G
gosc12
Gość
Mój 12t5dzien 7 , 5cm
Rośnie Juleczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój 12t5dzien 7 , 5cm
Pytanie nie jest skierowane do mnie, ale myślę, że powinnam na nie odpowiedzieć...A może Ty mi powiesz czy można się jeszcze dopisać do zamkniętego wątku i jak to zrobić? Bo już tyle dziewczyn pytała a nikt nie chce odpowiedzieć
Super gratuluje dziewczynki !:*Prawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji106]Prawdopodobnie babeczka natepne usg 1 marca i bedzie wiadomo na 100
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu bierzesz jeszcze pregna dha skoro w pregna plus też są kwasy dha ( pytań bo biorę tylko pragna plus)Ja biore Pregna plus i Pregna dha.
Aniołek[*]8.08.2017
no to witam w klubieJa wyglądam upiornie a będę miała chłopca. Syf na syfie na syfach na twarzy Na linii włosów też sporo
no chyba już się u mnie nie poprawi, teraz wpadł na chwilę mój braciak i tak się na mnie patrzył dziwnie hehe, a ja nieumalowana no ale nic, będę się mu śnić po nocach tzn starszyćTo skoro mi nic lekarz nie mowi to znaczy, ze wszystko ok ? Musze go spytac przy najblizszej wizycie.
Ja wygladam " na dziewczynke ". Bez makijazu nir wychodze, nawet listonoszowi sie wstydze otworzyc drzwi na dekolcir mi zeszly, ale mam duzo na twarzy i na plecach
A kiedy powinno sie poprawic ? Znaczy o ile sie poprawi bo zazwyczaj sie jest "brzydką" calą ciaze albo robi sie "ładną"
Dzieciom na kolki?Dziewczyny pamietajcie, ze Sab Simplex to to samo co Espumisan. Dziala lepiej, bo Niemcy zalecaja podawanie duzo wiekszej dawki niz Polacy. Wystarczy podawac Espumisan w dawce takiej jak w ulotce Sab Simplexu[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Powiem wam że ja już zaczynam mieć problem [emoji23][emoji23] nie dość że miałam już trochę brzucha przed ciążą to teraz jeszcze większy mam . I do tego dochodzą mi piersi które mam duże niestety :/ i juz się meczylam przy ostatnim goleniu [emoji23]No tylko z lusterkiem, albo na wyczucie[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017