reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

powiem wam ze jak bylam w cizy tyle lat temu bylam na jednym forum ale generalnie malo i wogole nie czytalam ani internetow ani zabobonow w zasadzie jadlam na co mialalm ochote jak nie bylam pewn to pytalalam lekarza i powiem waz ze mialam ciąze spokojną nie zastanawialam sie nad wieloma rzeczami teraz wychodzi na to ze nic nie wolno :Do_O jak tu zyc??? ja raczej z dysstansem podchodze do pewnych rzeczy i napewno jestem bardziej wyluzowana do probowania chociaz zachcianki zmieniaja sie szybko wiec zanim skoncze prace to o kaszance zapomne :D
jedna sytuacja z poprzedniej ciazy chcica na piwo z cola POWAZNIE:cool2::cool2::cool2: nie wiem jak mozna miec ochote na takie cos ale uwierzcie nie spalam 3 dni i wszedzie to widzialam jak bylam u lekarza to mu mowie czy wogole moge a on do mnie:
prosze Pani w ciazy gorsze jest nie sprobowanie niz zrobienie 3 lykow bo gwarantuje ze po 3 lyku zaspokoi pani zachcianke i wiecej do tego nie wroci wiec wiecie co zrobilam po przyjsciu do domu:-p faktycznie 2-3 lyki i mi przeszlo...
dlatego ja wole sie nie zaglebiac czasem w to co mozna a czego nie i poprostu jesc z ochota

ale to moje tylko zdanie :)

reklama
U mnie na osiedlu jest taki mini sklepik w ktorym sprzedawane jest mieso, kaszanka itp prosto od Pana ktory sie zajmuje zabijanirn zwierzatek :oops: wiec u niego wszystko swierze i sprawdzone.
A moj tesc, K i polowa jego rodziny ( bo same chlopy :D ) sa mysliwymi. Wiec mam dobrego miesa cala zamrazalke. Chociaz w ogole ich nie popieram.

A lubisz kaszanke;)?

powiem wam ze jak bylam w cizy tyle lat temu bylam na jednym forum ale generalnie malo i wogole nie czytalam ani internetow ani zabobonow w zasadzie jadlam na co mialalm ochote jak nie bylam pewn to pytalalam lekarza i powiem waz ze mialam ciąze spokojną nie zastanawialam sie nad wieloma rzeczami teraz wychodzi na to ze nic nie wolno :Do_O jak tu zyc??? ja raczej z dysstansem podchodze do pewnych rzeczy i napewno jestem bardziej wyluzowana do probowania chociaz zachcianki zmieniaja sie szybko wiec zanim skoncze prace to o kaszance zapomne :D
jedna sytuacja z poprzedniej ciazy chcica na piwo z cola POWAZNIE:cool2::cool2::cool2: nie wiem jak mozna miec ochote na takie cos ale uwierzcie nie spalam 3 dni i wszedzie to widzialam jak bylam u lekarza to mu mowie czy wogole moge a on do mnie:
prosze Pani w ciazy gorsze jest nie sprobowanie niz zrobienie 3 lykow bo gwarantuje ze po 3 lyku zaspokoi pani zachcianke i wiecej do tego nie wroci wiec wiecie co zrobilam po przyjsciu do domu:-p faktycznie 2-3 lyki i mi przeszlo...
dlatego ja wole sie nie zaglebiac czasem w to co mozna a czego nie i poprostu jesc z ochota

ale to moje tylko zdanie :)

I surowe tatar jadlas ? W tej 8 lat temu ciazy?;)

Kaszanka nie wskazana w ciazy bo jest z watraby czy zolodka plus krwi robiona

Ale tez uwielbiam zaraz po porodzie zjem chyba kilo z cebulka
Też lubię :-) ale takiej właśnie z pewnego źródła. U mnie chrzestny męża robi świetne wyroby. Ale też teraz nie jem.

Ostatnia edycja:
I surowe tatar jadlas ? W tej 8 lat temu ciazy?;)

akurat tataru nie jedlam bo nie lubie raczej pisalam o caloksztalcie
sushi tez sie nie powinno a ja jadlam nie z premedytacja ale nie wiedzialam ze nie mozna szczerze no i wiadomo ze nie codzieninnie ale raz na jakis czas corka zdrowa ciaza zdrowa nic nikomu sie nie stalo

reklama
A wrocilas po piereszej ciazy do fajki?
Oczywiscie. Pierwsze co zrobilam po ostatnim karmieniu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry