reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Byłabym w szoku [emoji16] ale do porodu jakoś bym się przestawila [emoji16] mali chłopcy są kochani tylko później mam z nimi mniej wspólnego... Te roboty, dinozaury, auta, gry... [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Kazdej mamie ciezej z chlopcami, ale od czego w takich sytuacjach zabawkowych sa ojcowie :D

reklama
Ja zawsze chodziłam w balerinkach, ale rok temu sie przemoglam i kupilam dwie pary sandalkow [emoji4] a nie kupowałam bo nigdy mi się nie podobało, że noge skracaja (a japonek nie lubie)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też ciągle w balerinkach bo mi najwygodniej ☺️ a jeszcze w zeszłym roku w styczniu byliśmy na imprezie i najpierw jedna pani zmiażdżyła mi obcasem palec u prawej nogi a potem druga pani u lewej ☺️ od stycznia do września miałam fioletowe palce i mi schodziły paznokcie ☺️ wstyd było pokazać

Śliczna :D

Ale kolejny raz się potwierdza, że nasze forumowe dziewczyny dużo bardziej wstydliwe niż męska cześć naszego przyszłego potomstwa ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A zwrocmy uwagę jak chodzą kobiety a mężczyźni [emoji16] kobieta zgrabnie noga za noga ( siedzi noga na nodze) a facet zawsze okrakiem [emoji16] choć mój Okruszek nie był wstydliwy ostatnio i stwierdzil że dziewczyna [emoji16] jakaś bezwstydnica będzie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Co do japonek były moim wybawieniem w 1 ciąży. Nogi miałam tak popuchniete, że aż bolały a po ciąży były jeszcze bardziej spuchnięte i w japonkach chodziłam od lipca do października kiedy to wreszcie zrobiły się normalne☺️ na chrzcinach miałam buty jeszcze 2 rozmiary większe i szerokie☺️

Ja też ciągle w balerinkach bo mi najwygodniej [emoji5]️ a jeszcze w zeszłym roku w styczniu byliśmy na imprezie i najpierw jedna pani zmiażdżyła mi obcasem palec u prawej nogi a potem druga pani u lewej [emoji5]️ od stycznia do września miałam fioletowe palce i mi schodziły paznokcie [emoji5]️ wstyd było pokazać
Mi też kiedyś schodzily... No wtedy baletinki to mus

f2w39n7303c24ozn.png

Zaufać ludziom z internetu raczej niemożliwe, nigdy do końca nie ma się pewności kto jest po drugiej stronie. Jak miałabym się dać bardziej poznać żeby dostać się do grupy zamkniętej to nie wiem, mnie tam jakoś bardzo nie zależy, chodzi tylko o szacunek że jeżeli ktoś się pyta już któryś raz to wystarczy odpowiedzieć że nikogo nowego już nie przyjmujecie i tyle w temacie. Nie lubię takiego olewania kogoś, dlatego dzięki że odpisałaś. Teraz już wszystko jest jasne :)

Przeciez nie bedziemy sie wkupywac w laski i prosic o przyjecie :D jak dziewczyny w ciagu dwoch miesiecy tak sobie zaufaly i sie zaprzyjaznily to musimy to zrozumiec :)
A dziewczyny ktore dolaczyly tak duzo pozniej bo az w styczniu to najwyzej zalozymy swoja grupe prywatna. Ale nie widze sensu, tutaj mamy mozliwosc pisania ze wszystkimi i jest fajnie :) :D

reklama
Co do japonek były moim wybawieniem w 1 ciąży. Nogi miałam tak popuchniete, że aż bolały a po ciąży były jeszcze bardziej spuchnięte i w japonkach chodziłam od lipca do października kiedy to wreszcie zrobiły się normalne[emoji5]️ na chrzcinach miałam buty jeszcze 2 rozmiary większe i szerokie[emoji5]️
Oj oby mi nie spuchły bo ja mam już duża stopę [emoji12]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry