Poza tym oglądałam jak zwykle pinteresta w poszukiwaniu pomysłów
I to np moje klimaty
I to np moje klimaty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzmi przepysznieTe się zastanawiałam, co tu tak cicho
Ja dzisiaj bardzo sennie, oczy mi dosłownie leciały...
Ale potem wrócił mąż, zjedliśmy pół tortownicy ciasta i jest lepiej
Co do przepisu - tym razem nie mój, ale jak usłyszałam składniki, to musiałam przetestować, bo z prawdziwym ciastem ma niewiele wspólnego, a w smaku naprawdę dobre i bardzo zdrowe
Skład - kilka marchewek starych na drobnej tarce (no dobra, wrzuciłam do blendera ), dwa małe jabłka starte na grubej tarce, 2-3 łyżki platkow owsianych (u mnie zmielonych), garść daktyli, rodzynki, trochę skórki pomarańczowej, odrobina proszku do pieczenia 1 jajko albo zastępnik (łyżka gorącej wody i zmielone siemię lniane)
Ja dałam płatki migdałowe, można dać orzechy, itd.
Ewentualnie jak ktoś chce bardziej słodkie to łyżka ksylitolu/cukru
Jak jest za dużo soku, to można trochę osscisnąć
Wymieszać, piec 40-50 minut, 180 stopni, na papierze, i poczekać cierpliwie z wyciąganiem aż wystygnie
Bardzo ladna ale znając moje upodobania kolorystyczne to kupilabym czarna[emoji13][emoji13] cala szafę mam w ciemnej kolorystyce... Nie widze sie w kolorze badz tez zboczenie zawodowe
Łaaadna
Napisz koniecznie jak przyjdzie, jaka jakość itd
No i wrzuć linka do zakupowego, jeśli Ci nie przeszkadza, że pewnie jeszcze kilka forumek będzie chodzić w takiej samej [emoji14]
O matko ale sie usmialam. Mam apke dot. Ciazy i akurat czytalam mezowi co dzieje sie z dzidzia w 16 tyg itp. I doszlam do fragmentu gdzie byla informacja ze dzidzia juz robi siku srednio co 40 min... Mina mojego meza bezcenna hahaha " ale że w tobie sika? I co się z tym dzieje?" hahaha eh ci faceci[emoji173]
Jestem po. Poki co wszystko ok. Szyjka ok, wody plodowe widoczne. Wyniki ok, tylko to crp do kontroli. Za 2 tyg. mam przyjsc do przychodni po skierowanie na badania i zrobimy posiew z kanalu szyjki. A 22.02 mam sie umowic na polowkowe.
Powiedzialam, ze corka prosila o zdjecie dzidziusia, wiec staral sie zrobic jakies fajne ujecie[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Z ta C spi sie rewelacynie ☺ tylkomaz nalega ns konkurecje pytona w lozku i jak sie zawine nie mozns sie dobrac do mnie a dzieci jak przyjda w nocy zdarza sie ze wyjde do toalety i juzjakis pelzak spi zwiniety w moja poduche
dotarła do mnie lampka do pokoju Maluszka[emoji16]
Też tak macie dziewczyny, że po przeczytaniu postów i powrocie do poprzednich stron okazuje się, że znajdujecie kilka, których wcześniej nie było?
Poza tym oglądałam jak zwykle pinteresta w poszukiwaniu pomysłów
I to np moje klimaty
Te lampki oglądałam dziś w leroy Merlin, o ile to dobrze napisałam. Te albo bardzo podobne. Nie pamiętam ceny. No taki plastik ale słodkietakie też są fajne , ale cena wyższa i nie wiadomo co to za tworzywo sztuczne bo wiadomo jak z ta chibszczyzna jest
jakie piekneZobacz załącznik 837557 Zobacz załącznik 837558 Zobacz załącznik 837559
Patrzcie jakie ladne na poczatek zamowie chyba ta biala, chociaz sie jeszcze zastanowie, bo mam identyczna tylko szara