reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie no jeśli jest pregna DHA to chyba tego DHA powinno być tyle co trzeba [emoji12] może nie trzeba brać tego więcej

f2w39n7303c24ozn.png
Trzeba czytać skład z tyłu,np. w pregna jest skład DHA 20,ale obok jest już zabawna adnotacja,że zaleca się 600 także myślę,że wszystko trzeba z głową,bo i tak już jesteśmy matki wariatki z tym dbaniem o siebie;)

reklama
Oto masz wstydnisz.... W 3d widac jak buzke cholera mala wciska w lozysko i nie chce sie pokazac.
1517506061-a209d8029c5a686c-aaaaaa.jpeg
1517506070-bf0fd094cbddde41-aaaaaa.jpeg
1517506079-11ee2cd45a3515f1-aaaaaa.jpeg
1517506090-4f89df7e6c641df0-aaaaaa.jpeg
1517506098-0364abe9523420eb-aaaaaa.jpeg
1517506112-080ed89f35cdf235-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna :D

Ale kolejny raz się potwierdza, że nasze forumowe dziewczyny dużo bardziej wstydliwe niż męska cześć naszego przyszłego potomstwa ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja suplementuję kwas foliowy, do tego Wit D, magnez i B12 (Wit D brałam już przed ciążą, oznaczałam poziom i mam niedobór, B12 bo jestem wegetarianką, w sumie prawie weganką, jem czasem jajka, mascarpone czy mozarellę)
Poza tym zwracam uwagę na to, co jem
(olej lniany, siemię lniane, konopie, pestki, orzechy, i bardzo dużo warzyw i owoców)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzieki za odpowiedz, to mile ze nie zlalas pytania . nie widze niczego takiego jak fora zamkniete wiec...chyba nie bede rezygnowac z zycia realnego i zajmowania sie dziecmi zeby ciagle pisac tu i tam sie dostac...az tak mi nie zalezy [emoji12]

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Tu piszemy cały czas :) tam osobiście wchodzę raz na tydzień bo w tydzień nie ma nawet połowy tego co tu w ciągu dnia :) na tamtym koncie po prostu kto nie chce tu to wrzuca zdjęcia prywatne i mówi o problemach ale nie o tematyce ciążowe :) tu jest wszystko co najważniejsze :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry