reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja paliła w ciąży ze mną i siostrami i ogólnie jesteśmy zdrowe jak ryby :) ale palenia nie popieram [emoji12]

f2w39n7303c24ozn.png
Tak to jest, że czasem "się uda" i dzieci zdrowe, a czasem nie ma tyle szczęścia...
Dlatego lepiej nie ryzykować ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Podobno [emoji23]
Tzn ja wyglądam o tyle lepiej (jak już uporałam się z "trądzikiem", że jestem bardziej wyspana, nie pracuję po kilkanaście godzin itd, więc pod tym względem jest lepiej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tez juz nie jestem taka zmeczona jak na poczatku, ale doszly bole kregoslupa i zgaga pomalu sie zaczyna :/
Ale cos za cos :)

Super [emoji106]
No i pewnie Oliwka cieszy się z siostry? Czy do 1.03 i potwierdzenia nie powiesz? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Byla ze mna w gabinecie. Lekarz ogladal z kazdej strony a dzieciak uparty nie chcial sie obrocic ,spal sobie w najlepsze . lekarz ogladal nerki pecherz i wyrwalo mu sie "ale leniwa" bo nic nie odstawalo miedzy nogami. Robilam taniec brzucha ale nie chcialo sie obracac. Powiedzial ze wyglada na dziewczynke ale potwierdzimy dokladnie 1 marca. Usg robil ponad 30 minut filmik z 3d mam na plycie a foty wrzuce jak bede w domu. Uparciuch wtulal sie w lozywko i ni chcialo ladnie buzki pokazac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nic jeszcze nie mowil ,ale ja sie nie martwie. Spadlo w sumie 9 kilo, ale przy takiej diecie i duzej wadze startowej to chyba normalne...nie wiem, mam wizyte w sobote to zapytam :)

7u22gzu3fqrpf7u3.png
1517504080-4f8ec80178b4b1cb-aaaaaa.png
na pierwszej stronie gdy wchodzisz w aplikacje masz "fora zamknięte" jeśli jesteś zalogowana i widzisz to tzn, że dziewczyny Cię dodały i wystarczy, że w to wejdziesz

f2w39n7303c24ozn.png

Mnie właśnie naszło na słodkie :D po obiedzie (zupa warzywna ze szpinakiem, kopytka w sosie pieczarkowym) czas na mleczko z mojej rodzinnej miejscowości :)
1517498307-c69b6c41630c1918-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mleczko mmmm dziś jadłam to samo :D zamiast sobie to jakoś rozłożyć w czasie to zjadłam całe i byłam zamulona :p

Prawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratuluję :) pewnie córcia szczęśliwa :) I jak wyszło 3d? Jesteś zadowolona?

reklama
Do góry