reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
2rozmiary wieksze ?? To ja bym musiala w meskim chodzic :o
Oby mi nie napuchly bo bede pozyczac buty od K !!:D
Powiedz mi, gdzie Ty chcesz znaleźć męskie szpilki? [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Powiedz mi, gdzie Ty chcesz znaleźć męskie szpilki? [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga sa szpile dla transwestytow wiec znajda sie .
A ja sie Wam przyznam, że nigdy nie kąpałam maluszka bo robił to mój mąż. Teraz ma pracę zmianową więc będę musiała się nauczyć [emoji33]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Dasz rade teraz jest tyle akcesorii do kąpieli. Lezaki ,gabki wiec na poczatku dla asekuracji mozesz zakupic.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja tak trochę z innej beczki. Już ten wątek poruszyłam na privie. Powiedzcie jak wygląda Wasza cera teraz w ciąży? Nie wszystkie z Nas zamieszczają zdjęcia, zresztą po zdjęciu to nie ma co oceniać.
Powiem jak to u mnie wygląda: blada twarz, ogólnie źle wyglądam, trzeba się umalować żeby do ludzi wyjść. :D [emoji14] No i obstawiają u mnie chlopaka. A to dlatego,że w pierwszej ciąży ładnie wyglądałam, zero przebarwień, wyprysków, czy cieni pod oczami. Wtedy też sugerowano mi chłopaczka, ale to jednak córka mnie upiększała :D:rolleyes:
Ja wyglądam jak wampir. Strasznie jestem blada do tego wyskakujące co chwilę pryszcze. W 1 ciąży było znacznie lepiej.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry