reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Musialas to napisac [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
Przepraszam za moje zachowanie [emoji26][emoji26][emoji26] to juz sie nie powtórzy

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Jesli sie na tym znasz to tak. Ja nawet sobie porzadnego selfie nie umiem zrobic wiec wole isc do kogos doswiadczonego [emoji23]

0d1ysek2w436ny0c.png
Ja bym zrobiła takie zdjęcia, ale komuś - sobie niestety nie zrobię, a mąż lustrzankę obsługuje tylko w trybie automatu (a obiektyw portretowy mam bez auto..)
Więc może się skuszę na sesję ciążową, zobaczę...

0d1yrjjgtd95fou3.png

A z kofeina ja tez pije ,ale ostatnio mnie lekarz opieprzyl ze za duzo kofeiny i kolejne kawy to ta nesca epasnie ;)

7u22gzu3fqrpf7u3.png

Nie no prawda za duzo nie ....
W poprzedbiej ciazy to taka panikara bylam ze do 7 msca nic kofeiny po czym dr mowil mozna ale nie mocne najlepsza plaska lyzeczka rozp z mlekoem
W tej ciaxy pilam od czasu zaplodnienia[emoji13]czy li caly czas i jest ok
Mozliwe ze kto ma nadcisnienie nie moze

reklama
Niewiem:/
Odkad dwa lata temu przeczytalam nie zjsdlam w ciazy bo niby ta krew chyba jest ... nirwiem czy gotujac pozbawja sie wszelkich bakteri ,,,, niewiem .....

W tym artykule co któras wklejila to pisze , że nie ma 100% pewności zabicia tych wszystkich bakterii mimo obróbki no i jest tam witamina A tak jak w wątrobce której kobiety w ciąży niepowinny spozywac więc nie wiem :D z moim panikarskim podejściem do wszystkiego to nieryzykowalabym bo do lipca chyba bym niezasnela :D

Do góry