reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi wyszło jak robiłam cytologie w straconej ciąży. Ta najłagodniejsza forma HPV, teraz po pół roku powtarzałam i zobaczymy co wyjdzie. Nie jesteś panikarą, po prostu martwisz się o siebie i dziecko a to dużo ważniejsze niż zlanie tematu [emoji4] moja lekarka mówiła że mnóstwo ludzi łapie tego wirusa ale nawet nie wiedzą że go mają. I sam zanika po jakimś czasie [emoji4] na pewno tak będzie u nas [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ufff już mi lepiej :D

p19u3e3kmsv7klfj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ogladalam kiedyc program, w ktorym dietetyk sie wypowiadal na temat soi. Ze jest to najwieksza sciema dietetyki i nie jest zdrowa. Dlatego corce kupuje mleko jaglane.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja mleko ogolnoe staram sie robic sama. A te gotowce mam w razie szybkiej potrzeby. Sojowego duzo nie uzywam bo z tego co slyszalam przyspiesza dojrzewanie itd. Wiadomo raz na jakis czas mozna! Zawsze mam je w domu razem z kokosowym i migdalowym gdy potrzebuje na juz.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogladalam kiedyc program, w ktorym dietetyk sie wypowiadal na temat soi. Ze jest to najwieksza sciema dietetyki i nie jest zdrowa. Dlatego corce kupuje mleko jaglane.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie prościej zrobić? ;)
Zdrowsze, świeże, bez konserwantów, stabilizatorów itd, no i kilkakrotnie tańsze ;)
A robi się je kilka minut - parę łyżek ugotowanej kaszy, mała szczypta soli, niepełna łyżeczka oleju (lnianego, konopnego, albo innego nierafonowanego, żeby zdrowy był ;)), trochę wody, zblendować kilka minut, dolać wody do porządanej gęstości, przelać przez sitko, i gotowe ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

To najpiękniejsze w tym domu ;)
Jedno okno wywalczyłam niemal siłą, bo miało być takie trójkątne jak w łazience, a w końcu wywalczyłam to przesuwne ;)

A to okno, z powodu którego był przedłużany strop ;) (3,4m x 1,8m)
35793c6e5e200e469500836e9160446d.jpg
fba4f3ca99586bde302d97f2a0640f5f.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super to wygląda :)
A próbowałaś cif na gąbkę? tzn nie wiem jaka to powierzchnia, bo plastik to się poszoruje...

Ja też mam wizytę 8go i muszę badania zrobić na początku tyg.
Tak próbowałam już cifem i różnymi innymi takimi środkami, tak sobie myślę, że może pomogłoby jakbym nałożyła ten cif i zostawiła na trochę.

Super to wygląda :)

Tak próbowałam już cifem i różnymi innymi takimi środkami, tak sobie myślę, że może pomogłoby jakbym nałożyła ten cif i zostawiła na trochę.
Dzięki :D
Parapet ma prawie 50cm :D

Co do szorowania białych okien - słyszałam, że cif może uszkadzać strukturę plastiku, i później szybciej się brudzi :(
Mleczko do czyszczenia też robię ;)
Mydło w płynie, soda oczyszczona (nie za dużo, bo potem gestnieje), i parę łyżeczek talku - dobrze sobie radzi, a jest delikstniejsze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzięki :D
Parapet ma prawie 50cm :D

Co do szorowania białych okien - słyszałam, że cif może uszkadzać strukturę plastiku, i później szybciej się brudzi :(
Mleczko do czyszczenia też robię ;)
Mydło w płynie, soda oczyszczona (nie za dużo, bo potem gestnieje), i parę łyżeczek talku - dobrze sobie radzi, a jest delikstniejsze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Muszę spróbować sody w takim razie :) dziękuję :)

mierzyłam stój kąpielowy i jest za mały. Piersi mi nie urosły a staniki ciasne w obwodzie, przytyłam jak nic :(
Ja nie przytyłam, wagowe mniej niż przed ciążą, a obwód stanika też wzrósł jakieś 2-3 cm.
W pasie dla odmiany kilkanaście cm na plusie, ostatnio jak się mierzyłam, to 78cm miałam :O

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja mleko ogolnoe staram sie robic sama. A te gotowce mam w razie szybkiej potrzeby. Sojowego duzo nie uzywam bo z tego co slyszalam przyspiesza dojrzewanie itd. Wiadomo raz na jakis czas mozna! Zawsze mam je w domu razem z kokosowym i migdalowym gdy potrzebuje na juz.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja mam wiekszy problem. Mloda przyzwyczaja sie do jednego smaku i nie chce innego. Dlatego jest zawsze poszukiwanie jeglanego[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry