reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No oby jej przeszło :) miłego wypoczynku i relaksik na maxa pamiętaj:)
No mial byc relaksik, a znowu nerwy zeby modej przeszlo, a mi ni przyszlo. Zawsze cos.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hania juz dxis sama oddycha a ile takie wczesniaczki spedzaja w szpitalu?
Dobrze, że już sama oddycha [emoji106][emoji106][emoji106]

Co do czasu w szpitalu, to nie mam doświadczenia, ale córka koleżanki z pracy spędziła kilka tygodni, do mniej więcej planowego 35-36tc.

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie waga stoi ,na wysokosci pepka 2 cm wiecej, juz 74 cm. I co mnie dziei to nie wypucha mnie od dolu tylko macica rosnie sobie w gore.To te twoje 78 to wcale nie duzo.
niby 78 to nie dużo, choć 4 miesiące temu to było ~63cm ;)
Ale w tych 78cm jest też sporo wzdęcia itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hania juz dxis sama oddycha a ile takie wczesniaczki spedzaja w szpitalu?
Super, ze sama oddycha! To na prawde szybko. A ile czasu w szpitalu spedzi to sie nie da powiedziec. Wszystko zalezy od dziecka. Jedno polezy 2 tygodnie, drugie 3 miesiace. Na pewno warunkiem jest waga 2kg, samodzielne oddychanie i ssanie, trzymanie temperatury.
Oby szybko malutka doszla do siebie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Cześć! O tej porze miałam być już w drodze, ale niestety do Ł zadzwonili rano w pracy cze może przyjść na późniejszą godzinę bo ktoś pojechał z rodzącą żoną do szpitala. Ł się zgodził, bo wie że i u NAs tak sie może zdarzyć. Wyjdzie z pracy dopiero koło 22. No nic trudno. Na dodatek czuje, że zaczyna mnie rozkładać. Dziś czuję się marudna i nawet batonik nie pomógł :(

Cześć! O tej porze miałam być już w drodze, ale niestety do Ł zadzwonili rano w pracy cze może przyjść na późniejszą godzinę bo ktoś pojechał z rodzącą żoną do szpitala. Ł się zgodził, bo wie że i u NAs tak sie może zdarzyć. Wyjdzie z pracy dopiero koło 22. No nic trudno. Na dodatek czuje, że zaczyna mnie rozkładać. Dziś czuję się marudna i nawet batonik nie pomógł :(
Ojej, Ty tez? Oby Cie nie rozlozylo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

niby 78 to nie dużo, choć 4 miesiące temu to było ~63cm ;)
Ale w tych 78cm jest też sporo wzdęcia itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O kurde to ty mialas talie osy zazdraszczam. Ja na wysokosci pepka najmniej mialam 70. Ale wtedy wazylam 48 kg i wygladalam jak kosciotrup. Mam tzw grube kosci.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojej, Ty tez? Oby Cie nie rozlozylo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Własnie od dłuższego czasu tak czułam, ale się broniłam i przez ostatnich parę dni było już super. Ale dziś rano wstałam z bólem gardła i zawalonym nosem :( POwiedzcie Mi, czym zbijać gorączkę bedąc w ciaży? Mam nadzieję, że go tego nie dojdzie, ale wolę byćprzygotowana

Do góry