Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kawa to moja milosc i pije w kazdej ciazy, cisnienie mam ok wiec nie popadam w paranoje [emoji6] jakbym miala rezygnowac ze wszystkiego co "zakazane" to chyba bym zwariowala ..
![]()
U mnie dwie dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kawa to moja milosc i pije w kazdej ciazy, cisnienie mam ok wiec nie popadam w paranoje [emoji6] jakbym miala rezygnowac ze wszystkiego co "zakazane" to chyba bym zwariowala ..
![]()
nie myslalam o kaszance i kiszonej kapuscie az do przeczytania na forum i od razu mi jezyk lata![]()
No tak, bakterie w kaszance nie zginą w piekarniku, a w steku zginą?W tym artykule co któras wklejila to pisze , że nie ma 100% pewności zabicia tych wszystkich bakterii mimo obróbki no i jest tam witamina A tak jak w wątrobce której kobiety w ciąży niepowinny spozywac więc nie wiemz moim panikarskim podejściem do wszystkiego to nieryzykowalabym bo do lipca chyba bym niezasnela
![]()
Eszyscy w szoku u mnie)ze od raxu po porodzie ciaza i jak to mozliwe ze sie udalo
![]()
Dziewczyny czy ma któraś rożek z Pepco? Ostatnio widziałam takie ładne, proste w ładne wzory ale nie kupiłam bo chciałam najpierw zapytać Was o opinię.
dziewczyny na nfz plomby sa ale czarne za białą jest doplata
A które kupujecie?? Hortex czy biedronkowe?
![]()
Zabierz sobie troche mojego zmeczeniaEhh czy sa jakieś tabletki na sen dla kobiet w ciazy?? Kolejna noc nieprzespana. I znowu od 4 do 7 meczarnia...
![]()
Koniecznie dobry psychiatra diagnosta! Mąż kolezanki ma problem natury psychicznej i tego nie można sie wstydzić tylko trzeba leczyć. Miałam w pracy dziewczynę ze schizofrenią paranoidalną, pewnego dnia stwierdziła, że czuje się swietnie i odstaiwila leki. Po 2 tygodniach dostala ataku. Akurat byłam obok. Uwierzcie że nie chcecie oglądac człowieka w takim stanie.
Takie otwieranie szufladek z przeszłości co jakś czas i ataki złosci ostatni raz widziałam u mojego znajomego. Ale on wrócił z Afganistanu i miał zespół stresu pourazowego.
Terapia dla par nie zaszkodzi ale najpierw trzeba zrobić porządek ze zdrowiem męża
Zazdroszcze. Ja 2 tyg temu czulam mizianie... I po 10 min skonczylo sie kibelkiem i okazalo sie ze to nie dzidzia [emoji13] cudowny sen sie skonczyl[emoji23][emoji23]
![]()
@klaudiaa975 jak zaczniesz się bawić w malowanie to musisz mieć pewność że odpowiednia dla dziecka farba plus trzeba najpierw chyba zeszlifować to co jest na wierzchu= jak dla mnie mega dużo roboty- wyobraź sobie szlifowanie każdego szczebelka po kolei. Raz odnawiałam meble ogrodowe, szlifowałam stół, drewnianą kanapę i 2 fotele. Ma-sa-kra.
SzczęśliwaCiężarna, śliczna
też bym chciała szaleć z zakupami ale powstrzymuje mnie to że nie wiem kim jest Lokator
Gin mi odpisała w sprawie magnezu Slow-Mag B 2x2
Ja od jakiegoś miesiąca non stop pepsi pije tak mi sie chce. Staran sie nie przesadzac bo nie wiem czy mozna ale nigdy na to takiego smaku nie mialam
![]()
Ja jeszcze nie i nie wiem czy się nadaje [emoji16] choć pamiątka piękna [emoji16] ale na pewno chce iść na sesje z noworodkiem [emoji16]
![]()
Jateż nie się nie nadaję, ale planuję, że sesję zrobi mi przyjaciółka. Wtedy jakoś zawsze przyjemniej i luźniej.
Znajoma prawniczka.. Krzysztofa
Świetne połączenie!![]()
Oooo tą przeniczną to też lubięWidzialaś jakbłkową? Będzie fajna na wiosnę i grille
![]()
Napisałam że prawieTo jakiś mega konserwatywny odłam, dla mnie naprawdę hardkorowi...
O kurcze.... współczuję... Mam nadzieję że ty nie złapiesz i że młoda ogarnie sie przed wyjazdem!
Czemu wariatki? Będziesz się ludźmi w sklepie przejmować?Wykorzystaj dopóki ten brzuszek mały,to nie zauważą!
O wow... musisz mieć niezły żołądek jak daje radę takim mixom
....ja mam przed sobą kiść winogron... ciekawe czy mój żołądek ogarnie to na noc...![]()
U mnie na osiedlu jest taki mini sklepik w ktorym sprzedawane jest mieso, kaszanka itp prosto od Pana ktory sie zajmuje zabijanirn zwierzatekDokl
Wlasnie kto mi da pewnosc , gdyby dali to bym se kupila bo lubie wlasnie z kiszona kap I ziemniakami...
Nic poczekam do czerwca
Najlepiej nie przejmować się a dobre intencje zawsze się liczą :-)Czasem gdy człowiek chce pomóc i odpowiedzieć na pytanie tu na forum to może wprowadzić w błąd bo mimo jednego kraju bywają różniceMusimy o tym pamiętać na przyszłość (bo trochę ciąży przed nami) [emoji39]
![]()
Ale satysfakcja jest :-) ja wolę ruskieCzizaas! Tak sie nafutrowalam ze sie ruszac nie moge [emoji13][emoji13][emoji13] zachcialo mi sie pierogow z miesem... Tyle lepienia a 10 min jedzenia [emoji47]
![]()
Co doczytalam to przybywaly ze 3 stronywspolczujr dziewczynom ktorych nie bylo od rana
![]()
Slyszalam, ze po po porodzie szybciej zschodzi sie w kolejną ciażę
Miałam kupić, ale nie chcr unisex
A w biedroncr te kocyki ktore kupowalyscie, juz są po 10zl![]()
U mnie białe, mam czarną z dzieciństwa.
Prosto z pola do zamrażalkimam działkę i po trochu zamrazam w sezonie
Zabierz sobie troche mojego zmeczenia
Moj znajomy ma psychoze i czasem woli sir napic niz wziac leki, jest z nim zwiazanych bardzo duzo nie przyjemnych czasem zabawnych ale strasznych historii. Ostatnia, tragiczna. Ledwo uszedł z zyciem. Rodzice w drugim pokoju, a on sobie po prostu otworzyl okno i wyskoczyl z drugiego pietra na trawnik ... Cale szczescie wybral ta strone mieszkania, bo z drugiego pokoju wyskoczyl by na chodnik.
Po czym na czworaka wrocil do domu, mama mu drzwi otworzyla. Brakowal 1mm do przerwania kregu, niczego go to nie nauczylo.
A podobno nie da sie pomylic ruchow dziecka z niczym innym![]()
W piatek/sobote ide obejrzec to lozeczko, jest nowe z szuflada i z funkcja przerobienia na lozko. + gratis : przewijak, nowy materac![]()
* jeszcze wroce do Twojego wczesniejszego postu na temat papierosow i wina. Chodzilo mi o to, ze mysle o wroceniu do palenia ale po przestaniu kp. Nie w trakcie
Nam moze zrobi prezent na rocznice i sir ujawni za 2 tygodnie![]()
Ja tez grzesze z pepsi, ale pare lykow na tydzien. Strasznie mnie ciagnir do gazowanego![]()
My tez umowieni. A pozniej w sypialni powiesimy wielkie zdjecie * ciaza-dzidzius *
Ja dwa lata temu chodzilam na sesje zdjeciowe, moze cos mi zostalo w pamieci, chociaz takie sesje a sesja z malenstwem [emoji173][emoji173]
Taaaa tylko ze niby bylam nieplodna latami I corka z ivf jest) ale fakt moze zaszlam bo szybko zaszlam po porodzie wlasnie
Niestety u znajomej nawet porod nie pomogl by znow mogla zajsc naturalnie....
Dziecko to cud[emoji7][emoji173]️