reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Macie moze liste dziennej dawki witamin i mineralow ? Bo z tego co przed chwila przeczytalam. Dzienna dawka wit.C to maksymalnie 85mg a w moich witaminach jest 100mg. Tyle co ja mam zelaza w witaminach to kobieta w ciazy powinna przyjmowac ale z anemia. Witaminy b6 mam 2,2 mg a dzienna dawka to 1,7 ..
Z tą Wit. C to chyba minimum żeby szkorbutu nie mieć, a i na to może nie wystarczyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mleczko mmmm dziś jadłam to samo :D zamiast sobie to jakoś rozłożyć w czasie to zjadłam całe i byłam zamulona [emoji14]

Super! Gratuluję :) pewnie córcia szczęśliwa :) I jak wyszło 3d? Jesteś zadowolona?
Ola uparciuch sie chowal a tak to ladnie bylo widac w 3 d. Szkoda tylko ze spalo i nie chcialo sie za cholere obudzić

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Z tą Wit. C to chyba minimum żeby szkorbutu nie mieć, a i na to może nie wystarczyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png
O co chodzi z tymi witaminami [emoji39] mi lekarz zalecił tylko kwas foliowy... A ja i tak biorę więcej a wy tu jeszcze o kolejnych mówicie ... Niedługo cala aptekę będzie trzeba wykupić [emoji39] ja tylko tyle co mam jod, wit D i żelazo bo jest w pregnie [emoji39] żadnej wit C ani B... Jak kobiety kiedyś zdrowe dzieci rodziły jak nic nie brały [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Pytanie nie jest skierowane do mnie, ale myślę, że powinnam na nie odpowiedzieć...
Bardzo proszę, aby nikt nie wziął tego do siebie, osobiście, itd.
Wątek zamknięty powstał z grupy dość dobrze znających się dziewczyn, na tyle sobie ufajacych, by pisać o sprawach bardzo prywatnych, osobistych, rodzinnych, umożliwić rozpoznanie itd.
Nie przenioslysmy się tam, piszemy tutaj, a tam poruszamy tylko tematy, których nie można poruszyć publicznie...

Dziewczyny, które dołączyły później lub są mniej aktywne - po prostu nie miałyśmy szansy poznać was lepiej, i zaufać na tyle...
Piszcie, dajcie się poznać, i dajcie nam czas, żebyśmy mogły wam zaufać...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zaufać ludziom z internetu raczej niemożliwe, nigdy do końca nie ma się pewności kto jest po drugiej stronie. Jak miałabym się dać bardziej poznać żeby dostać się do grupy zamkniętej to nie wiem, mnie tam jakoś bardzo nie zależy, chodzi tylko o szacunek że jeżeli ktoś się pyta już któryś raz to wystarczy odpowiedzieć że nikogo nowego już nie przyjmujecie i tyle w temacie. Nie lubię takiego olewania kogoś, dlatego dzięki że odpisałaś. Teraz już wszystko jest jasne :)

reklama
Do góry