No, powiem, że zadowolony [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale teraz biedny, bo zakaz
Przynajmniej ma co chłopak powspominać..!
Dziewczyny ja tak trochę z innej beczki. Już ten wątek poruszyłam na privie. Powiedzcie jak wygląda Wasza cera teraz w ciąży? Nie wszystkie z Nas zamieszczają zdjęcia, zresztą po zdjęciu to nie ma co oceniać.
Powiem jak to u mnie wygląda: blada twarz, ogólnie źle wyglądam, trzeba się umalować żeby do ludzi wyjść. No i obstawiają u mnie chlopaka. A to dlatego,że w pierwszej ciąży ładnie wyglądałam, zero przebarwień, wyprysków, czy cieni pod oczami. Wtedy też sugerowano mi chłopaczka, ale to jednak córka mnie upiększała
Blada jak.... (domyśl się ), plus drugiego trymestru jest taki że pryszcze przeniosły się w 99% na plecy więc łatwiej je ukryć
Mi kazdy mowi ze ladniejsza jestem niz przed ciaza [emoji13][emoji13][emoji13] na twarzy zero przebarwień krostek itp jak nigdy. Gladka i ladna cera [emoji13] oby tak dalej
Nic tylko być w ciąży
Ja ostatnio mialam ochote zwrocic uwage babie, ktora czaila sie z wozkiem zeby przejsc na czerwonym swietle, a ulica ruchliwa[emoji35]
Aniołek[*]8.08.2017
O nieeee.... mam dreszcze jak coś takiego słyszę albo widzę
Prawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki żeby grono dziewczynek się powiększyło!
Ja zawsze z lusterkiem, bo piersi przeszkadzały, przynajmniej "dolna część"...
Ostatnio wykorzystałam maszynkę męża, tzn ma dodatkowo trymer do zarostu, i krociutko trymerem.. Jest węższy, więc bardziej precyzyjnie, no i mniejsze ryzyko podrażnienia
A mąż jakoś przeżył [emoji23]
A wie??
Sory ale nie mogłam [emoji23][emoji23][emoji23]