reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie tak mi się przestawiło że wstaje koło 10. a jak wstanę z samego rana to o godzinie 14 zasypiam na siedząco..

Ja tez :D spie po rowno 12godzin :o inaczej jestem nie wyspana
Wczoraj poszlam spac o 21 dlatego jestem usprawiedliwiona, ze dzisiaj wstalam o 9 :D

Szykuje mi sie nocny marek! Dzidziula tak mi buszuje ze szok co chwile daje znac o sobie,a wdzien ani razu. A teraz calkiem doraznie. D przylozyl reke to tez 2 razy poczul i tak od 15 minut. Wczoraj tak sie wiercilo wieczorem ze az zastyglam ze tak kopnelo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak super :D nie poszla bym spac :D

1517730618-b32c9f49eac41fc0-aaaaaa.jpeg
Witam się z rana [emoji16] u mnie dziś za oknem taka niespodzianka :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja sie modle, zeby juz snieg mnie nie zaskoczyl :D wole jak jest sucho :p i coraz blizej wiosny :D

reklama
Ja tez :D spie po rowno 12godzin :o inaczej jestem nie wyspana
Wczoraj poszlam spac o 21 dlatego jestem usprawiedliwiona, ze dzisiaj wstalam o 9 :D

Jak super :D nie poszla bym spac :D

Ja sie modle, zeby juz snieg mnie nie zaskoczyl :D wole jak jest sucho [emoji14] i coraz blizej wiosny :D
E tam :) w lutym nie ma co wiosny wymagać - szczególnie na samym początku :) marzec/kwiecień to tak :)

f2w39n7303c24ozn.png

Dzień dobry!

Witam w niedzielę! My mieliśmy jechać w odwiedziny do kuzynki co córka im się urodziła tydz temu ponad. Ale jednak zostajemy w domu bo mój syn coś smarka. I nie bede z zarazkami do tak małego dziecka jechać napisałam że wpadniemy za tydzień. ;)

W takim razie zabieram dziś córkę na babski dzień do kina!

16udqqmzazbcxcef.png

Niech wraca do zdrowia :)
Szkoda, ze u mnie nie ma teraz takiego malucha, chetnie bym odwiedzala :D

Wstaję o 5 (nadal, choć od ponad 2 mcy na chorobowym...), biegać wole rano, urodziłam się o 15, więc chyba nie zawsze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Może nie zawsze :) U mnie akurat pasuje :)

Odezwe sie dziewczynki potem bo dzis podroz wlochy troche w biegu
Buziaki

Szerokiej drogi :)

W takim razie zabieram dziś córkę na babski dzień do kina!

16udqqmzazbcxcef.png

Super pomysł..! Zazdroszczę Wam! Fran miał rano 38.2, zamówiłam lekarza do domu- ogarnięta Pani na infolinii powiedziała mi żebym przyjechała w ogóle na wizytę do placówki. Przypomniałam jej że dziecko ma ponad 38,więc chyba trochę ryzyko....? Powiedziała że to nie jest problem :eek: Chyba jednak zostanę przy swojej teorii że z gorączką się siedzi w domu. BTW czas oczekiwania na lekarza- do 12h .... piękna niedziela się zapowiada :baffled:

Pięknie macie brzuszki dziewczyny:):) u mnie tez juz powoli widać ;)

Miałam okropna noc, obudziłam sie z krzykiem a potem nie mogłam juz zasnąć bo sie bałam, ze przyśni mi sie to samo:-( :(

Pięknie macie brzuszki dziewczyny:):) u mnie tez juz powoli widać ;)

Miałam okropna noc, obudziłam sie z krzykiem a potem nie mogłam juz zasnąć bo sie bałam, ze przyśni mi sie to samo:-( :(

Moze za duzo zjadlas na noc ? Ja tak mam jak pozniej snia mi sie glupoty. I wszystko zwiazane z dziecmi..

Dzisiaj, ze jechalam na wizyte do szpitala i spotkalam kolezanke, w ciazy. Co mnie bardzo zdziwilo. Caly korytarz byl reklamowek i torebek. Z wyprawka ..
A na koniec jej ojciec chcial mnie i jej brats zabic, wiec schowalam sie z nim w lazience. Eh. Ciekawe te sny :D :-D:-D

A ja nie lubię zimy , która wygląda jak jesień [emoji16] bo u mnie tak niestety zawsze wygląda :) dziś ma być kilka godzin 2 stopni i zrobi się chlapa i niestety śnieg jest zawsze krotko

f2w39n7303c24ozn.png

No wlasnie, dlatego lepiej jak nie pada wg :Dbo pozniej tylko buty mokre i chorobska w powietrzu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bo to chyba tak jest, że w zależności kiedy jest najbardziej aktywne, po urodzeniu też tak ma...?

Słyszałam też że duży wpływ na nasz tryb dnia ma pora o której się urodziliśmy. Jeśli rano- lubimy rano wstawać jesteśmy najaktywniejsi. Jeśli wieczorem- chodzimy późno spać.

Napar imbir, goździki, cytryna miód- pycha!
Raczej nie, ja się urodziłam o 5 rano a jestem nocnym Markiem a później spać mogę do południa :D

Do góry