reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam dziewczynki!! Dziekuje bardzo za polecenie mi meliski... Zasnelam w locie i spalam cala noc[emoji1][emoji1][emoji1]

Dzisiaj na 12 mam wizytę [emoji50][emoji50] ale nie spodziewam sie cudów bo na nfz a lekarka ciężka w komunikacji mam tylko nadzieje że wszystko ok i dowiem sie jaka płeć[emoji41][emoji41]

0d1ysek2w436ny0c.png
Oo to już dwie godzinki tylko [emoji16] trzymam kciuki [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ola masz za dobrze ja w nocy srednio 4-5razy a nie licze ile w ciagu dnia. Ale mysle ze to moze wplyw lekow biore 3×furagine 1×witamine c oraz zuravit

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja od samego początku sikam tak samo, czasem zdarzy mi się, że muszę wstać w nocy ale to sporadycznie.

hej,
wstałam tak nie przytomna, że ledwo ogarniam co się około mnie dzieje. Jeszcze do kompletu głowa mnie boli.A żeby było mało to zaczęły mi dziąsła krwawić i porobiły się ranki na nich nie wiedząc czemu :(
Dzień dobry ;) witam wśród niewyspanych. Krwawiące dziasła to normalny objaw ciążowy. Przechodzi z dnia na dzień po porodzie.

reklama
Do góry