reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ufff już po badaniu krwi :D siusiu też im oddałam i do pon spokojnie sobie wyniki odbiorę :)

p19u3e3kmsv7klfj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Weekend minie w sekundę i zanim się obejrzymy będziemy pisać " mam dziś wizytę trzymajcie kciuki" [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
U mnie dom też dwupiętrowy ale na szczęście myję tylko okna na swoim piętrze. Mam ich 5 plus 2 balkony, ale ja nie lubię myć okien :p
To też sporo. Policzę moje jedno pietro...oo tyle samo he. Też dwa balkony. Chętnie pomogłabym gdybyśmy bliżej mieszkaly :-D

Pierwszy trymestr super, nawet sama sobie mówiłam że ładnieje [emoji2] a w drugim dowaliło mi tyle syfów na czole i plecach ze wstyd się pokazywać [emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja znalazłam póki co taki pozytyw, że szybko się nie rozbierzemy, więc lepiej niż gdybyśmy chodziły w ciąży wiosnę i całe lato :)

Edit dopiero zakumalam ze chodzi ci o moja trojce Oliwia w marcu 11 Bartek 10 a Mati we wrzesniu skonczy 8 wiec mam prawie dorosle dzieci juz

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Super że są takie duże, na pewno przy maluchu też Ci pomogą na miarę swoich umiejętności i nie będzie zazdrości jak u młodszych :)

Ja chyba też, i bardzo byłam mi wsparciem kiedy straciłam Anastazję... Chociaż zupełnie nie rozumiała co czuje znosiła każdy mój humorek.. A byłam nie do zniesienia uwierz..

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]

Mamy są super :tak: <3

Mój ma 47/48 i ma problem z kupnem butów. Wzrost i waga podobne bardzo :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ooooo.... duże.... rozmiary :D :D :D

Oj nie dziekuje.....musze nadzorowac cala ekipe. Ale powiem ci szczerze ze najwiecej mlody mi pomaga. Salatki na swieta...ciasta . non stop ze mna w kuchni. Za to starsze sprzataly. Jakis podzial obowiazkow musi byc. Ale z tym dobrze ze sniadanie same sobie zrobia i co najwazniejsze posprzataja po sobie. Ale ile sie nadarlam zeby chociaz talerze odstawili do zlewu to glowa mala.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy jednym mam wrażenie czasami że gadam jak zacięta płyta... ale potem się okazuje że jakiś procent gadania jednak zostaje w tej malej główce :)

Mnie bardzo pomaga rolka, ewentualnie duoball, przy czym duoball jest bardziej precyzyjny, i może bardziej boleć, więc jak nie próbowałaś nigdy, to zdecydowanie wałek, taki jak do jogi (po prostu kładziesz się na plecach na walki i powoli przesuwasz)
(można w ciąży, chyba, że ktoś ma jakieś szczególne ograniczenia, przeciwskazania, itd, i w przeciwieństwie do klasycznego masażu pleców nie wymaga położenia się na brzuchu)
Na ból dolnej części pleców bardzo też pomaga miękka "półpiłka" (ma jakąś nazwę, ale jej nie znam...), która kładzie się pod okolice kości ogonowej/lędźwi, i tak sobie można leżeć - rozluźnia, w taki fajny sposób ;) polecane przez fizjo prowadzącego zajęcia dla ciężarnych ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

O właśnie, ja się zastanawiałam czy jak sobie teraz kupię taki wałek to będzie ok. Bo z plecami tragedia u mnie zawsze :/

Pisałam ostatnio ze schudłam 50 kg mam takie zdjęcie porównawcze zaczynałam z wagą 117 kg tu mam 75

3jgxskjo51j6485i.png

Różnica mega..! Gratuluję :)

Dzień dobry :)

Piąteczek :) cudownie! Pomimo że pogoda słaba, to i tak się cieszę :)

To też sporo. Policzę moje jedno pietro...oo tyle samo he. Też dwa balkony. Chętnie pomogłabym gdybyśmy bliżej mieszkaly :-D
Haha mnie dobija mycie ram, w środku mam białe, które niestety w niektórych miejscach białe już nie chcą być i nie wiem czym to doszorować. Całe szczęście, że chociaż z zewnątrz są brązowe bo bym chyba siedziała i płakała [emoji28]

Widzę że każda ma mniej więcej teraz zrobić te badania [emoji14] zgadali się lekarze hehe

p19u3e3kmsv7klfj.png

27.06.17 Anastazja [*]
A kiedy masz wizytę? Ja w czwartek i mam już stresa tym bardziej, że będzie mnie przyjmował obcy lekarz.

reklama
Do góry