tygodnia i ja czuję ruchy [emoji4] na początku nie byłam pewna czy to to ale teraz już nie mam wątpliwości [emoji4] najczęściej po posiłku jak leżę płasko i po słodkim też się ruszał, specjalnie coś zjadłam żeby go wybadać [emoji2] a wczoraj pierwszy raz było tak mocno że mąż też poczuł [emoji4] fajne to uczucie [emoji4][emoji4][emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Mój jeszcze nie poczuł bo co rękę przykłada to się uspokaja☺️

Raczej nie, ja się urodziłam o 5 rano a jestem nocnym Markiem a później spać mogę do południa :D
No to skoro urodzilas się o 5 rano to poród zaczął Się w nocy [emoji16] czyli całą noc aktywnie pracowalas żeby urodzić [emoji16] no i nadal jesteś aktywna w nocy [emoji16] czyli akurat to pasuje do tego, że jesteś nocnym markiem [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No to skoro urodzilas się o 5 rano to poród zaczął Się w nocy [emoji16] czyli całą noc aktywnie pracowalas żeby urodzić [emoji16] no i nadal jesteś aktywna w nocy [emoji16] czyli akurat to pasuje do tego, że jesteś nocnym markiem [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Może i tak, ale mimo wszystko nie wydaje mi się żeby to miało jakieś znaczenie.

oar8qqmza8t91ycr.png

Fajne co :D też to lubię :) u mnie nie raz tak kopnie że widzę przez brzuch [emoji14] "obcy" atakuje :D

p19u3e3kq2h6zzuv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Choróbska są przez to, że nie ma zimy [emoji39] gdyby był porządny mróz to by te bakterie i wirusy padły... No i komary i kleszcze

f2w39n7303c24ozn.png
Dokładnie tak jak piszesz... przymroziłoby raz a porządnie i zaraz każey byłby zdrowy :) nie byłoby smogu i możnaby odetchnąć świeżym powietrzem, takim rześkim :) a tak to lipa.. Same spaliny i wirusy z każdej strony... za ciepło mają i się mutują...

p19u3e3kq2h6zzuv.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Dokładnie tak jak piszesz... przymroziłoby raz a porządnie i zaraz każey byłby zdrowy :) nie byłoby smogu i możnaby odetchnąć świeżym powietrzem, takim rześkim :) a tak to lipa.. Same spaliny i wirusy z każdej strony... za ciepło mają i się mutują...

p19u3e3kq2h6zzuv.png

27.06.17 Anastazja [*]
A mi się dobrze kojarzą oste zimy też dlatego, że po nich jest często gorące lato [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry