Cześć dziewczyny
Pobuuuudka
Pobuuuudka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dzień lepszy jak same dobre wiadomości superWitam sie z rana humor dobry bo opuszczam dzis oddzial wiezienny- czyt.zakazny z synem pora do domu
Ha jakbym o sobie czytała Też na żadnych selfie nie wychodzę jak człowiek ale liczę, że takie zdjęcie w szarości i do tego bokiem jakoś się uda ogarnąć ale to zobaczymyJesli sie na tym znasz to tak. Ja nawet sobie porzadnego selfie nie umiem zrobic wiec wole isc do kogos doswiadczonego [emoji23]
Piękne zakupy. Ja się zastanawiam czy w ogóle kupować kaftaniki, bo jakoś mnie nie przekonują, boję się, że mogą się rolować albo zwijać na plecach. Najbardziej podchodzą mi body i do tego jakieś spodnie albo pajacyki Ewentualnie body i na to śpioszki.@Margana trzymam kciuki mocno!
Chwalę sie dzisiejszymi zakupami Teraz wszystko przejrzałam itp i rozm. 56 brakuje mi jeszcze może ze 2 pary body na krótki rękaw, 3 kaftaniki i czapeczki Reszta jest. Wiadomo nie mówię o rzeczach typu pampersy, pościele itp
Piękne i widzę, że neutralneMoje dzisiejsze szaleństwo
pieluszki flanelowe
pieluszki muślinowe
pieluszki tetrowe
i 3 zwykłe tetry
Też mam z tym problem. Nie bardzo wiem ile czego kupić mimo, że wszędzie pełno różnych list wyprawkowych, blogów i vlogów. A najgorzej mam z kompletowaniem strojów, jakoś się nie umiem skupić wcale, żeby wymyślić co do czego pasuje i co jeszcze potrzebuję.Wiecie co... Ja jeszcze nie kupiłam nic dla dziecka ale to w sumie nic złego....gorsze jest to że ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać??!! ile czego kupić... Bo wózek czy np bujaczek to sprawa indywidualna
.. Bardziej mi chodzi o to co przyda mi się dla maluszka.. Im jestem dalej tym jestem bardziej zielona oo
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super, że wszystko dobrze Masz jakąś fotkę dzidziusia? Gin mówił Wam coś o płci?Dziewczyny, zaraz będę nadrabiać wasza produkcję
Ja po wyzycie, wszystko dobrze, torbiel się sam wchłonal, dostałam pozwolenie na basen
Serce wali jak dzwon, szyjka w porządku, ogólnie luzik. Kolejnej wizyty nie dałam rady przesunąć bo gin idzie na urlop. Także kolejna 1 marca. Może mąż weźmie wolne a jak nie to trudno
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajna! Chyba mocno nie świeci? Fajnie jakby dawała takie rozproszone blade światło. No i cena super.dotarła do mnie lampka do pokoju Maluszka[emoji16]
Ładna lampka, to chyba akryl nie?Sliczna!
My mamy taka[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Ooo to idziemy razem Już nie mogę się doczekać.Ach nie ma nic piękniejszego od możliwości popatrzenia na naszego Szkrabika w brzuszku [emoji16] ja idę w następny czwartek i już się nie mogę doczekać [emoji16][emoji16]
Ooo jaaa cieee, ta szaro-żółta i szaro-miętowo-żółta boskie [emoji173] Jak mi żal, że nie mamy póki co możliwości aranżacji pokoiku dzidziusia Przy dobrych wiatrach dopiero na późną jesień Ten ostatni pokoik prześliczny [emoji7]Poza tym oglądałam jak zwykle pinteresta w poszukiwaniu pomysłów
I to np moje klimaty
To dziś pojadę coś poszukać. Bo na zamówienie już raczej nie dojdzie.Mi bujaczek bardzo sie przydawal wiec mysle ze calkiem fajny prezent
Ja pisałam już że ja karmiłam moja dwójkę cały czas ściągniętym mlekiem. Więc jak wiedziałam że jakiś grill się szykuje albo urodziny to ściągałam w ciągu dnia tyle mleka by starczyło na całą noc. Napewno nie siedziałam z zegarkiem w ręce i sprawdzałam czy minęło już odpowiednio dużo czasu.
Nigdy nie pretendowalam do roli męczennika i karmiąc jak miałam ochotę napić się pół piwa albo i całego to tak robiłam żeby mleka dziecku starczylo. A jak coś zawsze mm zostawało. Więc głodne nie było. A mleka miałam na tyle że 2 duże szuflady w zamrażarce były zawsze pełne. To od biedy mogłam rozmrozić a nie ciągle sobie wszystkiego odmawiać. Ale to tylko moje zdanie i moja opinia. Jak ktoś robi inaczej ma do tego prawo ja nie oceniam
Też tak uważam ... Tyle rzeczy musi naraz dobrze zadziałać... Hormony, jajniki, jajowody, endometrium, śluz, nasienie, jajeczko musi się dobrze zagniezdzic... Później serduszko musi zabić, wszystkie procesy żeby wad nie było, aby każdy organ dobrze pracował... A to tylko kropla w tym wszystkim...