reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zobacz załącznik 837512
Nie rozumiem ?

Moze uda mu sie byc przy porodzie. Pracuje w Niemczech.

Ale jedzac ją, wiesz co jesz :D

@_agnieszka_ :) dzieki za przepis, moze skorzystam :)

Hih staram sie nie myslec ze jestem wampir[emoji23][emoji23]
Mam kumpele wegetarianke jak kestem z nia I jemy cod razem biore cos earzywnego ona wymiotuje jak widzi mieso
Dobra ze mnie kolezanka;)

reklama
Tak, zakrecilo mi sie w glowie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Sprobuj nie wracac i za to za rok pieniedzy co bys wydala na fajke kuoic super buty lub torbe ;) ja suadlam kiedts z kartka napisalam plusy minusy fajek, a bylam taka ze popristu lubialam ten smak kawa fajka
Rzucilam z dnia na dzien

Ja gdzieś w tv o nich program widziałam (gdzieś jest miasteczko Amiszow) tam mówili z tego co pamiętam, że uczą sie, ale dziewczynki bardzo krótko i tylko to co uch zdaniem im się przyda .... To sami chłopcy, ale dłużej ... O ile nic nie pomyliłam :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja nawet ich nazwy nie slyszalam ze amisze....
Ale bardzo dlugo maja swe wyznanie od 1600 roku
Skoro nie wchodza nam w droge to my tez im nie ...
oststnio Jak bylam w London bridge stalam nad mostem I myslalam jakoe ja mam szcxescie ze zyje ze akurat tego feralnego dnia nie bylam tutaj w tym mscu kiedy byl zamach przes muzumanina
Nie rozumiem dlaczego oni to zrobili dla swej religi;/ zabijac kogos

Dodam ze Mam tez znajoma z Marocco , jej samej tez przykro...

Ja w tej ciąży zjadłam całe mnóstwo kaszanki. Może to nie jest najzdrowsze jedzenie, ale co tam.
Nie wiem też w sumie, skąd miałyby się wziąć bakterie we krwi zwierząt, musiałyby być chore na sepsę... No ale mikrobiologię miałam ponad 10 lat temu... No i kaszanka robiona jest z gotowanej krwi, nie z surowej...

Wez zrobilas smaka mi[emoji13][emoji13]
22/2 dopytam jescze lekarza bo zaczynam swirowac I moje kubki smakowe na slowo kaszanka huh

Ja nawet ich nazwy nie slyszalam ze amisze....
Ale bardzo dlugo maja swe wyznanie od 1600 roku
Skoro nie wchodza nam w droge to my tez im nie ...
oststnio Jak bylam w London bridge stalam nad mostem I myslalam jakoe ja mam szcxescie ze zyje ze akurat tego feralnego dnia nie bylam tutaj w tym mscu kiedy byl zamach przes muzumanina
Nie rozumiem dlaczego oni to zrobili dla swej religi;/ zabijac kogos

Dodam ze Mam tez znajoma z Marocco , jej samej tez przykro...
Ja jestem bardzo tolerancyjna jeśli nikt nikogo nie krzywdzi :) i nikt taki mi nie przeszkadza... Ani inna religia, narodowość, inna kultura czy orientacja seksualna :) ja nawet uważam, że jeśli homoseksualisci chcą adoptować dzieci to nie mam nic przeciwko... Lepsze to dla tych dzieci niż dom dziecka :) dwie matki czy dwóch ojców... Ważne, że rodzina :)

f2w39n7303c24ozn.png

No niestey
Niewiem ile was sie staralo dluzej o baby ale serio to ciezka droga psychiczne
Pary musza sie bardzo wspierac
Depresyjne to czasem sie robilo u ciebie tez szczesliwa?
Wyobrazam se twoja mine Jak test byl pozytyw
Ja już miałam koszule do szpitala bo miałam iść na badanie droznosci jajowodow :) facet choć było to dla niego krepujace musiał badać nasienie :) no już jak minęło pół roku zaczelam się martwić bardzo... A przez te hormony zamiast się polepszac to było gorzej i choć zawsZe owulacja była i pechwrzyk to później lekarz stwierdził, że nie będzie [emoji39] i to dwa razy... A w ostatnim miesiącu ten szok ... Nie da się opisać bo ja o ciąŻy już myślałam jak o cudzie... Bo wiedZiałam co jest u mnie ok a co nie... I ile wszystkiego na raz musi zadziałać , i że to się wydaje niemożliwe :) a moja siostra pierwsza ciążę ma naturalnie, ale po badaniu droznosci... Później uznali ja za nieplodna więc przeszla różne metody zapladniania aż do inwitro... I zaszła nie przy inwitro tylko miesiąc po, ale dziecko miało z.downa i zmarło i jak urodZiła to martwe to od razu zaszla w trzecia... A druga siostra zachodzi zawsze przy pierwszym podejściu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry