reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Śliczna :D

Ale kolejny raz się potwierdza, że nasze forumowe dziewczyny dużo bardziej wstydliwe niż męska cześć naszego przyszłego potomstwa ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj tak masz racje wstydliwe te dziewczynki mam nadzieje ze na polowkowym ladnie sie pokaze i bedzie czarno na bialym.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zawsze chodziłam w balerinkach, ale rok temu sie przemoglam i kupilam dwie pary sandalkow
emoji4.png
a nie kupowałam bo nigdy mi się nie podobało, że noge skracaja (a japonek nie lubie)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja też ciągle w balerinkach bo mi najwygodniej ☺️ a jeszcze w zeszłym roku w styczniu byliśmy na imprezie i najpierw jedna pani zmiażdżyła mi obcasem palec u prawej nogi a potem druga pani u lewej ☺️ od stycznia do września miałam fioletowe palce i mi schodziły paznokcie ☺️ wstyd było pokazać
To mi wstyd się przyznać ale ja jednej Pani nabiłam guza na głowie moim butem...Byłam na takiej biesiadzie lotniczej, pełno znajomych itp. Super sie bawiliśmy. Jak tańczyłam z jednym kolegą to wziął mnie na ręce i (tak że jedna ręka pod kolanami a druga na plecach) i zaczął się ze mną kręcić. A buty niedopasowane i mi pospadały... Jednego od razu znaleźlismy bo upadł obok Nas, a drugiego nie ma! Patrzymy wszędzie dookoła i nic. I Nagle podchodzi dziewczyna z ręką na głowie i moim butem. I mówi, że to chyba moje :D Oberwała tym butem w głowę. Zaczęłam ją przepraszać itp poszłysmy razem do łazienki (a to w babskim świecie prawie przyjaźń :D) obejrzałysmy głowę, ona mówi że sie nic nie stało itp. Postawiłam jej drinka upewniłam się czy na pewno wszytsko ok i poszłam bawić sie dalej :D

Ja zawsze chodziłam w balerinkach, ale rok temu sie przemoglam i kupilam dwie pary sandalkow [emoji4] a nie kupowałam bo nigdy mi się nie podobało, że noge skracaja (a japonek nie lubie)

f2w39n7303c24ozn.png

W japonkach bym sie zabila :D albo pogubila :D lubie cos w tym stylu
Screenshot_2018-02-01-19-11-21.png

Albo adidasy/trampki/tenisowki :D

Załączniki

• Screenshot_2018-02-01-19-11-21.png
    Screenshot_2018-02-01-19-11-21.png
    89,3 KB · Wyświetleń: 212
Ja zawsze chodziłam w balerinkach, ale rok temu sie przemoglam i kupilam dwie pary sandalkow [emoji4] a nie kupowałam bo nigdy mi się nie podobało, że noge skracaja (a japonek nie lubie)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja kocham baleriny ale 2 lato to kroluja u mnie sandalki i klapki.

Co do japonek były moim wybawieniem w 1 ciąży. Nogi miałam tak popuchniete, że aż bolały a po ciąży były jeszcze bardziej spuchnięte i w japonkach chodziłam od lipca do października kiedy to wreszcie zrobiły się normalne[emoji5]️ na chrzcinach miałam buty jeszcze 2 rozmiary większe i szerokie[emoji5]️
Jej do pazdziernika w japonkach,ja uwielbiam japonki kurcze chce juz lato i wolne stopy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

To mi wstyd się przyznać ale ja jednej Pani nabiłam guza na głowie moim butem...Byłam na takiej biesiadzie lotniczej, pełno znajomych itp. Super sie bawiliśmy. Jak tańczyłam z jednym kolegą to wziął mnie na ręce i (tak że jedna ręka pod kolanami a druga na plecach) i zaczął się ze mną kręcić. A buty niedopasowane i mi pospadały... Jednego od razu znaleźlismy bo upadł obok Nas, a drugiego nie ma! Patrzymy wszędzie dookoła i nic. I Nagle podchodzi dziewczyna z ręką na głowie i moim butem. I mówi, że to chyba moje :D Oberwała tym butem w głowę. Zaczęłam ją przepraszać itp poszłysmy razem do łazienki (a to w babskim świecie prawie przyjaźń :D) obejrzałysmy głowę, ona mówi że sie nic nie stało itp. Postawiłam jej drinka upewniłam się czy na pewno wszytsko ok i poszłam bawić sie dalej :D
Ale się uśmiałam ☺️ brawo Ty☺️

Ja też ciągle w balerinkach bo mi najwygodniej ☺️ a jeszcze w zeszłym roku w styczniu byliśmy na imprezie i najpierw jedna pani zmiażdżyła mi obcasem palec u prawej nogi a potem druga pani u lewej ☺️ od stycznia do września miałam fioletowe palce i mi schodziły paznokcie ☺️ wstyd było pokazać

W takiej sytuacji brakuje oceny postu : straszne:o haha

Nie no mu mnie jest nornalny, ale mam krótka płytkę [emoji16] dobrze, że szpilka w oko nie dostała... Haha

f2w39n7303c24ozn.png

Co do japonek były moim wybawieniem w 1 ciąży. Nogi miałam tak popuchniete, że aż bolały a po ciąży były jeszcze bardziej spuchnięte i w japonkach chodziłam od lipca do października kiedy to wreszcie zrobiły się normalne☺️ na chrzcinach miałam buty jeszcze 2 rozmiary większe i szerokie☺️
2rozmiary wieksze ?? To ja bym musiala w meskim chodzic :o
Oby mi nie napuchly bo bede pozyczac buty od K !!:D

reklama
Do góry