oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Na Tlc leci wlasnie nietypowe ciaze!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie on tez probuje rozgryzc... Gdyby nie kolnierz to byloby juz po szwachMoja Tekila po operacji przez 4 dni była nie do życia. Leżała tylko i lekko ogonem merdała jak się do niej podchodziło. A przez pierwsze 2 dni byla tragedia, próbowała rozgryzać rankę po znieczuleniu, trzęsła się i wgl. Ale po paru dniach była znowu sobą
Mysle ze material ogolnie dobry dzis ja wytestuje to jest typ I jak koldra zwinieta w rulon wygladaI jaki material?? Myslisz ze bedzie wygodna?
A twarda czy miekka [emoji3]Mysle ze material ogolnie dobry dzis ja wytestuje to jest typ I jak koldra zwinieta w rulon wyglada
Nawet miekka mysle ze przyjemnie by sie na niej spaloA twarda czy miekka [emoji3]
w strefach rozmiarowych C, D itd nie ma problemu ze znalezieniem przyzwoitych staników w przyzwoitej cenie - w wątku zakupowym były chyba nawet jakieś linkiFajna koszula widzialam taka na necie za 50 zl wiec niedroga. Co do stanikow to tez jestem w fazie szukania... Rozm D [emoji50] mam nadzieje ze większe nie urosną.
To fajnie. Daj jutro koniecznie znac to zamowie sobie tez jeśli bedzie wygodnaNawet miekka mysle ze przyjemnie by sie na niej spalo
po połogu bierzemy się za ćwiczenia, i znowu na jesieni będziemy laskiTo napewno. Mi brakuje cwiczen. Szczegolnie abs. Zarysu miesni na brzuchu jedrnych ud i tylka. Teraz .moje uda to flaczki. Ale nie ma bata po porodzie znow sie biore za siebie.
Jak już zdejmiecie kołnierz to zwróć uwagę, żeby się tam nie lizal. Dla nich to naturalne że ranę sie liże ale na początku nie można mu pozwalać bo moze spowodować rozejście się ranyNo wlasnie on tez probuje rozgryzc... Gdyby nie kolnierz to byloby juz po szwach
No nie ma ale jeśli chodzi o staniki to ciezko mi znalezc wygodne [emoji3]w strefach rozmiarowych C, D itd nie ma problemu ze znalezieniem przyzwoitych staników w przyzwoitej cenie - w wątku zakupowym były chyba nawet jakieś linki
ja czekam na swoje zamówienie z melisy... H, J, K... mam nadzieje, że któreś będą pasować