reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mieszkam w UK dlatego pewno troszkę sie różnią produkty. Był niedawno "tydzień dziecięcy" spróbuje wkleić zdjęcie (jak odkryje jak to zrobic;) kupiłam bodziaki, polspiochy i pieluszki:-) :)

To samo lulipu czy jako tak ta nazwa rzeczy tak ? Tu w de tez to jest I pl tez ;)
Wiem ze Uk tez to ma;)

reklama
Przewietrzysz się i nie będzie wyrzutów że coś słodkiego zjadłas :D

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

tak zrobiłam, Pani w sklepie dziwnie się na mnie spojrzała jak zapytałam czy są krówki a ona odpowiedziała, że są :) cieszyłam się jak małe dziecko :-D:-D:-D

z 3 godziny mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia ... Powiedzcie mi jak mam nisko lozysko to kiedy moge zaczac czuc ruchy ? bo sie zastanawiam No nic ide nadrabiac :) Miłego wieczorku , ja przy soczku pomaranczowym :)
16udqqmzgjmhetdf.png
[/QUOTE]

Ja dziś mocno zestresowana.Moja szwagierka miala dzis cesarke w 34 tyg przez zatrucie ciazowe Malutka w inkubatorze 1800 g nie oddycha samodzielnie.A Asia dochodzi do siebid pod kroplowkami Trzeba uwazsc na siebid i mierzyc cisnienie
Trzymam kciuki za obie dziewczyny :-* Będzie dobrze.

Ja dziś mocno zestresowana.Moja szwagierka miala dzis cesarke w 34 tyg przez zatrucie ciazowe Malutka w inkubatorze 1800 g nie oddycha samodzielnie.A Asia dochodzi do siebid pod kroplowkami Trzeba uwazsc na siebid i mierzyc cisnienie
Trzymam mocno kciuki za mała! Będzie dobrze to już 34 tydzień :* właśnie kurcze boje się tej końcówki ciąży.. jednak dobrze ze lekarz chce mi podać sterydy na płucka wcześniej

Kiedys sadzilam ze nie mpge zajsc w ciaze bo mama palila.....
A musisz te inchalator uzywac caly czas?
Przez wiele lat musiałam, ale potem się uparłam, zaczęłam odstawiać leki na rzecz ćwiczeń oddechowych, basenu, itd - było bardzo ciężko, ale się udało, jak zaczynałam, to pod wodą płynęłam kilka m, później doszłam do 30-35m...
Leków nie biorę od jakiś 8 lat

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja wyglądam upiornie a będę miała chłopca. Syf na syfie na syfach na twarzy :D Na linii włosów też sporo

Moja twarz od początku wyglądała paskudnie i kto mnie nie spotkał mówił, że córa będzie ;) prawdopodobnie to prawda;) próbowałam ją jakoś oczyścić, stosowałam maść cynkową żeby wysuszyć te syfki. Pomoc przyniosła mi oliwka, zwykła którą smaruje ciało.. wyglądałam o niebo lepiej. W ciągu kilku dni moja buzia zrobiła się gładka i zostały pojedyncze krostki i przebarwienia po tych co były. Wystarczyły dwa dni gdzie nie użyłam oliwki znowu krosty się pojawiły.. tylko nie na całej twarzy a na około.. trochę na szyi reszta na Lini włosów i to te bolące.. mam nadzieje, że oliwka znowu mi pomoże :( wcześniej krostki wyskakiwały mi na prawdę sporadycznie i najczęściej w czasie okresu. Mam nadzieje, że sobie pójdą i nie wrócą :growl::growl::growl:

reklama
Do góry