reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie tak mi się przestawiło że wstaje koło 10. a jak wstanę z samego rana to o godzinie 14 zasypiam na siedząco..

Ja tez :D spie po rowno 12godzin :o inaczej jestem nie wyspana
Wczoraj poszlam spac o 21 dlatego jestem usprawiedliwiona, ze dzisiaj wstalam o 9 :D

Szykuje mi sie nocny marek! Dzidziula tak mi buszuje ze szok co chwile daje znac o sobie,a wdzien ani razu. A teraz calkiem doraznie. D przylozyl reke to tez 2 razy poczul i tak od 15 minut. Wczoraj tak sie wiercilo wieczorem ze az zastyglam ze tak kopnelo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak super :D nie poszla bym spac :D

1517730618-b32c9f49eac41fc0-aaaaaa.jpeg
Witam się z rana [emoji16] u mnie dziś za oknem taka niespodzianka :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja sie modle, zeby juz snieg mnie nie zaskoczyl :D wole jak jest sucho :p i coraz blizej wiosny :D

reklama
Ja tez :D spie po rowno 12godzin :o inaczej jestem nie wyspana
Wczoraj poszlam spac o 21 dlatego jestem usprawiedliwiona, ze dzisiaj wstalam o 9 :D

Jak super :D nie poszla bym spac :D

Ja sie modle, zeby juz snieg mnie nie zaskoczyl :D wole jak jest sucho [emoji14] i coraz blizej wiosny :D
E tam :) w lutym nie ma co wiosny wymagać - szczególnie na samym początku :) marzec/kwiecień to tak :)

f2w39n7303c24ozn.png

Dzień dobry!

Witam w niedzielę! My mieliśmy jechać w odwiedziny do kuzynki co córka im się urodziła tydz temu ponad. Ale jednak zostajemy w domu bo mój syn coś smarka. I nie bede z zarazkami do tak małego dziecka jechać napisałam że wpadniemy za tydzień. ;)

W takim razie zabieram dziś córkę na babski dzień do kina!

16udqqmzazbcxcef.png

Niech wraca do zdrowia :)
Szkoda, ze u mnie nie ma teraz takiego malucha, chetnie bym odwiedzala :D

Wstaję o 5 (nadal, choć od ponad 2 mcy na chorobowym...), biegać wole rano, urodziłam się o 15, więc chyba nie zawsze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Może nie zawsze :) U mnie akurat pasuje :)

Odezwe sie dziewczynki potem bo dzis podroz wlochy troche w biegu
Buziaki

Szerokiej drogi :)

W takim razie zabieram dziś córkę na babski dzień do kina!

16udqqmzazbcxcef.png

Super pomysł..! Zazdroszczę Wam! Fran miał rano 38.2, zamówiłam lekarza do domu- ogarnięta Pani na infolinii powiedziała mi żebym przyjechała w ogóle na wizytę do placówki. Przypomniałam jej że dziecko ma ponad 38,więc chyba trochę ryzyko....? Powiedziała że to nie jest problem :eek: Chyba jednak zostanę przy swojej teorii że z gorączką się siedzi w domu. BTW czas oczekiwania na lekarza- do 12h .... piękna niedziela się zapowiada :baffled:

Pięknie macie brzuszki dziewczyny:):) u mnie tez juz powoli widać ;)

Miałam okropna noc, obudziłam sie z krzykiem a potem nie mogłam juz zasnąć bo sie bałam, ze przyśni mi sie to samo:-( :(

Pięknie macie brzuszki dziewczyny:):) u mnie tez juz powoli widać ;)

Miałam okropna noc, obudziłam sie z krzykiem a potem nie mogłam juz zasnąć bo sie bałam, ze przyśni mi sie to samo:-( :(

Moze za duzo zjadlas na noc ? Ja tak mam jak pozniej snia mi sie glupoty. I wszystko zwiazane z dziecmi..

Dzisiaj, ze jechalam na wizyte do szpitala i spotkalam kolezanke, w ciazy. Co mnie bardzo zdziwilo. Caly korytarz byl reklamowek i torebek. Z wyprawka ..
A na koniec jej ojciec chcial mnie i jej brats zabic, wiec schowalam sie z nim w lazience. Eh. Ciekawe te sny :D :-D:-D

A ja nie lubię zimy , która wygląda jak jesień [emoji16] bo u mnie tak niestety zawsze wygląda :) dziś ma być kilka godzin 2 stopni i zrobi się chlapa i niestety śnieg jest zawsze krotko

f2w39n7303c24ozn.png

No wlasnie, dlatego lepiej jak nie pada wg :Dbo pozniej tylko buty mokre i chorobska w powietrzu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bo to chyba tak jest, że w zależności kiedy jest najbardziej aktywne, po urodzeniu też tak ma...?

Słyszałam też że duży wpływ na nasz tryb dnia ma pora o której się urodziliśmy. Jeśli rano- lubimy rano wstawać jesteśmy najaktywniejsi. Jeśli wieczorem- chodzimy późno spać.

Napar imbir, goździki, cytryna miód- pycha!
Raczej nie, ja się urodziłam o 5 rano a jestem nocnym Markiem a później spać mogę do południa :D

Do góry