reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez ,z tym ze D kicha jak szalony! Jal sie od cholery zaraze to bedzie kiepsko.

A o ktorej wstajesz? Moze probuj wczesnien rano wstawac i wtedy wieczorem sen przyjdzie szybciej

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie tak mi się przestawiło że wstaje koło 10. a jak wstanę z samego rana to o godzinie 14 zasypiam na siedząco..

reklama
150zł [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Wow! Deal życia! :)

Jest 21.20, sobota, a ja w łóżku :) I chyba nawet niedługo pójdę spać :))) STAROŚĆ :D

Ech, dziewczyny, oficjalnie zarzucam próby nadrobienia Was. Niemowlę i praca będą mi teraz szczelnie wypełniać czas. Postaram się zaglądać jak najczęściej... ale być z Wami na bieżąco nie daję rady... :(

No ja czekam czy coś się rozwinie u młodego z tej grypy :/ nawet nie bardzo mam co wziąć prewencyjnie na noc :/

Widzę że post mi się zdublował
A moze miod cytrynka i mleko. Bo z lekow to nie mam pojecia ci mozna zapobiegawczo wziazc. Pogoda nas nie rozpieszcza i takie sa efekty....chce juz wiosne i slonko.

A moze miod cytrynka i mleko. Bo z lekow to nie mam pojecia ci mozna zapobiegawczo wziazc. Pogoda nas nie rozpieszcza i takie sa efekty....chce juz wiosne i slonko.

Mleka nie przełknę pod żadną postacią :/ może ewentualne wypiję jeszcze przed spaniem napar imbir, goździki, cytryna, miód
....

Szykuje mi sie nocny marek! Dzidziula tak mi buszuje ze szok co chwile daje znac o sobie,a wdzien ani razu. A teraz calkiem doraznie. D przylozyl reke to tez 2 razy poczul i tak od 15 minut. Wczoraj tak sie wiercilo wieczorem ze az zastyglam ze tak kopnelo.

Bo to chyba tak jest, że w zależności kiedy jest najbardziej aktywne, po urodzeniu też tak ma...?

Słyszałam też że duży wpływ na nasz tryb dnia ma pora o której się urodziliśmy. Jeśli rano- lubimy rano wstawać jesteśmy najaktywniejsi. Jeśli wieczorem- chodzimy późno spać.

Napar imbir, goździki, cytryna miód- pycha!

reklama
Do góry