G
gosc12
Gość
Wybacz ale nic nie widzę [emoji3]
Ja widze głowke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybacz ale nic nie widzę [emoji3]
Haha ja tezHaha, a ja myslalam, ze apka sie zawiesila[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
I od pielegnacji[emoji5]Mojej znajomej córa miała sporo dłużej i nie chciał jej odpaść, smarowała nawilżała i co tam jeszcze nie robiła. a drugiej znajomej syn tygodnia nawet nie miał jak mu kikut odleciał. chyba to zależy od dziecka i od kikuta, Ale myślę że po porodzie nam powiedzą co i jak
Nie, nie wie a po mnie obca osoba póki co się nie pozna nie widział mnie przed ciążą i nie wie że byłam mniej okrągła Ale mam na prawdę spoko instruktora
No yrzeba sie przyjzec[emoji6] W orygynale lepiej to wyglada, bo nawet corka widziala co i jak[emoji5]Wybacz ale nic nie widzę [emoji3]
17 i 4 tak pierwszaJak super ktory tydzien ? Bo ciaza z tego co pamietam pierwsza ?
to na pewnoI od pielegnacji[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
17 i 4 tak pierwsza
O, a już myślałam że jestem tu najmłodszaTeraz zauwazylam, ze my jeden rocznik