reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak wiem, gin mówiła, że gdy tylko coś się do gorączki zbiera nawet 37,9 to żeby już zbijac i nie dopuszczać do większej bo jest mega niebezpieczna. Cały czas kontroluje temperature, narazie ok :) Aplikuje sobie wodę morską do nosa i popijam herbatkę z szałwii :)
Nie wiem, czy szałwie można w ciąży, słyszałam, że nie :(
Na pewno można lipę

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mam nadzieje, ze nie upiszecie duzo bo zasiade do czytania dopiero wieczorem :)
Wyciagnelam mame na zakupy w galerii i chcialam przy okazji poogladac wozki, lozeczka :) bylo duzo promocji, powstrzymalam sie z dzieciecymi bo malo bylo uniwersalnych. Kupilam obcislą sukienke, bedzie super wygladala jak brzuszek podrosnie, kilka par leginsow, swetry i adidasy. Bede musiala zaciagnac jeszcze K jak przyjedzie, znalazlam koszulr ciazową tego typu :
Screenshot_2018-01-28-14-35-05.png

I staniki, alr drogie bo rozmiar C, mam nadzieje, ze do takiego dojde :D kosztowaly ponad 200zl :( wiec musze szukac dalej. Ale wozek juz upatrzony :) milego dnia :)

Załączniki

• Screenshot_2018-01-28-14-35-05.png
    Screenshot_2018-01-28-14-35-05.png
    109,8 KB · Wyświetleń: 267
Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.

Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula

0d1ysek276l2bmwb.png

Mam nadzieje, ze nie upiszecie duzo bo zasiade do czytania dopiero wieczorem :)
Wyciagnelam mame na zakupy w galerii i chcialam przy okazji poogladac wozki, lozeczka :) bylo duzo promocji, powstrzymalam sie z dzieciecymi bo malo bylo uniwersalnych. Kupilam obcislą sukienke, bedzie super wygladala jak brzuszek podrosnie, kilka par leginsow, swetry i adidasy. Bede musiala zaciagnac jeszcze K jak przyjedzie, znalazlam koszulr ciazową tego typu : Zobacz załącznik 837766
I staniki, alr drogie bo rozmiar C, mam nadzieje, ze do takiego dojde :D kosztowaly ponad 200zl :( wiec musze szukac dalej. Ale wozek juz upatrzony :) milego dnia :)
Fajna koszula widzialam taka na necie za 50 zl wiec niedroga. Co do stanikow to tez jestem w fazie szukania... Rozm D [emoji50] mam nadzieje ze większe nie urosną.

0d1ysek276l2bmwb.png

To zapewne kwestia biegania po kilkadziesiąt km w tygodniu, w tym częściowo po górach ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To napewno. Mi brakuje cwiczen. Szczegolnie abs. Zarysu miesni na brzuchu jedrnych ud i tylka. Teraz .moje uda to flaczki. Ale nie ma bata po porodzie znow sie biore za siebie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.

Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula

0d1ysek276l2bmwb.png
Moja Tekila po operacji przez 4 dni była nie do życia. Leżała tylko i lekko ogonem merdała jak się do niej podchodziło. A przez pierwsze 2 dni byla tragedia, próbowała rozgryzać rankę po znieczuleniu, trzęsła się i wgl. Ale po paru dniach była znowu sobą :)

Do góry