Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tylko, ze wlasnie ponoc minimum to 600. Sama juz nie wiem[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Co??? Ja dzuennie dha biore 225
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko, ze wlasnie ponoc minimum to 600. Sama juz nie wiem[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Mój lekarz nic mi nie zalecał, nawet kwasu foliowego.. nie wiem czy mam sama od siebie coś brać..O co chodzi z tymi witaminami [emoji39] mi lekarz zalecił tylko kwas foliowy... A ja i tak biorę więcej a wy tu jeszcze o kolejnych mówicie ... Niedługo cala aptekę będzie trzeba wykupić [emoji39] ja tylko tyle co mam jod, wit D i żelazo bo jest w pregnie [emoji39] żadnej wit C ani B... Jak kobiety kiedyś zdrowe dzieci rodziły jak nic nie brały [emoji16]
Kochana lacze sie w bolu razem z toba. Ja zastrzyk mam juz za soba.Malutka szaleje w brzuszku tak cudownie a ja zaraz musze się kluc w brzuch eh
bierzesz zastrzyki przeciwzakrzepowe? jaki u Ciebie powód ?Malutka szaleje w brzuszku tak cudownie a ja zaraz musze się kluc w brzuch eh
Kazdej mamie ciezej z chlopcami, ale od czego w takich sytuacjach zabawkowych sa ojcowie
Hih prosze sie nie smiac nosze42) i damskie nosze[emoji23][emoji23][emoji23]
Przez wiele lat musiałam, ale potem się uparłam, zaczęłam odstawiać leki na rzecz ćwiczeń oddechowych, basenu, itd - było bardzo ciężko, ale się udało, jak zaczynałam, to pod wodą płynęłam kilka m, później doszłam do 30-35m...
Leków nie biorę od jakiś 8 lat
Moj tez by nic sie odezwal gdybym go nie ciagnela za jezyk :/ a prywatnie chodze i taki : a rob se pani jak chceszMój lekarz nic mi nie zalecał, nawet kwasu foliowego.. nie wiem czy mam sama od siebie coś brać..
Serio ? Ja 40/41 i ciezko mi kupic