reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bardzo ladna ale znając moje upodobania kolorystyczne to kupilabym czarna[emoji13][emoji13] cala szafę mam w ciemnej kolorystyce... Nie widze sie w kolorze badz tez zboczenie zawodowe

0d1ysek2w436ny0c.png
Ja też zawsze na czarno, uwielbiam się w tym kolorze :) Mundur cały granatowy tylko koszula biała wiec moje klimaty :D Ale latem jak sie ubieram w coś jasnego a nawet kolorowego to jakoś dziwnie mi się na siebie patrzy :D

reklama
Ja też nie kupiłam nic...
Najpierw będę robiła listę na bazie list na necie i doświadczeń innych...
Może w wątku zakupowym zaczniemy wrzucać też całe swoje listy? Albo nowy wątek "wyprawka", żeby łatwiej się było wymieniać "listami zakupów"?
Na pewno bez konkretnej listy temat dla mnie jest nie do ogarnięcia...

0d1yrjjgtd95fou3.png

W nowym watku napisalan swoja liste :)

Ja też zawsze na czarno, uwielbiam się w tym kolorze :) Mundur cały granatowy tylko koszula biała wiec moje klimaty :D Ale latem jak sie ubieram w coś jasnego a nawet kolorowego to jakoś dziwnie mi się na siebie patrzy :D
Nim zaczęłam biegać 99% mojej garderoby to było czarne, ewentualnie szare, grafitowe, granatowe....
A po paru latach biegania większość nabrała koloru ;)
Jeśli kupię, to czerwoną [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

No dokladnie... Nieswojo sie czuje ale znowu na czarno w lecie nie pasuje [emoji13] wiec mimo wszystko wybieram stonowane kolory

0d1ysek2w436ny0c.png

To na pewno :) ja też sporo rzeczy dostaje i dostane od sióstr więc z niektórymi rzeczami się wstrzymuje bo jeszcze wszystkiego mi nie dały bo czekamy na upewnienie co do płci [emoji39] i wtedy zobaczę co potrzebuje [emoji4] ale u tak jak coś mi się spodoba to kupię [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

To masz dobrze, ja dostane od paru osob jedynie ciuszki. Ale to i tak zawsze cos :)
Bo chrzesnica, corka brata ma juz 5 lat wiec nie bylo sensu trzymac wszystkiego tyle czasu tym bardziej, ze nikt nie wiedzial, ze bedzie u nas dzieciatko po tym czasie :)

reklama
Jak był black friday, to zamówiłam stopkę do falbanek,byla dużo tańsza niż normalnie, a już dawno mi się spodobała (stopka, cena oczywiście nie....)
Jak przyszła to leżałam w szpitalu, mąż mi zamówienie przyniósł, w szpitalu patrzyli jak na wariatkę, ale przetestować nie mogłam...
Dzisiaj w końcu wzięłam się za testy... ;)
Pierwszy komentarz - widać, że powinnam mieć córkę

A stopka faaajna jest ;)
Jak będzie syn, to wykorzystam do szycia dekoracji do domu, poduszek, itd ;)

Efekt testów wygląda tak ;)
(oczywiście to scinek bylejakiego materiału, i czarna nitka dla kontrastu ;))
1062a27db6c6bf489ad3f8107ba99abd.jpg
9f39d3293d08113afc96256220c017e5.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry