reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No oby jej przeszło :) miłego wypoczynku i relaksik na maxa pamiętaj:)
No mial byc relaksik, a znowu nerwy zeby modej przeszlo, a mi ni przyszlo. Zawsze cos.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hania juz dxis sama oddycha a ile takie wczesniaczki spedzaja w szpitalu?
Dobrze, że już sama oddycha [emoji106][emoji106][emoji106]

Co do czasu w szpitalu, to nie mam doświadczenia, ale córka koleżanki z pracy spędziła kilka tygodni, do mniej więcej planowego 35-36tc.

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie waga stoi ,na wysokosci pepka 2 cm wiecej, juz 74 cm. I co mnie dziei to nie wypucha mnie od dolu tylko macica rosnie sobie w gore.To te twoje 78 to wcale nie duzo.
niby 78 to nie dużo, choć 4 miesiące temu to było ~63cm ;)
Ale w tych 78cm jest też sporo wzdęcia itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hania juz dxis sama oddycha a ile takie wczesniaczki spedzaja w szpitalu?
Super, ze sama oddycha! To na prawde szybko. A ile czasu w szpitalu spedzi to sie nie da powiedziec. Wszystko zalezy od dziecka. Jedno polezy 2 tygodnie, drugie 3 miesiace. Na pewno warunkiem jest waga 2kg, samodzielne oddychanie i ssanie, trzymanie temperatury.
Oby szybko malutka doszla do siebie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Cześć! O tej porze miałam być już w drodze, ale niestety do Ł zadzwonili rano w pracy cze może przyjść na późniejszą godzinę bo ktoś pojechał z rodzącą żoną do szpitala. Ł się zgodził, bo wie że i u NAs tak sie może zdarzyć. Wyjdzie z pracy dopiero koło 22. No nic trudno. Na dodatek czuje, że zaczyna mnie rozkładać. Dziś czuję się marudna i nawet batonik nie pomógł :(

Cześć! O tej porze miałam być już w drodze, ale niestety do Ł zadzwonili rano w pracy cze może przyjść na późniejszą godzinę bo ktoś pojechał z rodzącą żoną do szpitala. Ł się zgodził, bo wie że i u NAs tak sie może zdarzyć. Wyjdzie z pracy dopiero koło 22. No nic trudno. Na dodatek czuje, że zaczyna mnie rozkładać. Dziś czuję się marudna i nawet batonik nie pomógł :(
Ojej, Ty tez? Oby Cie nie rozlozylo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

niby 78 to nie dużo, choć 4 miesiące temu to było ~63cm ;)
Ale w tych 78cm jest też sporo wzdęcia itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O kurde to ty mialas talie osy zazdraszczam. Ja na wysokosci pepka najmniej mialam 70. Ale wtedy wazylam 48 kg i wygladalam jak kosciotrup. Mam tzw grube kosci.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojej, Ty tez? Oby Cie nie rozlozylo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Własnie od dłuższego czasu tak czułam, ale się broniłam i przez ostatnich parę dni było już super. Ale dziś rano wstałam z bólem gardła i zawalonym nosem :( POwiedzcie Mi, czym zbijać gorączkę bedąc w ciaży? Mam nadzieję, że go tego nie dojdzie, ale wolę byćprzygotowana

Do góry