reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mieszkam w UK dlatego pewno troszkę sie różnią produkty. Był niedawno "tydzień dziecięcy" spróbuje wkleić zdjęcie (jak odkryje jak to zrobic;) kupiłam bodziaki, polspiochy i pieluszki:-) :)

To samo lulipu czy jako tak ta nazwa rzeczy tak ? Tu w de tez to jest I pl tez ;)
Wiem ze Uk tez to ma;)

reklama
Przewietrzysz się i nie będzie wyrzutów że coś słodkiego zjadłas :D

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

tak zrobiłam, Pani w sklepie dziwnie się na mnie spojrzała jak zapytałam czy są krówki a ona odpowiedziała, że są :) cieszyłam się jak małe dziecko :-D:-D:-D

z 3 godziny mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia ... Powiedzcie mi jak mam nisko lozysko to kiedy moge zaczac czuc ruchy ? bo sie zastanawiam No nic ide nadrabiac :) Miłego wieczorku , ja przy soczku pomaranczowym :)
16udqqmzgjmhetdf.png
[/QUOTE]

Ja dziś mocno zestresowana.Moja szwagierka miala dzis cesarke w 34 tyg przez zatrucie ciazowe Malutka w inkubatorze 1800 g nie oddycha samodzielnie.A Asia dochodzi do siebid pod kroplowkami Trzeba uwazsc na siebid i mierzyc cisnienie
Trzymam kciuki za obie dziewczyny :-* Będzie dobrze.

Ja dziś mocno zestresowana.Moja szwagierka miala dzis cesarke w 34 tyg przez zatrucie ciazowe Malutka w inkubatorze 1800 g nie oddycha samodzielnie.A Asia dochodzi do siebid pod kroplowkami Trzeba uwazsc na siebid i mierzyc cisnienie
Trzymam mocno kciuki za mała! Będzie dobrze to już 34 tydzień :* właśnie kurcze boje się tej końcówki ciąży.. jednak dobrze ze lekarz chce mi podać sterydy na płucka wcześniej

Kiedys sadzilam ze nie mpge zajsc w ciaze bo mama palila.....
A musisz te inchalator uzywac caly czas?
Przez wiele lat musiałam, ale potem się uparłam, zaczęłam odstawiać leki na rzecz ćwiczeń oddechowych, basenu, itd - było bardzo ciężko, ale się udało, jak zaczynałam, to pod wodą płynęłam kilka m, później doszłam do 30-35m...
Leków nie biorę od jakiś 8 lat

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja wyglądam upiornie a będę miała chłopca. Syf na syfie na syfach na twarzy :D Na linii włosów też sporo

Moja twarz od początku wyglądała paskudnie i kto mnie nie spotkał mówił, że córa będzie ;) prawdopodobnie to prawda;) próbowałam ją jakoś oczyścić, stosowałam maść cynkową żeby wysuszyć te syfki. Pomoc przyniosła mi oliwka, zwykła którą smaruje ciało.. wyglądałam o niebo lepiej. W ciągu kilku dni moja buzia zrobiła się gładka i zostały pojedyncze krostki i przebarwienia po tych co były. Wystarczyły dwa dni gdzie nie użyłam oliwki znowu krosty się pojawiły.. tylko nie na całej twarzy a na około.. trochę na szyi reszta na Lini włosów i to te bolące.. mam nadzieje, że oliwka znowu mi pomoże :( wcześniej krostki wyskakiwały mi na prawdę sporadycznie i najczęściej w czasie okresu. Mam nadzieje, że sobie pójdą i nie wrócą :growl::growl::growl:

reklama
Do góry