reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój 12t5dzien 7 , 5cm :)

f2w39n7303c24ozn.png

Rośnie Juleczka :)

reklama
A może Ty mi powiesz czy można się jeszcze dopisać do zamkniętego wątku i jak to zrobić? Bo już tyle dziewczyn pytała a nikt nie chce odpowiedzieć :(
Pytanie nie jest skierowane do mnie, ale myślę, że powinnam na nie odpowiedzieć...
Bardzo proszę, aby nikt nie wziął tego do siebie, osobiście, itd.
Wątek zamknięty powstał z grupy dość dobrze znających się dziewczyn, na tyle sobie ufajacych, by pisać o sprawach bardzo prywatnych, osobistych, rodzinnych, umożliwić rozpoznanie itd.
Nie przenioslysmy się tam, piszemy tutaj, a tam poruszamy tylko tematy, których nie można poruszyć publicznie...

Dziewczyny, które dołączyły później lub są mniej aktywne - po prostu nie miałyśmy szansy poznać was lepiej, i zaufać na tyle...
Piszcie, dajcie się poznać, i dajcie nam czas, żebyśmy mogły wam zaufać...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Prawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratuluje dziewczynki !:*

Kurcze czytam Was i czytam tyle dziś napisalyscie :) ja dziś jakoś tak lenia mam nic mi się nie chce zrobiłam sobie naleśniki z nutella i dzidzia zadowolona a i mama bardzo :D

To skoro mi nic lekarz nie mowi to znaczy, ze wszystko ok ? Musze go spytac przy najblizszej wizycie.

Ja wygladam " na dziewczynke ". Bez makijazu nir wychodze, nawet listonoszowi sie wstydze otworzyc drzwi :D na dekolcir mi zeszly, ale mam duzo na twarzy i na plecach :(
A kiedy powinno sie poprawic ? Znaczy o ile sie poprawi :D bo zazwyczaj sie jest "brzydką" calą ciaze albo robi sie "ładną" :D
no chyba już się u mnie nie poprawi, teraz wpadł na chwilę mój braciak i tak się na mnie patrzył dziwnie hehe, a ja nieumalowana :D no ale nic, będę się mu śnić po nocach tzn starszyć :D

reklama
No tylko z lusterkiem, albo na wyczucie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Powiem wam że ja już zaczynam mieć problem [emoji23][emoji23] nie dość że miałam już trochę brzucha przed ciążą to teraz jeszcze większy mam . I do tego dochodzą mi piersi które mam duże niestety :/ i juz się meczylam przy ostatnim goleniu [emoji23]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Do góry