reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja paliła w ciąży ze mną i siostrami i ogólnie jesteśmy zdrowe jak ryby :) ale palenia nie popieram [emoji12]

f2w39n7303c24ozn.png
Tak to jest, że czasem "się uda" i dzieci zdrowe, a czasem nie ma tyle szczęścia...
Dlatego lepiej nie ryzykować ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Podobno [emoji23]
Tzn ja wyglądam o tyle lepiej (jak już uporałam się z "trądzikiem", że jestem bardziej wyspana, nie pracuję po kilkanaście godzin itd, więc pod tym względem jest lepiej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tez juz nie jestem taka zmeczona jak na poczatku, ale doszly bole kregoslupa i zgaga pomalu sie zaczyna :/
Ale cos za cos :)

Super [emoji106]
No i pewnie Oliwka cieszy się z siostry? Czy do 1.03 i potwierdzenia nie powiesz? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Byla ze mna w gabinecie. Lekarz ogladal z kazdej strony a dzieciak uparty nie chcial sie obrocic ,spal sobie w najlepsze . lekarz ogladal nerki pecherz i wyrwalo mu sie "ale leniwa" bo nic nie odstawalo miedzy nogami. Robilam taniec brzucha ale nie chcialo sie obracac. Powiedzial ze wyglada na dziewczynke ale potwierdzimy dokladnie 1 marca. Usg robil ponad 30 minut filmik z 3d mam na plycie a foty wrzuce jak bede w domu. Uparciuch wtulal sie w lozywko i ni chcialo ladnie buzki pokazac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nic jeszcze nie mowil ,ale ja sie nie martwie. Spadlo w sumie 9 kilo, ale przy takiej diecie i duzej wadze startowej to chyba normalne...nie wiem, mam wizyte w sobote to zapytam :)

7u22gzu3fqrpf7u3.png
1517504080-4f8ec80178b4b1cb-aaaaaa.png
na pierwszej stronie gdy wchodzisz w aplikacje masz "fora zamknięte" jeśli jesteś zalogowana i widzisz to tzn, że dziewczyny Cię dodały i wystarczy, że w to wejdziesz

f2w39n7303c24ozn.png

Mnie właśnie naszło na słodkie :D po obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości :)
1517498307-c69b6c41630c1918-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mleczko mmmm dziś jadłam to samo :D zamiast sobie to jakoś rozłożyć w czasie to zjadłam całe i byłam zamulona :p

Prawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratuluję :) pewnie córcia szczęśliwa :) I jak wyszło 3d? Jesteś zadowolona?

reklama
Do góry