reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

1517406859-79427e681b7f77a0-aaaaaa.jpeg
to mi się np. Bardzo podoba [emoji16] z ciekawości popatrzyłam na internecie teraz jakie są zdjęcia :) może faktycznie skuszę się na taka sesje :) muszę się obeznac cenowo

f2w39n7303c24ozn.png

Kiedys dalam moje pokazac chyba tam ... no sliczna pamiatka;)
 
reklama
Ja slyszalam ze sklepowe kaszanki krwi prawdziwej nie widzialy ale ile w tym prawdy....

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Ale przecież każda wędlina, mięso itd było wcześniej surowe, steki też były z krwią przed upieczeniem... Ważne, żeby nie jeść surowego, ale po obróbce termicznej (porządnej!) można jeść i mięso, i kaszankę i to, czego nie można na surowo bo jest surowe ;)


0d1yrjjgtd95fou3.png
 
W tym artykule co któras wklejila to pisze , że nie ma 100% pewności zabicia tych wszystkich bakterii mimo obróbki no i jest tam witamina A tak jak w wątrobce której kobiety w ciąży niepowinny spozywac więc nie wiem :D z moim panikarskim podejściem do wszystkiego to nieryzykowalabym bo do lipca chyba bym niezasnela :D

No to ci mowie hih
Ja pierwsza ciaxa panikara az nad to , ta ciaza yriche inna spokojniejsza...
ale ta kaszanka mi w mozgu zostala ze ta krew , nie mam pewnosci
 
reklama
Ale przecież każda wędlina, mięso itd było wcześniej surowe, steki też były z krwią przed upieczeniem... Ważne, żeby nie jeść surowego, ale po obróbce termicznej (porządnej!) można jeść i mięso, i kaszankę i to, czego nie można na surowo bo jest surowe ;)


0d1yrjjgtd95fou3.png

No to szynke parmenska mozna po zamrozeniu 48h
Ja tylko jem kurczaka z miesa no I szynke parmenska wedzona
Niewiem co z ta kaszanka...,, nie probowalam opinia zla
Moze ktoras z was spribuje kto lubi I da znac czy ok [emoji1]no bo insczej jak sie dowiem
 
Do góry