reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To też sporo. Policzę moje jedno pietro...oo tyle samo he. Też dwa balkony. Chętnie pomogłabym gdybyśmy bliżej mieszkaly :-D
U nas na piętrze (czyli poddaszu ;) A parteru poza kotłownią i przedpokojem nie robimy) "teoretycznie" nie jest dużo...
Ale to tylko teoria...
Zależało mi, żeby było jasno, dobrze doświetlone, itd, i "odrobinę" mnie poniosło....
Ale obawiam się, że przed porodem się nie podejmę... :oops:
Mam tak:
-5 okien dachowych (70x140)
-1 w łazience, trójkąt o podstawie trochę ponad 3m
- 2 okna w pokojach 1,7m x 1,8m
- w salonie takie same, tylko zamontowane razem, czyli 3,4m x 1,8m (celowo był strop przedłużany, bo pierwotnie kawałek tego okna wypadłby nad schodami, a to by już w ogóle była masakra..)
- przesuwne 3,3m x 1,8m
I jakieś maleństwo koło schodów w przedpokoju....

Będę musiała znaleźć kogoś chętnego, kto mi umyje [emoji14]
Albo mąż przejdzie szybki kurs [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Haha mnie dobija mycie ram, w środku mam białe, które niestety w niektórych miejscach białe już nie chcą być i nie wiem czym to doszorować. Całe szczęście, że chociaż z zewnątrz są brązowe bo bym chyba siedziała i płakała [emoji28]
Na szczęście o tym pomyślałam, mam ciemny brąz i od zewnątrz i od środka :D
I szeroki parapet, po którym można chodzić (leży w całości na murze)
Potem będą tam leżeć poduszki - idealne miejsce do siedzenia ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

@oliwka_11 a probowalas mleka bez laktozy? Ja sie bardzo zle czulam od dawna po mleku. Wkoncu kupilam bez laktozy i problem zniknal. Teraz tylko takie kupuje.
Nie probowalam ale dzieki za rade musze kupic. Wczesniej nie mialam problemu z mlekiem teraz od 2 tyg mnie tak meczy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

oliwka_11, to mleko sojowe? Ja od jakiegoś czasu do kawy stosuje, dziwne ale można się przyzwyczaić ;)
Ost. U mojego dziadka pilam kawe z mlekiem kokosowym ,sojowe wyprobuje dzis bo mam zapas tego i migdalowego. Ze ja wczesniej na to nie wpadlam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Na szczęście o tym pomyślałam, mam ciemny brąz i od zewnątrz i od środka :D
I szeroki parapet, po którym można chodzić (leży w całości na murze)
Potem będą tam leżeć poduszki - idealne miejsce do siedzenia ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj zazdroszczę takich parapetów :) Mmmm tak posiedzieć sobie na takim parapecie - super [emoji7] No i brązowych okien.

Ja mam we wtorek :) jakoś się nie stresuje :) jeszcze :D do czasu
.. Bo pewnie w sam wtorek z toalety nie będę mogła wyjść hehe stres wyrzuca ze mnie całe "zło" :D i później jak tu tyć w ciąży :D

Chyba trochę uspokaja mnie to że czuję maluszka :) bardziej niepokoi mnie na cytologia ale jedna dziewczyna na innym forum napisała mi coś co mnie bardzo uspokoiło :)

p19u3e3kmsv7klfj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
1517563739-4091bf7b2ba62962-aaaaaa.png
Ja miałam robiona w tamten czwartek więc dam Ci znać czy się u mnie cofnęło czy mam dalej [emoji4] mam nadzieję że jest ok [emoji4] a dzidziusiowi to nie zagraża, też się dowiadywałam [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Ja miałam robiona w tamten czwartek więc dam Ci znać czy się u mnie cofnęło czy mam dalej [emoji4] mam nadzieję że jest ok [emoji4] a dzidziusiowi to nie zagraża, też się dowiadywałam [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
O widzisz to nawet nie wiedziałam że też coś Ci wyszło... Widzę że tylko ja taka panikara i już sobie chorobę wmówiłam...

p19u3e3kmsv7klfj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry