reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny teoche sbiegu nasypalo i jak tylko wysiedlusmy z auta dzieciaki od razu sie rzucily jak by w zyciu sniegu nie widzialy[emoji3] No ale w tym roku jeszcze nie widzialy w sumie. Mam nadzieje, ze jeszcze popada[emoji5]
Mloda zachowuje sie jak by zupelnie zdrowa byla[emoji6] Tylko zostal katar i kaszel w umiarkowanym wydaniu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Bo to chyba tak jest, że w zależności kiedy jest najbardziej aktywne, po urodzeniu też tak ma...?

Słyszałam też że duży wpływ na nasz tryb dnia ma pora o której się urodziliśmy. Jeśli rano- lubimy rano wstawać jesteśmy najaktywniejsi. Jeśli wieczorem- chodzimy późno spać.

Napar imbir, goździki, cytryna miód- pycha!
Wstaję o 5 (nadal, choć od ponad 2 mcy na chorobowym...), biegać wole rano, urodziłam się o 15, więc chyba nie zawsze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny teoche sbiegu nasypalo i jak tylko wysiedlusmy z auta dzieciaki od razu sie rzucily jak by w zyciu sniegu nie widzialy[emoji3] No ale w tym roku jeszcze nie widzialy w sumie. Mam nadzieje, ze jeszcze popada[emoji5]
Mloda zachowuje sie jak by zupelnie zdrowa byla[emoji6] Tylko zostal katar i kaszel w umiarkowanym wydaniu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No to super :))

Dziewczynki niektóre już teraz mają taki jaki Ty miałaś przed porodem [emoji39] strasznie malutki masz ten brzuch, ale z tego co pamiętam rodziłas przed 40tc i miałaś malutkie dzieci :) pewnie dlatego

f2w39n7303c24ozn.png
Dokladnie Oliwka duzo wczesniej a chlopaki 37 Bartek wazyl 2800 52cm a Mati 2740 51cm. Teraz tez szykuje sie wczesniej. Ale nie narzekam ze mialam i mam maly. Do porodu sama sie ogolilam i zero rozstepow,tylko dwa pekniete naczynka z boku brzucha

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ale wam fajnie,a dzieciakom sie nie dziwie ! Moje tak samo reaguja na snieg. Potrafia nawet o 22 lepic balwana.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Loooo matko ,to naprawde okazja. Nie dziwie sie ze z niej skorzystalas. I maluszek ma sliczne swoje pierwsze lozeczko.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tym bardziej że mogłam je zobaczyć na żywo i widziałam że jest w idealnym stanie [emoji4] do tego ta karuzela może być montowana do każdego rodzaju łóżeczka a w innych kolyskach jest tylko do nich [emoji4] dla mnie super [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Tutaj tez Morrisons,George i Tesco maja bardzo fajne ciuszki i w dobrych cenach. Maluszek za chwile z nich wyrośnie, nie ma sensu przepłacać.

Wiem wiem jednak primark juz najlepszy
Wlasnie wricilosmy z Uk z wozkiem kupionym
W Morison pupmersy 3 Paki P.O. 12£ super cena
Tu w de tak nie ma z pieluchami

Odezwe sie dziewczynki potem bo dzis podroz wlochy troche w biegu
Buziaki

Dzień dobry!

Witam w niedzielę! My mieliśmy jechać w odwiedziny do kuzynki co córka im się urodziła tydz temu ponad. Ale jednak zostajemy w domu bo mój syn coś smarka. I nie bede z zarazkami do tak małego dziecka jechać napisałam że wpadniemy za tydzień. ;)

W takim razie zabieram dziś córkę na babski dzień do kina!

16udqqmzazbcxcef.png

reklama
Do góry