reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tylko, ze wlasnie ponoc minimum to 600. Sama juz nie wiem[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Co??? Ja dzuennie dha biore 225

reklama
O co chodzi z tymi witaminami [emoji39] mi lekarz zalecił tylko kwas foliowy... A ja i tak biorę więcej a wy tu jeszcze o kolejnych mówicie ... Niedługo cala aptekę będzie trzeba wykupić [emoji39] ja tylko tyle co mam jod, wit D i żelazo bo jest w pregnie [emoji39] żadnej wit C ani B... Jak kobiety kiedyś zdrowe dzieci rodziły jak nic nie brały [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój lekarz nic mi nie zalecał, nawet kwasu foliowego.. nie wiem czy mam sama od siebie coś brać..

Przez wiele lat musiałam, ale potem się uparłam, zaczęłam odstawiać leki na rzecz ćwiczeń oddechowych, basenu, itd - było bardzo ciężko, ale się udało, jak zaczynałam, to pod wodą płynęłam kilka m, później doszłam do 30-35m...
Leków nie biorę od jakiś 8 lat

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam znajoma i czesto ja dusi;/ nosi te maszynke by oddychac

reklama
Serio ? Ja 40/41 i ciezko mi kupic :o

Daichman kupuje najczesciej
Lub tu te niemki przy kosci i czesto znajduje 42 mam z 15 par letnich I 3 pary adidas I 3 pary zimowych braz czarne wysokie I niskie [emoji14]ale kiedys bylo ciezko bardzo , jrdna para letnich i zimowych za lat 90 i to 41.5 gora I wiem ze mnie palec bolal ale rozchodzilam zawsze je
Dobrze ze mam juz teraz wybor

Do góry