reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak wiem, gin mówiła, że gdy tylko coś się do gorączki zbiera nawet 37,9 to żeby już zbijac i nie dopuszczać do większej bo jest mega niebezpieczna. Cały czas kontroluje temperature, narazie ok :) Aplikuje sobie wodę morską do nosa i popijam herbatkę z szałwii :)
Nie wiem, czy szałwie można w ciąży, słyszałam, że nie :(
Na pewno można lipę

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mam nadzieje, ze nie upiszecie duzo bo zasiade do czytania dopiero wieczorem :)
Wyciagnelam mame na zakupy w galerii i chcialam przy okazji poogladac wozki, lozeczka :) bylo duzo promocji, powstrzymalam sie z dzieciecymi bo malo bylo uniwersalnych. Kupilam obcislą sukienke, bedzie super wygladala jak brzuszek podrosnie, kilka par leginsow, swetry i adidasy. Bede musiala zaciagnac jeszcze K jak przyjedzie, znalazlam koszulr ciazową tego typu :
Screenshot_2018-01-28-14-35-05.png

I staniki, alr drogie bo rozmiar C, mam nadzieje, ze do takiego dojde :D kosztowaly ponad 200zl :( wiec musze szukac dalej. Ale wozek juz upatrzony :) milego dnia :)

Załączniki

• Screenshot_2018-01-28-14-35-05.png
    Screenshot_2018-01-28-14-35-05.png
    109,8 KB · Wyświetleń: 265
Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.

Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula

0d1ysek276l2bmwb.png

Mam nadzieje, ze nie upiszecie duzo bo zasiade do czytania dopiero wieczorem :)
Wyciagnelam mame na zakupy w galerii i chcialam przy okazji poogladac wozki, lozeczka :) bylo duzo promocji, powstrzymalam sie z dzieciecymi bo malo bylo uniwersalnych. Kupilam obcislą sukienke, bedzie super wygladala jak brzuszek podrosnie, kilka par leginsow, swetry i adidasy. Bede musiala zaciagnac jeszcze K jak przyjedzie, znalazlam koszulr ciazową tego typu : Zobacz załącznik 837766
I staniki, alr drogie bo rozmiar C, mam nadzieje, ze do takiego dojde :D kosztowaly ponad 200zl :( wiec musze szukac dalej. Ale wozek juz upatrzony :) milego dnia :)
Fajna koszula widzialam taka na necie za 50 zl wiec niedroga. Co do stanikow to tez jestem w fazie szukania... Rozm D [emoji50] mam nadzieje ze większe nie urosną.

0d1ysek276l2bmwb.png

To zapewne kwestia biegania po kilkadziesiąt km w tygodniu, w tym częściowo po górach ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To napewno. Mi brakuje cwiczen. Szczegolnie abs. Zarysu miesni na brzuchu jedrnych ud i tylka. Teraz .moje uda to flaczki. Ale nie ma bata po porodzie znow sie biore za siebie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.

Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula

0d1ysek276l2bmwb.png
Moja Tekila po operacji przez 4 dni była nie do życia. Leżała tylko i lekko ogonem merdała jak się do niej podchodziło. A przez pierwsze 2 dni byla tragedia, próbowała rozgryzać rankę po znieczuleniu, trzęsła się i wgl. Ale po paru dniach była znowu sobą :)

Do góry